Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Все про компанію Центр Біржових Технологій та відгуки реальних клієнтів

Автор: Егор Мокрицкий, 23.08.2021, 11:58:18 Все про компанію Центр Біржових Технологій та відгуки реальних клієнтів
Центр Біржових Технологій являється інформаційно-консультаційною компанією у сфері фінансів та інвестицій. Він заснований у 2015 році. У 2020 році центр здобув національну нагороду «Лідер галузі», як провідна компанія у сфері навчання та надання консультаційних послуг з питань інвестицій.

Команда ЦБТ

Центр Біржових Технологій складається з команди спеціалістів у сфері трейдингу та фінансових вкладень. Всі співробітники компанії, які проводять навчання чи надають консультації з приводу інвестицій, є професіоналами у сфері торгівлі фінансовими активами. Вони вже багато років являються практикуючими трейдерами. Їм відомі основні тонкощі роботи на біржі та підводні камені, з якими на практиці не стикалися теоретики. Саме тому навчання в ЦБТ є таким ефективним, як про це свідчать відгуки учнів.

Коментарі аналітиків ЦБТ регулярно публікуються в засобах масової інформації України. Їх публікації дають змогу населенню розібратися в поточній економічній ситуації в країні та знайти відповіді на фінансові питання, які їх цікавлять.

Навчання в компанії Центр Біржових Технологій

Навчання в ЦБТ – це передусім обмін практичним досвідом. Тільки 20% занять – гола теорія. Основна частина освітнього курсу – це практика. Викладачі компанії Центр Біржових Технологій навчають студентів, як працювати з торговим терміналом. Вже на перших зайняттях учні можуть самі спробувати укладати біржові угоди за допомогою сучасної торгової платформи. Ніякі кошти вкладати для цього не потрібно. Вся робота здійснюється на демо-рахунку.

Демо-рахунок – це рахунок з віртуальними коштами. Учню надається певна кількість віртуальних грошей, наприклад $100 000. За допомогою цієї суми він може вчитися укладати контракти без будь-яких ризиків, оскільки реальні гроші не застосовуються. Навіть якщо клієнт перший час буде укладати збиткові контракти, він нічого не втратить, тому що не працює з реальними фінансами.

Спеціалісти ЦБТ рекомендують починати працювати з реальними грошима лише після того, як людина якісно опанує роботу в терміналі на демо-рахунку, а більшість самостійно укладених нею угод буде прибутковою.

Базовий навчальний курс в компанії Центр Біржових Технологій називається CBT Belastium. Курс триває десять днів. За цей час слухачі вивчають масу корисної інформації, що наприкінці занять дозволяє їм без будь-яких складнощів розпочати кар’єру трейдера чи інвестора.

CBT Belastium має ряд особливостей:

  • Інформація подається простою мовою.
  • 80% зайнять – практика.
  • Вивчається робота з усіма популярними видами торгових інструментів.
  • Детальний розбір сучасних методів аналізу ринку.
  • Пояснення найефективніших тактичних прийомів і стратегій трейдинга.
  • Робота з психологічною складовою.
  • Оволодіння принципами управління капіталом.


Крім того, всі випускники курсу мають можливість надалі безкоштовно відвідувати майстер-класи та профі-курси, які проводить Центр Біржових Технологій.

Записатися на курс можна особисто в одному з офісів компанії, які знаходяться в Києві, Львові, Чернівцях та Одесі. Також це можна зробити, залишивши заявку на сайті cbt.center.

Після відправки форми з вами зв’яжеться менеджер компанії, який відповість на ваші запитання та запише вас на навчальний курс. Як бонус, за необхідності ви отримаєте безкоштовну фінансову консультацію.

Супровід клієнтів

Центр Біржових Технологій не тільки навчає клієнтів працювати з біржовими активами, але й супроводжує їх в подальшій роботі на ринку. У кожної людини є можливість отримати фінансову консультацію в ЦБТ з приводу індивідуального трейдинга, інвестицій, торгових стратегій чи автоматизації торгівлі.

Клієнтам пропонується декілька видів email-розсилок: стосовно активів, на яких сьогодні можна заробити; важливих новин фінансового світу; нових навчальних матеріалів; аналітики ринку та корисних порад бізнесменам. Клієнт може підписатись на одну чи декілька розсилок, в залежності від необхідності.

ЦБТ регулярно проводить навчальні семінари для діючих трейдерів. На них розбираються нові торгові стратегії, методи аналізу та програми для автоматичної торгівлі.

На сайті cbt.center регулярно виходять свіжі новини з ділового світу, а також публікуються корисні статті на фінансові теми. Матеріали знаходяться у вільному доступі. Ознайомитись з ними може кожен охочий.

Періодично на сайті ЦБТ виходять цікаві відео, в яких спеціалісти компанії розповідають не тільки про заробіток на фінансових ринках, але й дають корисні поради на кшталт, як накопити капітал, або розказують про життя відомих бізнесменів.

Думки людей про Центр Біржових Технологій. Відгуки клієнтів

Якщо проаналізувати відгуки про ЦБТ, то їх автори в першу чергу відмічають користь освітнього курсу CBT Belastium.

Наприклад, Василь Зайло зі Львова пройшов повний спектр навчання в ЦБТ. Зрозумівши принципи та технології заробітку на торгівлі біржовими активами, Василь планує це зробити основним напрямком своєї діяльності.

Максим Максимюк проходив навчальний курс в Чернівецькому відділенні компанії Центр Біржових Технологій. За словами Максима, він отримав від навчання значно більше, ніж очікував. Важливою перевагою ЦБТ являється наявність інсайдів, тобто внутрішньої, закритої інформації, що з великою точністю дозволяє прогнозувати ріст чи падіння вартості біржових активів.

Вадим Доля також пройшов навчання в Чернівцях. Знання, отримані на освітньому курсі, допомогли Вадиму відкрити для себе джерело пасивного доходу.

Як бачимо, освіта в ЦБТ, за відгуками клієнтів, дозволяє людям здобути корисні знання та відкрити нові види заробітку, які позитивно відображаються на їх матеріальному благополуччі. Освітні зайняття в компанії побудовані таким чином, що складна в своїй основі економічна інформація подається простою мовою. Це робить знання доступними для всіх людей, незалежно від їх віку, освіти та спеціальності.

Автор: Егор Мокрицкий, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 23.08.2021 | Переглядів: 2788 | трейдинг, бизнес, финансы, Биржа

Читайте також на цю тему: