Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будівництво

Де купити найкращу бруківку?

Автор: Олег Ковальский, 23.08.2022, 21:08:49 Де купити найкращу бруківку?
Сьогодні бруківка - це перевірений часом надійний матеріал для покриття землі. Вона вдало пасуватиме майже до будь-якого дизайну у приватному секторі, на території закладу харчування, бази відпочинку, парку, бульвару. Щобільше, бруківка вже давно є способом покриття доріг у  багатьох містах. Вона успішно дає фору асфальтуванню, завдяки своїй надійності та витривалості.

Бруківка стійка до низьких температур, на ній не утворюються калюжі, адже вода стікає у проміжки.

Та як обрати якісну?

Для початку, визначтесь для якої саме території вам потрібна бруківка старе місто, адже вона буває різної форми, міцності, кольору та призначення. До прикладу, якщо ви шукаєте покриття для прибудинкової території, варто звернути увагу на бруківку від 4-6 см. А ост для доріг більш доречно взяти товстішу від 8 до 10 см. Для садових доріжок може підійти всього 4 см товщина.

Види бруківок:

  • бруківка «Цеглинка» (це звичайна прямокутна бруківка, яку можна побачити будь-де. Вона дуже практична, нею можна викладати будь-які візерунки та використовувати різні техніки).
  • бруківка «Старе місто» (це теж досить розповсюджений різновид бруківки, який є ледь не на кожній вулиці. Вона має квадратну форму з заокруглими краями. Таке покриття завжди виглядає вишукано та старовинно, ніби відносить нас назад в історію).
  • бруківка «Носталіт» (якщо ви задумали оздобити територію по-особливому, то ця бруківка для вас, адже саме такий вид дозволяє вам він дозволяє створювати криві будь-якого радіуса).
  • бруківка «Римський камінь» (виглядає як натуральний, природний камінь, має хвилясту поверхню і гарно вписується в прибудинкову територію).

Палітра кольорів досить різноманітна, тому обрати ви можете будь-яку, яка впаде вам в око, на сайті krasnebruk.com.ua. Ціна на матеріал залежить від товщини бруківки та кольору. Зазвичай бруківка зеленого та жовтого кольору яку виготовляють на цементі має найбільшу вартість.

Якщо ви взагалі не тямите у будівельних питаннях та не може визначитись який варіант буде кращим саме для вашої території, краще за все буде порадитись з магазином у якому плануєте придбати бруківку. Вони точно допоможуть вам підібрати та колір і розмір і вид.

Обирайте досвідчену компанію, яка має досвід, і відгуки вдячних клієнтів. Окрім того, обов’язково з’ясуйте, яку гарантію надійності бруківки обіцяє компанія, адже ви повинні розуміти як довго вона може прослужити та коли потрібна буде заміна.
Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Будівництво" на ЖЖ.info
Будівництво | 23.08.2022 | Переглядів: 622 | укладка бруківки, тротуарная плитка, плитка

Читайте також на цю тему: