Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2016 » Март » 4 » 14:54:44

Історія роботи житомирської рекламної агенції «Джерело»     Реклама  

04.03.2016, 14:24:44 6265 9 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Історія роботи житомирської рекламної агенції «Джерело»

Чи бачили ви як створюється реклама? Молодий колектив у русі. У кожного своє завдання. Кипить робота. Народжуються нові ідеї, творяться нові проекти... І так з року в рік. У рекламній агенції «Джерело» така атмосфера вже 20 років.

За цей час агенція зросла: як у своїх очах, так і клієнтів. Вона розробила сотні рекламний кампаній, BTL- та Event-проектів, акцій стимулювання продажів, дегустацій, аудіо- та відеороликів, продуктів зовнішньої реклами. Отже, ознайомимось із наймасштабнішими проектами.

«Республіка»

Історія заходу бере початок ще від 90-их. Це був національний проект, який саме в Житомирі набув статусу наймасовішого. Агенція брала на себе основну відповідальність у організації і проведенні свят: забезпечувала медіа-підтримку, запрошувала та супроводила хедлайнерів: «Ляпис Трубецкой», «Би-2»,  «Бумбокс», «Елка», «Игра слов», «Потап и Настя Каменских». 

Згадаємо як це було. Багато хто впізнає себе на «Республіці» з гуртом «Бумбокс».

Жителі міста та гості на фестивалі «Республіка»

Гурт «Потап и Настя Каменских», Республіка, 2008 рік. 

Свято Морозива від ТМ «Рудь»

«Джерело» 11-ий рік поспіль бере участь в розробці та організації сімейних заходів від ТМ «Рудь». У 2005 році про нього знали лише житомиряни, а тепер — вся країна. 

Свято морозива від ТМ «Рудь», Житомир, 2015 рік
 
Свято морозива від ТМ «Рудь», Житомир, 2015 рік
                 
Свято морозива від ТМ «Рудь», Івано-Франківськ, 2014 рік

День міста

Забезпечити високий рівень організації наймасштабнішого свята міста — почесно та відповідально. Серед зірок, перебування і технічний супровід яких організувала агенція, були: гурт «Океан Ельзи», Олександр Пономарьов, Олег Скрипка і гурт «Воплі Відоплясова», Наталія Могилевська, Марія Бурмака, Тетяна Овсієнко та інші, улюблені житомирянами артисти.

Гурт «Океан Ельзи», День міста Житомира, 2007 рік

Олег Скрипка та гурт «Воплі Відоплясова», День міста Житомира, 2013 рік

День міста Житомира, вечірній концерт

Культурна версія

Вчетверте на «Джерело» покладено організацію ще одного проекту — Культурної версії — альтернативного формату святкування Дня міста. Емоційну хвилю йому створювали вистави від Львівського театру «Воскресіння», симфонічні оркестри, вогняні і акробатичні видовища, які організувала та супроводила агенція. Цього року  окрасою свята була Джамала.

Подивимося і згадаємо тут Культурну версію-2015.

Співачка Джамала на головній сцені Культурної версії, 2015 рік

Львівський вуличний театр «Воскресіння», Культурна версія, 2013 рік
 
У всіх ідей є своя формула успіху. Секрети РА «Джерело» розкриває нам її творчий наставник Сергій Козлов.
 
Творчий наставник РА «Джерело» Сергій Козлов

В якій атмосфері створювалася агенція? 

В той час, коли я почав працювати у ринковій галузі, для реклами був унікальний час. Як такої реклами та рекламного бізнесу тоді не було, не було і кадрів, які б могли цим займатися. Наприклад, якщо в Америці та Європі реклама існує вже 175 років, то для нас це зовсім новий бізнес, що розвивався у важкий період: труднощі виникли і технічні, і кадрові. Це пояснювалося розпадом СРСР і становленням нашої країни як самостійної держави.

Перші 10 років довели, що ми — креативна агенція не на словах, а на ділі. Призові місця на міжнародних Київських та Московському фестивалях Реклами є тому підтвердженням. Тобто першу половину існування ми вчилися робити рекламу. Зараз ми відточуємо свою майстерність для досягнення максимального ефекту продажу товарів і послуг наших клієнтів. 

Нагороди РА «Джерело»
 
Які вимоги Ви висуваєте персоналу та як вибудовуєте відносини у колективі?

Кожен співробітник повинен бути компетентним у своїй галузі, прагнути до самоосвіти, слідкувати за сучасними тенденціями та вміти легко інтегруватися у командний процес. Якщо виникає потреба вказати на недоліки, то критиці підлягає робота, а не особистість. 

Відносини  у колективі формуються на основі довіри та взаємоповаги. Для його згуртованості агенція постійно займається тімбілдінгом: проводить оперативні і заплановані наради, брифінги і дебрифінги по проектам, «мозгові штурми», стратегічні сесії. Для підвищення кваліфікації працівників — оплачує навчання у спеціалізованих тренінгах. Над кожним проектом у «Джерелі» працює команда. З боку, робота колективу нагадує «броунівський рух». З середини — це складний і багатогранний механізм. Джерело — це не команда зірок, а команда «Зірка».

Колектив РА «Джерело»

Яких принципів дотримується команда у своїй роботі? 

Ми працюємо на результат — і це наш головний принцип. Агенція легко вибудовує контактну лінію з партнером та з півслова розуміє поставлені задачі. Клієнти можуть завжди на нас покластися. Якщо на заході виникають ситуації, які не підпадають під зону нашої відповідальності — ми докладаємо усі зусилля для їх вирішення. Якщо це може вплинути  на успішність проекту в цілому.

Який показник Ви вважаєте найголовнішим у роботі агенції?

Головний показник — це результативність продажу товарів та послуг, які ми просуваємо. Відгуки про нашу роботу та відсутність рекламацій від клієнтів говорять, що ми на правильному шляху. Ми зацікавлені у довгостроковій роботі з клієнтом. Для агенції — це можливість якісного вивчення бізнесу клієнта, та його очікувань. 13 років ми співпрацюємо з командою «Рудь». На Ювілеї  компанія відзначила нас як надійного партнера та подарувала нагороду «За успішне партнерство та майбутні здобутки». Визнання роботи клієнтом — це найдорожче, що може отримати агенція.

Нагорода РА «Джерело» від команди «Рудь» «За  успішне партнерство та майбутні здобутки»

Якою є ціль агенції сьогодні?

Робити ще кращу та ефективну рекламу — це і є наша ціль. Все таємне стало явним! Компанія впевнено крокує вперед. Маючи за спиною величезний досвід та налагоджений механізм роботи з партнерами, вона відкрита для нових проектів і вдячна своїм клієнтам за довіру, а партнерам — за співпрацю. 

Матеріал підготувала стажер РА «Джерело» Дар’я Костюшко

Тэги: РА Джерело, Житомир, агенство

Схожі новини:


Комментариев: 9
3DSchuminator
1 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 15:12:29, 04.03.2016 [Материал]

салют Ирине!
Lacrimosa
5 Lacrimosa (Lacrimosa)   • 17:18:32, 04.03.2016 [Материал]

Салют принят! Передаю ответный!)))
3DSchuminator
6 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 17:38:00, 04.03.2016 [Материал]

принято и впитано ;)
tt2015
2 Виктор (tt2015)   • 15:46:15, 04.03.2016 [Материал]

Салют Алле!
aio
3 Макс (aio)   • 16:29:10, 04.03.2016 [Материал]

Ребята — молодцы!
ganjik7
4 Сергей (ganjik7)   • 16:43:08, 04.03.2016 [Материал]

Работал там промоутером когда учился в колледже, в 2007 - 2010 годах! Привет Наташе, та что в центре!
Sandra
7 Sandra (Sandra)   • 00:12:20, 05.03.2016 [Материал]

Заре попаляться всІ акаунти, шо так ретельно ховали рекламу на форумі.))))
А взагалі молодці. Дуже поважаю Рекламне джерело та Дорис. Креативні люди. Правда прайс шалений, але можливо воно того варте.
Forkop
8 Дима (Forkop)   • 01:14:32, 05.03.2016 [Материал]

у каждого из НАС своя цена, и она не важна, так, как "умение" себя продать .... "умение" - опыт, репутация, результат, качество .... и т.п
респект ребятам, когда-то тоже жизнь была связана с Джерелом
Ukka
9 Наталья (Ukka)   • 09:46:21, 05.03.2016 [Материал]

адекватные, умные, креативные. Команда, с которой приятно работать.
С юбилеем вас, ребята!
Оголошення на ЖЖ інфо: