Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2009 » Март » 4 » 10:37:23

Журналисты неправильно растолковали заявления о водоснабжении города - Марцун

04.03.2009, 10:37:23 8599 0
Журналисты неправильно растолковали заявления о водоснабжении города - Марцун

Переходити на погодинний графік подачі води у Житомирі поки що не будуть. Про це повідомив начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун.

Частину заборгованості міськводоканалу за спожиту електроенергію, яка станом на 25-те лютого становила 4 мільйони 600 тисяч грн., – вже вдалося погасити. Відтак городяни продовжуватимуть отримувати послуги з водопостачання у звичних обсягах.

Втім заяви міських можновладців торкнулись не лише теми води в житомирських кранах, а й роботи місцевих журналістів, передає Іван Поліщук.

Перейти на погодинну подачу води у обласному центрі і не планували. Саме так на початку тижня роз’яснив ситуацію з водопостачанням начальник управління комунального господарства міської ради Олександр Марцун. За його словами – масла в вогонь додали місцеві журналісти. Які практично одностайно - але неправильно трактували минулотижневі заяви житомирських посадовців.

Як виявилось: ажіотаж в місті спричинило не відключення води у деяких районах - а масове журналістське нерозуміння.

 - Я хотів би зауважити, що ЗМІ дещо неточно страктували слова Кругляка Е.Б, заступника міського голови. Який висказав припущення, що якщо такий стан буде з оплатою – то нам прийдеться перейти на графік. На сьогоднішній день ніхто на графік не перейшов. но тим більше практично всі ЗМІ повідомили, що Житомир перейшов на графік! Такого не було і пока немає, - каже Олександр Марцун - начальник управління комунального господарства міської ради

На разі не загрожує Житомиру і похолодання в оселях. Принаймні на першу декаду березня місто отримало ліміти на газопостачання котелень. Надалі ж багато що залежатиме не лише від показників весняної погоди, а від зведень з боргових та фінансових атмосферних фронтів.
   По матеріалам: ТРК Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: