Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2018 » Март » 22 » 13:47:28

«Самопоміч» у Житомирській обласній раді: «Громадам треба допомагати, а не саботувати»     Реклама  

22.03.2018, 13:47:28 2722 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
«Самопоміч» у Житомирській обласній раді: «Громадам треба допомагати, а не саботувати»

У рамках робочого візиту депутати із фракції “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирській обласній раді поспілкувалися із представниками Любарської громади, старостами та мешканцями. Зокрема, голова ОТГ Володимир Герасимчук зауважив, що найбільш нагальними питаннями є комунальні (в контексті діяльності КП “Добробут”) та господарчі (передача у власність громади комунального майна районної ради, а тут нерідко трапляються непорозуміння).
 

«Я хочу зауважити, що керівник громади – молодий хлопець, який раніше був сільським головою, пройшов війну, а зараз керує великим господарством. Для розвитку ОТГ потрібна співпраця усіх гілок влади», - наголосив голова фракції «Об'єднання «Самопоміч» в обласній раді Віталій Ейсмонт.
 

За словами Володимира Герасимчука, відчувається саботаж з боку деяких посадовців та депутатів районного рівня. Разом з тим спільно із фракцією “Об’єднання “Самопоміч” Житомирської обласної ради окреслили напрямки співпраці у різних сферах. Так, депутат обласної ради Остап Маланюк розповів про успішний досвід фермерських кооперативів, сприяння на регіональному рівні через різноманітні програми, та закликав бути більш активними. Депутат Олена Галагуза, яка є головою постійної комісії з гуманітарних питань обласної ради, зауважила про можливість впливати громаді на формування нової освітньої політики на місцях.

Також депутати фракції «Об'єднання «Самопоміч» повідомили жителів Любарського району про створення комісії щодо призначення статусу добровольців на обласному рівні. Представник місцевого військкомату сказав, що це дуже важлива новина, оскільки раніше у районі не знали про діяльність такої комісії.

Прес-служба фракції “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирській обласній раді
 

IMG_3360

Тэги: Самопоміч, Житомир, Галагуза, Эйсмонт, облсовет

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: