Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будівництво

Електричні теплі підлоги: ідеальний температурний комфорт у кожному куточку дому

Автор: Сергій Ковальчук, 04.03.2024, 12:50:46

Обігрів будинку можна облаштувати різними способами. Але як показує практика, найефективнішою та найкомфортнішою виходить електрична тепла підлога. В Україні цей варіант використовують для житлових приміщень, дитячих садків, лікарень, готелів і багатьох інших аналогічних об'єктів.

Що собою являють теплі підлоги з каталогів топових виробників?

Укладання такої підлоги — просте, легке, швидке. З нею зможе впоратися практично будь-який домашній майстер, навіть той, що не володіє достатнім досвідом. Хіба що в плані підключення до електромережі не завадить консультація професійного енергетика.

Особливості конструкції

Сучасні електричні теплі підлоги являють собою складну конструкцію, максимально готову до простого укладання та експлуатації. На відміну від інших обігрівальних приладів така система найефективніше розподіляє тепло, оскільки починає його виділяти прямо від підлоги, а не від середини стіни, як звичайні радіатори. 

До того ж стяжка, покладена поверх кабельного обігрівача, здатна акумулювати тепло і поступово віддавати його в атмосферу приміщення в міру охолодження. Підключення в електромережу можна виконувати через терморегулятор, що дає змогу підбирати оптимальну температуру і задавати інші режими експлуатації теплих підлог.

Переваги теплих підлог

Така система має масу актуальних переваг. Насамперед це:

  • Рентабельність. Такий нагрівач можна вмикати в найбільш актуальні години доби й відключати, коли потреба в ньому відпаде.
  • Безпека. Всі конструкції повністю приховані під стяжкою. Тому вони не становлять небезпеки. Також вони не нагріваються до критичних температур.
  • Естетичність. Дана система виглядає набагато вишуканіше, ніж будь-які радіатори, не кажучи вже про традиційні печі, каміни та інші дров'яні споруди.
  • Комфортний обігрів. Тепло виділяється швидко, ефективно, без перегріву. Керувати температурами можна за допомогою терморегулятора. Також така підлога не осушує повітря і не утворює небезпечних електромагнітних полів.

Де купити все під укладання якісної електричної теплої підлоги?

Якщо вам потрібно вибрати й замовити електричну теплу підлогу, на сайті інтернет-магазину компанії Aqua-Life ви знайдете все необхідне. Причому це буде обладнання та матеріали від найкращих сучасних виробників за доступними цінами. Ви отримаєте гарантовано фірмові комплектуючі для теплої підлоги, оскільки цей магазин співпрацює з виробниками, представленими на його сайті, без посередників, а через офіційних представників в Україні. У процесі вибору ви можете орієнтуватися за фільтрами на сайті. Електричні теплі підлоги замовити онлайн тут можна:

  • Від топових виробників. Це, наприклад, такі відомі торгові марки, як Alumia, Devi, Ensto, Nexans, Profi Therm, Ratey, Uponor, Warmstad, Одескабель, Теплолюкс.
  • У вигляді готового комплекту матеріалів, як обігрівач для дзеркала, як килимок з підігрівом чи нагрівальний мат, а також багато інших аналогічних конструкцій.
  • Як якісні комплектуючі. Тут можна вибрати кріплення для кабелю, модуль управління, монтажну стрічку, монтажний набір, з'єднувальний набір, нагрівальний кабель, регулятор температури, елементи живлення і монтажу.


Рекомендуємо вам електричні теплі підлоги замовити з доставкою в інтернет-магазині компанії Aqua-Life. Тут ви зможете вибрати все необхідне для укладання такої обігрівальної конструкції, використовуючи інформацію в картці товару і підтримку консультантів. Ви неодмінно залишитеся задоволені якістю товарів і рівнем наданих вам послуг.

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Будівництво" на ЖЖ.info
Будівництво | 04.03.2024 | Переглядів: 213 | ремонт дома, теплые полы, отопление

Читайте також на цю тему: