Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Трускавець: відпочинок і лікування

Автор: Олег Ковальский, 27.01.2020, 22:48:12 Трускавець: відпочинок і лікування

Трускавець - популярний в Україні і за кордоном курорт європейського рівня. З року в рік він приваблює гостей якісним професійним лікуванням, умовами підвищеної комфортності, неймовірною атмосферою єднання з природою, унікальними природними факторами. На курорті Трускавець путівки є досить доступними і приваблюють туристів з різних бюджетом. Вони є приголомшливим поєднанням лікування і активного дозвілля. Для поїздки в медичних цілях варто обирати для проживання санаторії, де працюють кваліфіковані фахівці і представлений широкий ряд процедур, які гарантовано допоможуть в лікуванні конкретного недуги. Однак путівка в Трускавець - це не тільки оздоровлення, адже практично всі заклади відмінно підходять навіть для проведення свят. Детальніше далі.

Відпочинок в Трускавці: травневі свята

Відпочинок і лікування в Трускавці в травні є досить затребуваним явищем, так як погода вже практично завжди хороша, тривалість дня максимальна, що сприяє довгим прогулянкам, ресторани і кафе відкривають літні майданчики, повітря вже наповнене теплом і весною. Так як наплив туристів досить великий, важливо забронювати номер заздалегідь. Це дасть Вам ряд переваг - широкий вибір варіантів і можливі знижки. Відпочинок в Трускавці в травневі свята - це:

  • відвідування квітучого ландшафтного парку «Підгір'я»;
  • дельфінарій;
  • тури до історичних, культурних, природних пам'яток;
  • кафе і ресторани, боулінг, кіно і клуби;
  • великодній ярмарок, фестивалі, майстер-класи та багато іншого.

Відпочинок в Трускавці: святкування Нового Року

Відпочинок в Трускавці взимку, в період новорічних і різдвяних свят, - це суміш карпатського колориту і казкових подій, приурочених до торжества. Хто не любить пишних вечірок, можна розміститися в затишних домашніх віллах або котеджах, і в головну ніч року проніжиться в СПА або прогулятися по хрусткому снігу в тиші вікових дерев. Якщо бажаєте поєднати відпочинок в Трускавці з басейном, а також пишно провести свято, рекомендується вибрати великі готелі та санаторії. Там Ви знайдете для себе різноманітність ігор і конкурсів, розкішні застілля, виступи творчих колективів та популярних артистів, салют і багато іншого.

Путівка в Трускавець - прекрасний варіант відпустки, святкування з сім'єю або друзями, відокремленого дозвілля або ефективного лікування. Правильно вибрати для себе сприятливі умови з радістю допоможе компанія «Карпати Круїз».

Автор: Олег Ковальский, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 27.01.2020 | Переглядів: 1479 | курорт, Санаторий, отдых

Читайте також на цю тему: