Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2020 » Октябрь » 19 » 16:51:28

Вимагаю від міської влади забезпечити виборців медичними масками на дільницях у день голосування, -  Людмила Зубко   PR  

19.10.2020, 16:54:55 2223 4 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Вимагаю від міської влади забезпечити виборців медичними масками на дільницях у день голосування, -  Людмила Зубко

Про це заявила кандидатка в мери Житомира від партії «Європейська Солідарність» Людмила Зубко під час ефіру на телеканалі  на ТК СК-1.

«Вимагаю від міської влади забезпечити виборців медичними масками на дільницях у день голосування.  В Житомирі 205 тисяч виборців, явка за всіма прогнозами буде близько 50%, тобто прийде голосувати близько 103 тисяч людей.  Сьогодні маски можна закупити оптом вартістю  2 грн 10  коп за шиуку.  Тож забезпечити виборців медичними масками на дільницях – це 216 тисяч грн – це набагато важливіше для здоров’я  людей і набагато дешеве для міського бюджету,  ніж потім лікувати людей похилого віку.  Якщо знайшли  кошти - 249 тисяч грн  на засоби захисту для членів ДВК у день голосування 25 жовтня, то  знайти 216 тисяч для захисту виборців буде не складно», - наголосила Людмила Зубко.


Також Людмила Зубко наголосила, що її вразила медична маска з логотипом партії «Пропозиція». «Це маска, з брендуванням партії, яка зараз при владі. Якщо б це була маска іншої політсили – то я б не здивувалась. А це робить політична сила, яка при владі, і яка зобов’язана  захистити всіх житомирян під час голосування, а не тільки своїх виборців. Влада вирішила поділити житомирян на два сорти! Я вражена!», - поділилися Людмила Зубко.

Кандидатка  наголосила, що для забезпечення виборців масками під час голосування вона ініціює проект «Безпечний вибір» від громадської організації «Житомир, зроби голосніше». В рамках ініціативи спостерігачі на дільницях отримають медичні маски для подальшої роздачі виборцям під час голосування, і вони будуть без жодного партійного бренду. 

 «Ми всі знаємо, що категорія громадян, які завжди сумлінно голосують – це люди похилого віку, пенсіонери. І саме вони сьогодні – у зоні ризику по захворюваності на ковід. Про них потрібно потурбуватись в першу чергу», - заявила вона. 


Нагадаємо, за ініціативи Людмили Зубко в Житомирі вже другий тиждень працюють медичні намети «Безпечний Житомир», де людям вимірюють рівень кисню в крові та консультують. 
 

Схожі новини:


Комментариев: 4
Fedya
1 Jose (Fedya)   • 17:35:58, 19.10.2020 [Материал]

Зелена влада та ії ЦВК не бажає вирішувати питання забезпечення виборчих дільниць за рахунок фінансування з ковідного фонду?
SlavaNibiru
2 Святослав (SlavaNibiru)   • 09:10:56, 20.10.2020 [Материал]

Вам весь цей гівняний політичний піар на хворобі (від впровадження елементарних правил під виглядом відкриття Америки до агітаційних наметів під виглядом мобільних медичних центрів) ще вилізе боком, пані Апач. Будувати шлях до корита на епідемічній ситуації та наївності людей просто верх цинізму.
Macarron
3 Chacarron (Macarron)   • 10:27:42, 20.10.2020 [Материал]

Вимагаю від влади, щоб всі жінки до 30-ти на дільниці були ТОПЛЕС! ВИМАГАЮ!!
pushistik13
4 Пушистик (pushistik13)   • 14:03:53, 20.10.2020 [Материал]

только жинкы?
это не по европейски как-то....
Оголошення на ЖЖ інфо: