Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2009 » Май » 13 » 19:41:27

Задержан подозреваемый в совершении резонансного убийства в Житомире

13.05.2009, 19:41:27 9271 4
Задержан подозреваемый в совершении резонансного убийства в Житомире

Житомирське управління УМВС України оприлюднило перші офіційні коментарі щодо резонансного вбивства, яке трапилось у Житомирі 9 травня.

Як повідомили «Журналу Житомира» цього вихідного дня в одному з будинків на вулиці Довженка було знайдено трупи двох житомирян – п’ятдесятирічного господаря будинку та його шістнадцятирічної прийомної доньки. Підозрюваного у скоєнні злочину правоохоронці затримали протягом однієї доби.

Вдень 9-го травня до Корольовського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в домі по вулиці Довженка в Житомирі родичі виявили труп чоловіка, який там проживав. Приїзд правоохоронців засвідчив, що жертв двоє. Окрім чоловіка в оселі знайшли тіло його 16-літньої доньки. До того ж зафіксовано і пограбування домівки.

  - В господарському приміщенні виявлено труп чоловіка з тілесними пошкодженнями. В подальшому під час огляду помешкання ще було виявлено труп 16-річної мешканки цього будинку. Також з тілесними пошкодженнями у вигляді ножових поранень. На місце події направлені були слідчо-оперативні групи Корольовського РВ, який очолював особисто начальник управління Присяжнюк В.П. - розповідає Сергій Талько, перший заступник начальника управління МВС в області.

Аби затримати підозрюваного у скоєнні подвійного вбивства міліціонерам знадобилось менше доби. Правоохоронці стверджують, що затриманий, раніше судимий чоловік 35-ти років, знав убитого – їх поєднували ділові стосунки.

На разі триває слідство. Дії злочинця підпадають під 115-ту статтю Карного кодексу, яка передбачає найвище покарання, тобто – довічне ув’язнення.

Тэги: убийство, Житомир, милиция
   По матеріалам: ТРК Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 4
Admiral8
1 Admiral (Admiral8)   • 22:30:31, 13.05.2009 [Материал]

"Аби затримати підозрюваного у скоєнні подвійного вбивства міліціонерам знадобилось менше доби"

не потому что милиционеры вундеркинды, а потому что квартира (частный сектор) был оборудован видеокамерами. и найти преступника это уже дело техники.

живу поблизости, жаль соседей :(

Olchik
4 Ольчик (Olchik)   • 10:35:25, 14.05.2009 [Материал]

Да это ужасно, видела похороны.
2 АнькО   • 22:59:04, 13.05.2009 [Материал]

я просто в шоке...жаль девчонку....ровесница, однако....
ее знали очень многие мои друзья...все помнят, все скорбят....
Репортер
3 Серый волк (Репортер)   • 09:41:14, 14.05.2009 [Материал]

Скажу крамольну думку: якщо слідство очолив начальник обласної міліції Присяжнюк, то й результат мав бути блискавичним, оскільки начальнику "вісяк" не потрібен... Та й відеокамери мабуть допомогли...
Оголошення на ЖЖ інфо: