Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Львів: активний відпочинок у неспішному місті

Автор: Валерія Дуравкіна, 02.06.2018, 09:48:06 Львів: активний відпочинок у неспішному місті

Мабуть, жодне інше українське місто не зможе забрати у Львова лаври туристичної Мекки України. У більшості з нас це місто асоціюється з запашною кавою, галасом вуличних музик на площі Ринок та затишними кнайпами.

Але любителі активного та екстремального відпочинку теж можуть знайти для себе чимало цікавих локацій. І одна з них - пейнтбольний клуб «BNB» неподалік Львова, в с. Кожичі.
 

Зіграємо в пейнтбол у місті Лева

Для Львова корпоративного це надзвичайно популярне місце для проведення командних змагань та тімбілдінгів; для любителів пейнтболу (від початківців до професіоналів) - це зручна локація для ігор, що пропонує 3 обладнаних майданчики для гри з різним реквізитом, покриттям та площею; а для бажаючих виїхати за місто на вихідні - це ще й зручні альтанки, мангали та все, що потрібне для комфортного відпочинку на свіжому повітрі.

Та й ціни (за посиланням) на пейнтбол у Львові, можливо, навіть варті того, щоб вирватись зі столиці на пару днів і принести затишні кнайпи площі Ринок в жертву активному спорту. Бо ціна стартує від 180 грн на годину (дитячий пакет), і всього лише 500 грн коштує скористатись необмеженим пакетом (гра триває весь світловий день!). Де ще можна сьогодні побачити такі ціни? Правильно - ніде. За умови, що сюди включене суддівство, заправка балонів повітрям, аренда кульок, інструктаж та аренда повного екіпірування.
 

Крім пейнтболу

Клуб “BNB” пропонує широкий спектр послуг - цікавих як приватним відвідувачам, так і підприємцям чи бізнесам, що шукають зручну локацію для проведення корпоративу чи командноутворюючого заходу. До послуг перших тут пропонують майданчики та інфраструктуру для спортивного, тактичного і дитячого пейнтболу та лазертагу, зручні місця для відпочинку - альтанки, мангали, і навіть дитячий майданчик для майбутніх, але поки надто маленьких пейнтболістів.

Для других - не тільки локації, але й розробку цікавих та екстремальних пейнтбольних сценаріїв, забезпечення абсолютної безпеки заходу та якісний кейтеринг - останнє є дуже важливим при організації корпоративних івентів, оскільки організаторам не доведеться шукати виїзну кухню. Як і відпочинок, кейтеринг тут дуже атмосферний - можна поринути у справжню похідно-військову атмосферу, скуштувати страви з мангалу чи з казана - смачний плов, куліш і навіть запеченого баранця!
 

Професійний спорт

Ті ж львів`яни, хто професійно захоплюється пейнтболом, в клубі “BNB” напевно вже брали участь у професійних турнірах та змаганнях, оскільки майданчики клубу облаштовані за всіма вимогами Федерації пейнтболу України і часто приймають українські та міжнародні змагання.

Тут в наявності рулонний спортивний газон, площа 36мХ45м, PRO поле ТМ SupAirball, пітзони для розміщення команд та суддів. Спортивний пейнтбол - це повноцінний спорт, який має жорсткі правила гри та суддівства, тому він не такий популярний як тактичний. І полів, обладнаних під проведення професійних спортивних пейнтбольних змагань в Україні обмаль. Тож якщо ви шукаєте саме професійну локацію - вам варто звернути увагу на клуб “BNB” у Львові.

Автор: Валерія Дуравкіна, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 02.06.2018 | Переглядів: 3298 | туризм, отдых, Львов

Читайте також на цю тему: