Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2017 » Сентябрь » 19 » 12:35:18

Звернення інвестора до житомирян щодо подій довкола будівництва заправного комплексу     Реклама  

19.09.2017, 12:35:18 5397 6 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Звернення інвестора до житомирян щодо подій довкола будівництва заправного комплексу

У Житомирі по проспекту Незалежності незабаром планують побудувати сучасну АЗС. Відомо, що цю ділянку викупили і наразі це приватна власність. Інвестор звертається до житомирян щодо подій довкола будівництва заправного комплексу.
 

Шановні мешканці Житомира!

Зараз у країні напружена ситуація в економічній, соціально-політичній площині. Розхитування зсередини вигідне лише ворогам. Зважаючи на останні події, які відбуваються на проспекті Незалежності, де інвестор на законних підставах викупив земельну ділянку, відрахував кошти у міський бюджет, ми стверджуємо, що Житомиром почали колотити аферистичні угрупування.

Найстрашніше те, що мікрорайон “Гормолзаводу” розколовся: частина мешканців – за будівництво заправного комплексу, а частина – рішуче проти. 

Попри наші пропозиції підписати соціальну угоду про співпрацю, працевлаштування, бачимо вже сторонній спротив. На “гарячу” лінію комунікації із інвестором (096)9904584 надходять десятки дзвінків: люди називали конкретні ідеї, як хочуть покращити благоустрій території. Але додавали, що бояться вголос озвучувати, оскільки вже лунали погрози, що спалять під будинком машину, відлупцюють. Скажіть, невже це нормальна обстановка, коли людям забороняють говорити те, що вони думають?

А тепер щодо так званих захисників народних інтересів. І для місцевих очевидно, що щоразу на засіданнях робочої групи з’являються фігуранти, які переслідуть вузькокорпоративні інтереси.  І запрошують до спротиву тих, хто не має ніякого відношення до мікрорайону. От і цього разу не обійшлися без політтехнології та брудного піару. Запитайте у них: що саме вони пропонують зробити для мікрорайону, чи щось має на меті запропонувати інший інвестор, який збирається будуватися навпроти. Відповідь очевидна – нічого! Ми абсолютно відкриті до діалогу, але вважаємо ненормальним спотворення інформації. 

Наша мета – долучитися до позитивної місії створення міста, комфортного для життя. Замість хащів плануємо облаштувати місцевість, поруч буде найсучасніший у Житомирі автозаправний комплекс. Його будівництво мозолить очі тим, хто сприйняв інвестора за дійну корову. Ні, товариство, цього не буде. Ми хочемо говорити лише з мешканцями, а не політичними аферистами. Правда всеодно переможе! 

І ще раз закликаємо до миру та конструктиву. Давайте покажемо приклад діалогу між інвестором та мешканцями!


Іван Степаненко

Тэги: строительство, Житомир, АЗС

Схожі новини:


Комментариев: 6
Andrey
1 Андрей (Andrey)   • 13:52:22, 19.09.2017 [Материал]

"Розхитування зсередини вигідне лише ворогам. " - лучший и современный тренд во всех сферах и СМИ :) Если ты против власти/коррупции/заправки (нужное подчеркнуть) - значит ты "враг". Круто!
mvg-ztukr
2 Берия-Джорджикия (mvg-ztukr)   • 14:33:40, 19.09.2017 [Материал]

И хто это спровоцировал: Медведев, Сурков, Шойгу, Лавров или, неужто лично Сам - Путин? гы-гы-гы. Вот же, сборище маразматиков!
RaID
3 Сергій (RaID)   • 14:37:56, 19.09.2017 [Материал]

Ну вообще что бы там не строили всегда найдется тот кто будет против, даже вот решат там построить детский парк и найдутся какие то кто скажет что парк это плохо, бомжи будут бухать ночью, а дети кричать днем. А тем временем будет там пустырь и свалка мусора. Сложно сказать или я против АЗС, я скорее был бы за публичное место для жителей района, но никакой частный инвестор не будет вкладывать деньги в подобное, это должна была бы сделать власть, вместо того что бы толкнуть участок с молотка.
MAS-ter
4 Mast (MAS-ter)   • 19:26:46, 19.09.2017 [Материал]

Тогда пусть вначале сделают благоустройство. А потом строят заправку. И все по честному.
ShumaS_88
5 Alex (ShumaS_88)   • 08:22:05, 20.09.2017 [Материал]

Цей інвестор конкретно повідомив, хто саме збирається будувати заправку “навпроти” і де саме знаходиться оце “навпроти” на карті? Як співвідноситься їхня заправка із перспективою подальшого будівництва лохотрону “Олвіта-Буд” (а раптом добудують)))))?
AlexIvanov
6 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 16:19:30, 20.09.2017 [Материал]

Інвестор заправки сказав: що в краіні війна і розхитування ситуаціі з середини вигідне лише ворогам. Ви мешканців цього мікрорайону назвали ворогами Украіни! Я кщо хоть один із мешканців подастть на вас до суду то ви обанкротитесь,
Оголошення на ЖЖ інфо: