Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2016 » Март » 4 » 08:35:17

Рекламна агенція «Джерело»: клієнти відкривають завісу     Реклама  

04.03.2016, 09:14:17 3841 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Рекламна агенція «Джерело»: клієнти відкривають завісу

Найстарша рекламна агенція області святкує своє 20-річчя. Погодьтесь, цифра чимала, особливо для цієї сфери роботи. Та хто може розказати краще та відкрити завісу на роботу компанії, аніж її клієнти й партнери...

Отже, ми звернулись за коментарями до людей, з ким працювала агенція. І ось що з цього вийшло.
 
Що Ви уявляєте, коли чуєте слово «Джерело»? Я – галичанка, що  зростала на Прикарпатті, - прозору дзеркальну, сповнену природною силою  рідної землі, джерельну воду, що б’є з самого серця Карпат. Так я уявляю джерело і такі ж у мене асоціації про багаторічний досвід співпраці з «Джерело»: енергійні, креативні, сповнені творчої енергії чудові люди. Це не просто підрядна агенція, це надійний партнер, на якого можна покластися, який здатний забезпечити формат обслуговування «24/7».

«Джерело» — це, насамперед, команда, на яку ви зможете завжди покластися: пройдуться по всім «контрольним» точкам, водночас, зберігатимуть спокій та витримку, а у випадку промахів – визнають, самостійно виправлять і рухатимуться далі. З такими вам буде легко втілювати у життя найнеймовірнішу ідею…
 

З приємністю згадуються усі реалізовані з командою проекти, водночас, хочеться виділити кілька, які яскраво продемонструють багатовекторність «Джерела»: складний логістично і досить тривалий у часі проект «Мистецька алея» у Житомирі; флешмоби «Зірка Пам’яті» , які реалізовувались командою у кількох містах одночасно; численні квести з інтегрованими продуктами/послугами на зразок "Люди Х" та навчальні програми для партнерів за участю Андрія Куликова.

Успіхів та процвітання, «Джерело»!

Наталя Дадівєріна, PR-менеджер Центрального регіону «КИЇВСТАР»

 
     

    З "Джерелом" ми вже 13 років разом. Це надійний партнер. Спільно  реалізовано багато яскравих проектів по всій Україні. 

    Команда агенції в роботі — завжди професійна, витривала, креативна.  Для нас розробляють проекти, які реально працюють і приносять позитивні  результати. Розвиваємось разом!

    Людмила Юрківська, начальник відділу маркетингу ПАТ  «Житомирський маслозавод» — ТМ «Рудь»




    Вітаємо наших друзів і ділових партнерів з таким вагомим ювілеєм!

    За багато років співпраці і проведення численних спільних рекламних  кампаній ми з упевненістю можемо констатувати, що найбільш ефективних  рекламників годі й шукати.

   "Рекламне Джерело" для нас асоціюється як головний рекламний  представник найвідоміших українських компаній, а також серйозний  організатор масштабних промоакцій і всіляких святкових заходів. Окрема  подяку від нас менеджерам "Джерела", на яких лягає величезний вантаж  дзвінків і переговорів.

  Бажаємо і надалі високо тримати марку компанії, йти в ногу з часом, оновлюватися і розширюватися. Нових успіхів і звершень у рекламному бізнесі!

Сергій Харчук, комерційний директор і колектив інтернет-порталу «Журнал Житомира»


   Вітаю компанію Джерело з визначним ювілеєм!

   Сама цифра – 20 років існування на ринку — є вже підтвердженням  успішності бізнесу. Небагато компаній в Житомирі, та і загалом по Україні,  можуть вказати таку цифру в своєму портфоліо. І це вже заслуговує поваги  та є ознакою стабільності компанії.

   «Джерело» – це не просто рекламна агенція. Це мій стратегічний партнер,  консультант по впровадженню нових напрямків бізнесу, неупереджений  цензор з якості!

   Кожного разу, отримуючи нове замовлення, агенція не просто приступає  до виконання чергового проекту. Вона супроводжує тебе протягом всього періоду співпраці та вболіває за твій успіх, як за свій!

Бажаю успіхів, нових досягнень і перемог!

Віктор Борщівський, засновник клініки «Медібор»


   Не кожному режисерові таланить працювати з колективом, який би його  повністю задовольнив. Мені пощастило працювати з командою «Джерело»  в багатьох творчих проектах, і щоразу я дивувався їх високому  професіоналізму, вмінню працювати налагоджено та по-партнерські щедро. 

   Їхній організованості потрібно повчитися, а їхньому широкому спектру      діяльності можна тільки по-доброму позаздрити. 

   За що б не бралося «Джерело», результат завжди очікуваний: з-під руки     майстра виходять тільки шедеври. І що для мене найголовніше, це те, що     всі вони творчо обдаровані, люди неспокійної вдачі, які завжди  знаходяться  в креативному пошуці.

Дякую Вам за творчий неспокій, небайдужі серця і високу культуру. Не потрібно шукати європейських професіоналів — вони серед нас.

Щиро Ваш, режисер та актор Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги Петро Авраменко

   З «Джерелом» працюємо не один рік. Навіть не знаю, що можна сказати  про команду, яка стала справжнім другом і партнером. 

   Приємно, що вони завжди йдуть в ногу з часом, готові запропонувати  цікаві ідеї та проекти. З ними легко, бо «Джерело» йде назустріч: якщо  щось не влаштовує клієнта —  знаходять «золоту середину», те  неперевершене рішення, яке влаштовує всіх. 

   Із задоволенням вітаю «Джерело» із визначною датою. Рушійна сила  агенції – це її команда, тому насамперед бажаю здорової атмосфери в  колективі, подальшого розвитку та нових цікавих проектів!

   Дмитро Бойко, маркетолог ТОВ «Мегабуд» (ТМ «Мастер»)

Тэги: РА Джерело, Житомир, агенство

Схожі новини:


Комментариев: 3
xom
1 xom (xom)   • 14:53:55, 04.03.2016 [Материал]

Было бы неплохо если бы значек "на правах рекламы" было видно не заходя на саму статью а сразу в ленте новостей.
Sandra
2 Sandra (Sandra)   • 00:24:47, 05.03.2016 [Материал]

Пьйотр, шо ти там, бідолага, куриш?
Admiral8
3 Papa (Admiral8)   • 21:58:32, 07.03.2016 [Материал]

джерело молодцы. чувствуется рука адекватного хозяина
Оголошення на ЖЖ інфо: