Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2017 » Сентябрь » 1 » 15:15:33

Інвестор АЗС на проспекті Незалежності пропонує укласти соціальну угоду з жителями Житомира     Реклама  

01.09.2017, 15:15:33 6432 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Інвестор АЗС на проспекті Незалежності пропонує укласти соціальну угоду з жителями Житомира

У Житомирі по проспекту Незалежності незабаром має з’явитися сучасна АЗС. Відомо, що цю ділянку викупили і наразі це приватна власність. Інвестор перепрошує за незручності і пропонує укласти справедливу соціальну угоду з мешканцями прилеглих будинків. Тим самим мікрорайон зможе отримати безпосередню користь від діяльності АЗС.

На жаль, деякі активісти вирішили підзаробити, використавши простих людей. Проплачені «громадські діячі» розбурхали конфлікт. Є інформація, що кожному із заїжджих крикунів-туристів платили від 300-500 грн. Справа в тому, що через дорогу по проспекту Незалежності незабаром планується будівництво автозаправки іншої компанії. Не виключено, що конфлікт породили конкуренти.

Тому інвестор звертається з пропозицією безпосередньої конструктивної співпраці з самими мешканцями будинків. Як відомо, акцизний збір від АЗС поступає в бюджет міста. Важливо, аби цей збір ішов на розвиток мікрорайону.

Компанія, яка встановить АЗС, готова провести поточний ремонт дворів, полатати дірки на дорозі, встановити якісні довговічні дитячі майданчики, сучасні каналізаційні мережі та лічильники тощо. Інвестор просить надати ідеї та пропозиції за номером телефону: (096) 99-04-584 або на електронну адресу: [email protected]

Також інвестори обіцяють провести озеленення території, аби перетворити цю частину міста на симпатичний куточок, в якому буде приємно прогулюватися батькам з дітьми, дідусям з внуками, закоханим парам.

Не дозволяйте використовувати себе! АЗС – це 70 робочих місць і безпека мікрорайону, оскільки тут по всьому периметру встановлені відеокамери.

Іван Степаненко


Тэги: строительство, Житомир, АЗС

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: