Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Види сучасних камінів та їх особливості

Автор: Сергій Ковальчук, 17.01.2020, 00:34:38 Види сучасних камінів та їх особливості
Домашнє вогнище стало символом затишку та благополуччя. Багато хто мріє створити в своєму домі такий затишний куточок, де приємно проводити час як наодинці, так із сім’єю чи у колі друзів. На сучасному ринку камінів є безліч варіантів, які різняться своїм зовнішнім виглядом, характеристиками, особливостями користування та ціною. Такий асортимент дозволяє кожному придбати оптимальний для себе варіант.

Компанія Etna-Shop.com.ua спеціалізується на продажі опалювальної техніки та обладнання для неї. В каталозі цього представника знаходиться безліч різних варіантів камінів, які мають вишуканий та привабливий зовнішній вигляд. Вони виготовленні з дотриманням технологій та використанням найякісніших матеріалів. Це гарантує надійну та тривалу службу приладів.

Кожен вид товару детально описаний, що надасть змогу не помилитися з вибором. Крім того, завжди є змога проконсультуватися з високопрофесійним працівником компанії. Подбала організація про термоізоляцію камінів, тому вони не тільки гарні, але й безпечні у використанні.
 

Сьогодні покупець має змогу обирати серед таких видів камінів:

  • На дровах. Класичний варіант, який створюється з використанням чавуну або ж сталі. Актуальний варіант для приватного будинку. має привабливий зовнішній вигляд, тому стає чудовим доповненням будь-якого інтер’єру. Дров’яний камін може мати відкриту або ж закриту топку. Також класифікують такі вироби за способом подачі тепла. Вони можуть бути повітряні або водяні;
  • Піч. Варіантів матеріалу для створення такого виду каміну безліч. Для печей характерною є доступна ціна, сучасний зовнішній вигляд та високий рівень продуктивності;
  • Біокамін. Такий пристрій має високий рівень безпеки, що дуже важливо для багатьох покупців. На сайті магазину Етна представлено безліч варіантів, які мають ефект живого вогню, що дозволить створити неповторну атмосферу затишку;
  • Електричний. Ще один варіант екологічного каміну, що є сьогодні дуже актуальним. Це доступний кожному варіант, який не потребує важкого процесу монтажу та зручний у використанні. Сучасний асортимент таких камінів представлений великою кількістю різних розмірів та стилів, що дозволить знайти рішення для кожного приміщення.

Для того щоб належним чином доглядати за своїм каміном, необхідно придбати супутню продукцію для нього. До такої відноситься: обладнання для встановлення каміну, аксесуари і різного роду приладдя.
Автор: Сергій Ковальчук, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 17.01.2020 | Переглядів: 1222 | интерьер, камин, отопление

Читайте також на цю тему: