Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Сучасні привітання

Автор: Ольга Велещук, 26.04.2018, 16:33:54

Сучасний світ стрімко розвивається і змінюється зі швидкістю калейдоскопа. Ще нещодавно люди вітали один одного за допомогою листівок, або звичайних листів з побажаннями, які йшли до адресата іноді дуже довго і важко було розрахувати в який саме день надійде привітання. З тих пір життя прискорилося в рази. Ось уже немає жодних проблем, щоб привітати рідну чи близьку людину, просто зателефонувавши їй, бо зараз важко знайти людину, яка не має мобільного телефону. Все більше людей спілкуються, діляться новинами та вітають один одного за допомогою мережі Інтернет в соціальних мережах, месенджерах, на форумах та в інших спільнотах.
 

Вітальні картинки та листівки

Картинки з привітанням

Іноді буває так, що людина, яку треба привітати не настільки близька, щоб їй телефонувати, або приємна подія, з нагоди якої хочеться сказати кілька теплих слів не надто значуща, щоб зайвий раз турбувати. В такому разі на допомогу приходять різноманітні вітальні листівки та картинки.

Наприклад, привітати подругу, у якої є діти, за допомогою картинок з Днем матері набагато доцільніше, ніж телефонувати, бо це свято ще не прийнято відзначати так широко, як в деяких країнах світу. Інколи закохані шукають картинки з побажанням Доброго ранку – ця мила традиція може додати кілька приємних хвилин до стосунків близьких людей. Взагалі українці люблять вітати один одного навіть з незначними подіями, але не кожен володіє необхідними навичками роботи з графічними редакторами, щоб власноруч зробити яскраву та гарну вітальну картинку.

В такому разі на допомогу приходять різноманітні тематичні портали, на яких можна легко підібрати потрібну листівку майже для кожного існуючого свята чи ювілею. Далі справа полягає лише в тому, щоб підібрати найбільш приємний варіант, скопіювати і надіслати потрібній людині.
 

Різновиди картинок з привітаннями

Вітальні листівки та картинку бувають найрізноманітніші: просто гарні, приємні оку зображення, листівки з віршованими привітаннями, або прозою, ну і найприємніші – анімовані вітальні картинки. Це картинки на яких ви бачите не статичне, а рухливе зображення, яке весь час повторюється. Це можуть бути і кумедні зображення тварин або людей, які щось роблять, або просто прекрасні квіти з дивним мерехтінням або виблисками – варіантів безліч. На відміну від відео, анімовані картинки невеличкі і в плані розповсюдження аж нічим не відрізняються від звичайних зображень.

Отже, вітайте один одного, даруйте часточки доброго настрою близьким та рідним, надсилайте вітальні листівки та картинки і таким чином ви примножите кількість добра у цьому буремному світі!

Автор: Ольга Велещук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 26.04.2018 | Переглядів: 1666 | Поздравления, открытки

Читайте також на цю тему: