Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Де знайти й як обрати подарунки для любительки котів?

Автор: Оксана Загороднюк, 26.07.2022, 18:58:21 Де знайти й як обрати подарунки для любительки котів?

Обирати подарунок мамі, сестрі, дружині завжди дещо простіше, оскільки ви гарно знаєте пристрасті людини, її захоплення і бажання. А що ж робити, коли мова йде про колегу чи просто знайому, для якої ви, звичайно ж, бажаєте знайти щось дійсно цікаве, корисне і те, що запам’ятається?

Перше інтуїтивне бажання кинутись у пошукову систему з запитом «купити подарунок для жінки» радимо негайно придушити. Це безглузде марнування часу, бо таких подарунків дійсно мільйони і як обрати з них саме той, який сподобається вашій подрузі абсолютно не зрозуміло. До того ж й кількість магазинів подарунків та їх вибір завеликий і швидко зорієнтуватись просто не вийде. Відповідно шанс того, що саме ваш презент стане оригінальним – дуже й дуже низький.

Швидше за все ви швидко втомитесь або вам просто забракне часу і, нажаль, ви можете зупинитись на якоїсь банальщини. Але так справи не робляться, і тому щоб знайти дещо дійсно цікаве, спочатку необхідно отримати відповідь на основне питання – а що саме любить майбутня отримувачка презенту?

Наприклад, припустімо, що наша чарівна леді любить котів. Цю теорію дуже легко перевірити простим прямим запитанням до неї чи її знайомих і загалом це абсолютно не рідкість, оскільки більшість людей у світі взагалі розподіляються на дві великі групи – одна є прихильниками котів, а друга – собак. Відтак, припустимо, що відповідь ми отримали позитивну і готові рушати далі.

Де купити подарунки для любительки котів?

Відтепер, коли ми визначились з основним напрямком, коло пошуку різко звузилось і тепер ми шукаємо саме спеціалізований магазин із подарунками на котячу тематику. Бо знову-таки вишукування серед асортименту кожного магазину подарунків товарів саме із котиками – непродуктивна втрата часу. І тут нам стане у нагоді магазин оригінальних подарунків для любителів котів Котоманія https://kotomania.com.ua, в якому ми з легкістю знайдемо наші подарунки саме на котячу тематику.

Відтак, не зважаючи на те, що спочатку задача здавалась дещо складною, ми вже швидко виконали перше та друге завдання із тих трьох, що перед нами постали:

  • відповіли на питання «який подарунок буде оригінальним та цікавим для нашої отримувачки?»
  • знайшли де саме купити оригінальний подарунок для любительки котів.
  • лишилось, фактично, відповісти тільки на останнє питання – «що саме обрати у якості подарунка з котами?»


Відповідно, роздивімось декілька прикладів того, що можна обрати у якості оригінального та пам’ятного подарунка для поціновувачки пухнастих.

Сувеніри з котами

Почнемо з ситуації, коли потрібний скоріш не серйозний подарунок, а такий собі акуратний знак уваги. І ось саме тут у нагоді стануть брелоки з котами та значки з котами. Ці дві категорії подарунків чудово дозволяють:

  • бути таким собі раптовим подарунком, без прив’язки до якогось свята;
  • акуратно продемонструвати отримувачці, що вам цікаві її життєві інтереси та захоплення (котики!) і ви, можливо, їх навіть розділяєте;
  • зробити «легкий» подарунок, який не накладатиме на неї якоїсь моральної відповідальності на кшталт необхідності обов’язкового зворотного презента;
  • саме брелок чи значок будуть у неї постійно на очах та нагадувати про вас.


Прикраси з котиками

Це та категорія, подарунки з якої однозначно потішать майже кожну жінку. В якості такого презенту можна обрати брошки, браслети, сережки, підвіски та каблучки з котами. При чому магазин подарунків Котоманія вже потурбувались про дві важливі речі:

  • більшість каблучок мають регульований розмір – тобто вам вже не треба морочити собі голову над з’ясуванням розміру;
  • до кожної прикраси безкоштовно надається подарункова упаковка – таким чином, з магазину ви можете відправлятись прямісінько на свято, не замислюючись, як додатково запакувати ваш презент.


Сумки з кішками

Можна обрати у подарунок легку екосумку для походів у магазин чи на пляж, а можна й більш серйозну сумку чи рюкзак для щоденного користування. Саме такі повсякденні речі частіше за все є досить утилітарними та не викликають якихось особливих емоцій. Така собі «робоча конячка» на кожен день. Абсолютно інша справа – та ж сама річ, але вже з котиками! Така сумка чи рюкзак не тільки сподобаються отримувачці презенту, а й гарантовано приверне до неї увагу оточуючих, що любить буквально кожна жінка. Ну й додатково продемонструє вашу оригінальність як дарувальника презенту. У яблучко!

А для створення відповідного ансамблю можна подарувати невеличку сумку-органайзер чи косметичку з котами із тим самим принтом, що й на сумці. В результати, вийде чудовий та симпатичний комплект.

Які ще подарунки з котиками можна обрати?

Зважайте, що наведені вище варіанти були лише прикладами для конкретної ситуації. А загалом, подарунки з котиками підходять для будь-якої статі та віку, бо любов до котиків не має меж. Kotomania.com.ua пропонує безліч оригінальних та якісних подарунків, які гарантовано зможуть задовольнити вашу пристрасть у виборі. Це можуть бути й подарунки для домашнього декору – декоративні подушки, постери, рушники та інше. Окремо можна сказати про чудові підставки та килимки для сервірування – взагалі просто ідеальний сімейний подарунок. Не варто забувати й про речі з принтом, вишивкою або термонашивками з котами й багато-багато іншого. Асортимент постійно розширюється, тому варто просто йти та обирати.

· бути таким собі раптовим подарунком, без прив’язки до якогось свята;

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 26.07.2022 | Переглядів: 814 | презент, подарок, Сюрприз

Читайте також на цю тему: