Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Які переваги дає стажування за кордоном

Автор: Сергій Ковальчук, 29.07.2019, 19:45:36 Які переваги дає стажування за кордоном

Постійне підвищення кваліфікації та освоєння нового – актуальна вимога сучасності. Сьогодні світ змінюється особливо динамічно, причому, практично у всіх сферах соціального життя. Щоб залишатися на місці, необхідно йти. А щоб просуватися вперед і розвиватися, потрібно просто бігти! Програми стажувань за кордоном – можливість для викладачів отримати цінні знання та освоїти нові технології навчання студентів, школярів. Підвищення кваліфікації за кордоном характеризується великою кількістю переваг. Основні з них розглянемо нижче.
 

Програми стажування за кордоном: головні переваги

Проходження курсу підвищення кваліфікації в одній з країн ЄС характеризується наступними перевагами:

  • Освоєння нових знань і технологій. Знайомство з методиками викладання у внз, школах Німеччини, Чехії, Словаччини, Угорщини, Польщі, Литви та інших розвинених держав дозволяє розширити професійний кругозір і взяти на озброєння безліч корисних ідей.
  • Підвищення викладацького авторитету. На тлі «звичайних» вчителів, які закінчують українські внз, викладач, який пройшов стажування за кордоном, знаходить в очах кожного декана й директора школи підвищену цінність. До того ж, до нього зростає повага з боку колег та учнів.
  • Просування по кар'єрних сходах. Проходження програми стажування за кордоном передбачає отримання свідоцтва. Його наявність створює передумови для викладача до отримання більш привабливих пропозицій з працевлаштування.
  • Розширення мережі ділових контактів. В процесі лекційних та практичних занять можна знайомитися й спілкуватися із закордонними колегами. Це створює умови для обміну досвідом, створення нових дружніх відносин, а в ряді випадків – відкриває шлях до працевлаштування за кордоном.
  • Навчання та туризм – 2-в-1. Міжнародні програми стажувань характеризуються щільним робочим графіком. На учасників чекають насичені дні занять, в які вони отримують максимум корисної інформації. Однак вечірній відпочинок ніхто не скасовував. Маючи бажання, можна відправитися на прогулянку, насолоджуючись культурною спадщиною сучасного міста та нового соціального середовища.


Програми стажувань за кордоном приносять безперечну користь кожному викладачеві, який бере в них участь. Актуальні знання, розширення кругозору, нові знайомства, туризм – лише основні переваги. Щоб пройти стажування за кордоном, переходьте на сайт ELPD та оформлюйте онлайн-заявку вже сьогодні!

Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 29.07.2019 | Переглядів: 1600 | образование, стажировка, Работа за границей

Читайте також на цю тему: