Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » 2017 » Июнь » 2 » 10:48:40

«Фонд родини Розенблат» у Житомирі влаштував сімейне свято до Дня захисту дітей. ВІДЕО     Реклама  

02.06.2017, 10:48:40 3591 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«Фонд родини Розенблат» у Житомирі влаштував сімейне свято до Дня захисту дітей. ВІДЕО

Повітряні кульки, казкові герої, атракціони, ба навіть аквагрим та розпис хною. Вже втретє у перший день червня «Фонд родини Розенблат» влаштовує свято для малечі.

«Наша співпраця з дітками і захист дітей проводиться не лише один раз на рік - 1 червня, така співпраця постійна. Мені дуже приємно, що сьогодні прийшло багато дітей. В цьому році наша програма іще краща, різноманітніша: атракціони, аніматори і те, що ми бачимо посмішки на обличчях дітей - це, мабуть, і є доказ того, що все вдалося, і діти щасливі», - розповідає співзасновниця «Фонду родини Розенблат» Олена Розенблат, - повідомляє Житомир.інфо.

На свято прийшло близько двохсот дітей. У той час, коли одні співають, стрибають на батутах та катаються на дитячому трамваї, Вікторія, в імпровізованому салоні краси, робить тимчасове тату та ділиться, що на святі їй подобається найбільше.

«Як тут малюють, як свято проводять, усілякі фіксики граються з дітьми, казкові герої», - ділиться Вікторія.

Тим часом Ксеня лишень вирішує, яку розвагу обрати, тому поки, потай від мами, ласує цукровою ватою.

БІЛЬШЕ ФОТО ДИВІТЬСЯ ТУТ

«Мені мама не дозволяє, але я трішки з’їла. Хочеться на батуті пострибати, намалювати щось на руці, а ще мені подобається, коли мене фотографують», - говорить Ксеня.

Серед запрошених: діти учасників АТО, із малозабезпечених родин та діти з інвалідністю. Батьки останніх тішаться, що завдяки таким заходам їхні дітки посміхаються та спілкуються з однолітками.

«Моя донька чекала свята, вона любить такі заходи, адже їй приділяють увагу», - тішиться Олена.

«Дитина стає товариською, настрій покращується, вона залюбки ходить на такі заходи», - каже Олена.

«Ми дуже вдячні фонду, бо у свій час ми звертались до влади, до людей, від яких залежало сприйняття наших дітей, нас не чули. Завдяки фонду нас стали бачити, це люди, які з нами у наших буднях, а вони часто бувають страшенно важкими, це дуже людяна підтримка і ми дуже вдячні їм за це», - дякує «Фонду родини Розенблат» голова ГО «Аутизм-Житомир» Жанна Зарічна.

 

















 

Тэги: Елена Розенблат, дети, Житомир, фонд семьи Розенблат, день защиты детей

Схожі новини:


Комментариев: 3
Davido
1 Давид (Davido)   • 14:27:57, 02.06.2017 [Материал]

Молодец Розенблат, постоянно занимается какой-то благотворительностью. Какая бы ни была эта помощь, но это помощь. Вот если бы многие по чуть чуть всё делали было бы совсем другое дело. Не то что Рудь, тупо занимается пиаром своей продукции да и для города практически ничего не сделал и это человек вошедший в ТОП 100 самых богатых людей Украины...как буд-то эти баксы ему понадобятся на том свете.
garold
2 Кonstantin (garold)   • 10:16:26, 03.06.2017 [Материал]

Ну ты Додик и жжёшь...
comments
3 Сергей Иванович (comments)   • 08:43:29, 04.06.2017 [Материал]

Боря неустанно помогает детям. Но лица на фото счастливые и это главное.
Оголошення на ЖЖ інфо: