Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як привітати своїх рідних з днем народження: рекомендації від Joy-Pup

Автор: Оксана Загороднюк, 09.12.2020, 19:50:11 Як привітати своїх рідних з днем народження: рекомендації від Joy-Pup

Коли у наших рідних свято, хочеться побажати їм всього найкращого. Ми обираємо ніжні слова, шукаємо гарні подарунки та мріємо порадувати близьких людей. Але як це зробити так, щоб мамі, татові чи нашим діткам запам’ятався дарунок надовго? Ми розповімо, як вітати найближчих людей.

Привітання рідних зі святом – що побажати?

Досить часто ми, спілкуючись з рідними, забуваємо їм говорити слова підтримки та добрих побажань. Батьки, в постійній зайнятості на роботі, майже на бачать своїх дітей. І навпаки. Тому, якщо у вашої дитини свято, ці привітання мами з днем народження дорослої дочки стануть в нагоді. Портал Joy-pup пропонує гарні варіанти поздоровлень, які сподобаються вашій красуні.

Які ж є варіанти привітань?

  • Листівки та картинки. Сьогодні досить поширена практика відправляти один одному в месенджерах чи соцмережах чудові картинки. Зробіть і ви таку приємність.
  • Віршовані побажання. Багатьом людям дуже подобається читати красиві вірші з побажаннями. Ви можете відправити їх навіть в смс, або ж перенести на гарну листівку та поєднати з квітами.
  • Проза – вітання своїми словами. Саме від чистого серця звучать такі побажання. Коли ми говоримо те, про що думаємо, та як насправді відчуваємо, наші слова запам’ятаються ріднім та будуть допомагати їм йти вперед.


Саме в День народження у вас є нагода зблизитись з найріднішими. Обирайте найкращі побажання та робіть рідним сюрпризи.

Привітання від чистого серця – що важливо?

Не варто відправляти рідним чи коханим перше-ліпше вітання. Кожен вірш, маленьке повідомлення, картинка містять своє смислове навантаження. Тому варто відшукати саме той варіант, який підійде мамі, татові, сину чи точці. А може ви шукаєте варіанти побажань для коханої людини? Портал Joy-pup пропонує найкращі привітання зі святом, де ви знайдете листівки, вірші та прозу для своїх рідних. Заходьте на сайт та дивіться варіанти поздоровлень.

Важливо, щоб ваше привітання відображало саме те, про що ви думаєте. Можливо, ви хочете побажати людині грошей або кохання, саме такий вірш і шукайте. А можливо ваш рідний ювіляр мріє про машину? Знайдіть йому саме таке влучне привітання.

Як обрати привітання – головні нюанси

Щоб ювіляр не образився, а ваше вітання було доречним, враховуйте декілька факторів.

  • Вік людини має важливе значення. Для дорослих обирають стримані, обгорнуті ніжністю та повагою вітання. Молоді можна відправити оригінальні та смішні побажання.
  • Обираючи картинку с побажанням, дивіться, що на ній зображено. Контент не повинен ображати ювіляра.
  • Оригінальні вітання з підколами оцінять не всі. Тому відправляйте їх лише тим, хто вас зрозуміє в цьому.


Враховуйте, наскільки близьким для вас є ювіляр. Від цього залежатиме, що ви йому побажаєте та які емоції вкладете в листівку.

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 09.12.2020 | Переглядів: 1953 | праздник, Поздравления, день рождения

Читайте також на цю тему: