Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Мистецтво і культура » 2009 » Октябрь » 9 » 11:02:47

Рокабилльная команда "Mr.Оч & His Root Boys" выступила в Житомире

09.10.2009, 11:02:47 5851 8
Рокабилльная команда

Організатори музичних концертів продовжують дивувати Житомирян різноманітними цікавими гуртами. Цього разу пощастило шанувальникам Рок-н-ролу.

Як повідомили «Журналу Житомира», rockabilly-гурт "Містер оч." (Mr.Оч & His Root Boys) грав рокабілльну музику для жителів та гостей міста Житомира.

Кантрі це музичний напрямок, що бере початок від народної музики британських переселенців у США. Саме ця музика продовжувала традиції епічної кельтської балади і народних танців. Втім за певний час розповсюдилась і по всьому світу. Хоча в Україні лише нещодавно набула популярності. Наприклад, хлопці з "Містер оч." створили свій гурт у 2000 році.

Богдан Очеретін, барабани, вокал: "Так як я грав 12 років у групі Мед Хедс, я вирішив зробити альтернативу цієї групі. І так як на Україні не було команди як б грала Рокабіллі, кантрі музику ось і вирішили створити такий проект".

Богдан Очеретін мріяв грати у гурті на гітарі і співати, та замість того вийшло цікаве поєднання вокаліст-барабанщик. Кантрі музика, а зокрема Роккобіллі, це дуже запальні і танцювальні ритми. Лише почувши перші звуки, на місці сидіти не можливо.

Філіп Біляєв, гітара: "В Україні зараз роккобілльний рух дуже сильно набирає обертів і нам дуже приємно у ньому брати участь".

2 роки тому гурт випустив перший диск. На мотиви відомих кантрі та рокабіллі хітів. Має назву «Копайте корні». Влітку вийшов другий диск. Це інструментальна музика у стилі джазу, кантрі, вестерну.

Філіп Біляєв, гітара: "Ось ми випустили диск інструментальної музики це наш новий диск. Це здається перший диск в Україні кантрі музики".

Та найбільша мрія Філіпа написати музику до художнього фільму. Кирило Погорєлов – контрабасист, що не кажіть, а це додає екстравагантності гурту.

Кирило Погорєлов, контрабас: "Це космічний інструмент, можливо в різній музиці його використовувати. Контрабас використовується всюди, навіть в кислотній музиці".

Здається, більшість музикантів хочуть грати на гітарі або співати. Кирило обрав контрабас і знає про інструмент чи не все.

Кирило Погорєлов, контрабас: "Та як рок-н-рол з» явився у 50-х роках, бас-гітари ще тоді не було, всі грали на контрабасах, акустичний інструмент не потрібна підзвучка".

Щодо глядачів, то судячи з того як вони сприймали гурт "Містер оч.", отримали повне естетичне задоволення.

Глядачі: "Ми просто обожнюємо рок-н-рол, я особисто познайомилась з цим стилем через гурт "Містер оч.", дуже його полюбила і продовжила самовиховання у даному стилі, завдяки цим хлопцям, а також потрапила на рок-н-рольні танці, почала навчатися чим дуже задоволена».

«Я вважаю, що ті хто то відвідав концерт були не те щоб щасливі, а просто у шоці з того що відбувалося на сцені і під нею".

"Гірська музика" - так спочатку називали кантрі в Америці, як кажуть, дійсно зачепила глядачів. Музикантам же дуже сподобалось наше місто, і люди.

Філіп Біляєв, гітара: "Концерт у Житомирі дуже сподобався, класний звук і хороша публіка. Я вважаю, що ті хто то відвідав концерт були не те щоб щасливі, а просто у шоці з того що відбувалося на сцені і під нею. Велика подяка всім тим хто прийшов, хто цінує те, що ми робимо. Щіро бажаю добра та міцного здоров`я".

Тэги: субкультура, Житомир, rockabilly, музыка, концерт
   По матеріалам: ТРК Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 8
boroda
1 Boroda (boroda)   • 11:07:25, 09.10.2009 [Материал]

Організаторам жирний -, оскільки не бачили ані афіш, ані будь-яких анонсів концерту.
Makedonskii
2 Александр (Makedonskii)   • 11:28:58, 09.10.2009 [Материал]

Журналюгам - написали бы хотя бы, где это имело место
grungecat
3 Lina (grungecat)   • 11:31:08, 09.10.2009 [Материал]

Впервые слышу :(
one
4 Один Житомирянин (one)   • 11:32:19, 09.10.2009 [Материал]

Играли на частной квартире для своих? ))))
Korvin
5 Корвін (Korvin)   • 13:09:45, 09.10.2009 [Материал]

"Глядачі" - интересная фамилия у девушки )
Плюсую предыдущим комментаторам.
woland
6 Влад (woland)   • 16:42:21, 09.10.2009 [Материал]

З ряду причин думаю, ніфіга пацани не грали, а матеріал - це не більше, аніж інфобулька.
grungecat
7 Lina (grungecat)   • 16:44:58, 09.10.2009 [Материал]

Играли. В ФОКе.
woland
8 Влад (woland)   • 16:19:49, 14.10.2009 [Материал]

хм... не маю причин не довіряти, але тоді можу сказати, що неправильно поставлена інформаційна політика.
Організатори зацікавлені, щоб про концерт якомога більше дізнавались до, а не після.
Оголошення на ЖЖ інфо: