Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Яку ювелірну прикрасу подарувати хлопцеві?

Автор: Артем Кондратюк, 27.01.2020, 22:54:55 Яку ювелірну прикрасу подарувати хлопцеві?

Ювелірна прикраса — це завжди прекрасний подарунок, незалежно від того, кому ви хочете зробити подарунок. У суспільстві вже тривалий час існує думка, що чоловікам не подобаються ювелірні вироби, що не є істиною. Якщо у вашого обранця скоро День Народження або на День Захисника ви не хочете обмежуватися суто символічним подарунком, то ювелірна прикраса може врятувати всю ситуацію. Головне правильно вибрати подарунок, який зворушить навіть брутального чоловіка. Велика кількість ювелірних прикрас для чоловіків представлена в каталозі магазина Золотий Вік за посиланням https://zolotoyvek.ua/ua/juvelirnye-ukrashenija/l/pol:muzhskie/

Що врахувати при виборі подарунка?

Щоб подарунок приніс вашому коханому радість і дійсну користь, важливо врахувати, перш за все, універсальні поради ювелірних майстрів.

При виборі ювелірних аксесуарів, експерти завжди рекомендують враховувати критерії:

  • тип прикраси (каблучка, браслет, підвіска, ланцюжок або інші ювелірні категорії)
  • матеріал (срібло або золото, а можливо, прикраса з комбінованим металом);
  • колір (білий, червоний, жовтий (лимонний) або комбінований);
  • інкрустація (дорогоцінне каміння або натуральні мінерали);
  • розмір.

Ці універсальні критерії вибору можуть стати справжніми помічниками, якщо ви абсолютно не розбираєтеся в чоловічих аксесуарах.

Також ці критерії допоможуть вибрати прикрасу мамі, татові, подрузі або будь-якій іншій людині. З огляду на ці чинники, не забувайте про те, які прикраси зазвичай вважає за краще чоловік. Якщо помітили, що молода людина рідко носить ювелірні аксесуари, купуйте класичні та поширені вироби, так точно не прогадаєте.

Стиль ювелірної прикраси

Ще одним критерієм вибору може служити стиль вашого коханого. Коли йде розмова про чоловічий стиль, то зазвичай виділяють строгий (діловий), міський (кежуал або молодіжний) і спортивний (під яким нерідко розуміють брутальний) стилі. Вибираючи прикрасу хлопцю, можете сміливо відштовхуватися саме від його стилю, так вам буде набагато простіше зробити вибір. Ми ж підкажемо вам пару ідей:

  1. Класика. Якщо чоловік часто одягає строгий одяг або навіть діловий костюм, то сміливо можете подарувати затиск для краватки. Наприклад, завжди цікаво виглядають золоті затиски з раухтопазом, гранатом чи фіанітами. Також можна вибрати красиві запонки з діамантами, оніксом або раухтопазом. Однак, вибираючи запонки, переконайтеся, що у молодика є сорочка французького крою, під яку носяться запонки.
  2. Міський стиль не ставить перед вами ніяких рамок. Це можуть бути красиві підвіски із зображенням його Знака Зодіаку. Також таким чоловікам прекрасно підходять ланцюжки з золота або срібла з фантазійним, якірним або панцирним плетінням. Якщо хлопець часто носить сорочки з джинсами, прекрасно буде виглядати ювелірний годинник з червоного золота з ремінцем з натуральної шкіри або дорогоцінного металу. Цікавим і незвичайним подарунком може стати ювелірна брошка у вигляді його талісмана або національного символу.
  3. Під одяг спортивного або брутального стилю також можна знайти гарний і цікавий аксесуар. Це може бути браслет з натуральної шкіри з золотими вставками, який прекрасно підкреслить мужність зап'ястя. Християнину можна подивитися хрестики або каблучку з гравіюванням "Спаси та Збережи".

Якщо у молодої людини ювілей або важливе свято, то рекомендуємо подарувати комплект прикрас, який однозначно йому сподобається. Наприклад, каблучка і підвіска. Зараз етнічні мотиви набирають нову популярність, тому каблучка з підвіскою "Зірка Алатир" може стати прекрасним подарунком для молодої людини у віці від 20 до 45 років.

Ювелірна прикраса чоловікові: ціна, замовлення, доставка

Яким би не був привід піднести чоловікові подарунок, найголовніше, що потрібно пам'ятати — це якість ювелірних виробів. Навіть маленький перстень з емаллю високої якості буде виглядати на чоловікові краще, ніж "багато" прикрашена біжутерія. Щоб знайти ювелірну продукцію високої якості, відвідайте офіційний сайт інтернет-магазину "Золотий Вік". Ювелірний завод пропонує свою продукцію з 1999 року. Всі прикраси проходять пробірну палату і подвійний контроль якості, тому сумніватися в них не доводиться.

Замовити прикрасу можна через корзину в каталозі. Якщо хочете подивитися ювелірні вироби наочно, то відвідайте салон вашого міста. Також можна прикрасу забронювати та забрати з магазину помірявши. Доставка займає 1-5 днів до відділення Нової Пошти або кур'єром, що рекомендуємо врахувати, якщо вибираєте прикрасу на подарунок. Якщо зовсім немає ідей, що б подарувати хлопцеві, то менеджери салону "Золотий Вік" грамотно дадуть відповідь на всі запитання і нададуть кваліфіковану консультацію. Поставити питання можна також через форму онлайн-чату.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 27.01.2020 | Переглядів: 2148 | украшение, презент, подарок

Читайте також на цю тему: