Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Буржуйка на дровах від компанії Bizon

Автор: Светлана Егорова, 28.12.2023, 20:22:29 Буржуйка на дровах від компанії Bizon
Буржуйка є альтернативним і досить популярним в наші дні джерелом тепла. У інтернет-магазині «Бізон» буржуйки на дровах тривалого горіння представлені в широкому асортименті. Ці агрегати, що виготовляються на власних виробничих потужностях, економічні й безпечні. Система замовлення легкозрозуміла, оплату можна здійснити як готівковим розрахунком, так і безготівковим, при цьому наявність кредиту і розстрочки передбачена. Варіанти доставки також відрізняються різноманітністю.

Буржуйка на дровах: які чинники врахувати в процесі вибору

Коли буржуйка стає актуальним придбанням, то цей опалювальний пристрій передусім слід грамотно вибрати.

При цьому знадобиться врахувати такі чинники, як:

  • матеріал виготовлення;
  • конструктивна специфіка;
  • інші важливі нюанси.


Якщо говорити про матеріали, то буржуйка на дровах виготовляється з металів, що не піддаються корозії, серед яких — чавун і сталь. Чавунна варіація важча, в порівнянні із сталевою, але піч з чавуну можна топити вугіллям - а це паливо може нагріватися до максимальної температури.

Завдяки високому рівню теплоємності така буржуйка, ціна якої в інтернет-магазині «Бізон» цілком доступна для багатьох, може впродовж тривалого часу утримувати тепло. Комфортна в експлуатації чавунна піч не схильна до деформації, а тому має необмежений термін служби. Якщо ви маєте намір придбати буржуйку в інтернет-магазині «Бізон», то звернете увагу на наявність кованих і литих елементів - вони наділяють виріб красою й оригінальністю.

Теплопровідність сталевого агрегату, в порівнянні з чавунним аналогом, вища. Прогріваються печі буржуйки у швидшому темпі, а тому і тепло віддають інтенсивніше. Недоліками цієї конструкції є схильність виробу до деформації та вибірковість в плані палива — в якості такого можна використати тільки дрова.

При виникненні необхідності купити піч-буржуйку слід враховувати, що в конструкційному плані вони підрозділяються на традиційні варіації й печі тривалого горіння. Останні використовуються, як правило, для опалювання різноманітних приміщень. У нашому інтернет-магазині «Бізон» ви завжди можете купити піч буржуйку недорого з урахуванням такого параметра, як товщина стінок (для будинку оптимальна товщина понад 4 мм).

Окрім усього іншого, слід взяти до уваги наявність зольного ящика, режиму повільного згорання і багатофункціональності.

Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 28.12.2023 | Переглядів: 265 | камин, буржуйка, печка, отопление

Читайте також на цю тему: