Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Будинок та затишок

Чим професійна хімія відрізняється від побутової

Автор: Мария Никулина, 18.11.2022, 11:56:06 Чим професійна хімія відрізняється від побутової

Все більша кількість закладів надає перевагу використанню професійної побутової хімії, а не звичайним аналогам. Ви можете придбати в Україні продукцію Еколаб. Це професійна побутова хімія високої якості, за допомогою якої можна очистити будь-яке приміщення громадського харчування.

Компанія Гал Еко Трейд пропонує широкий асортимент засобів, з яким можна ознайомитись на сайті. Але спершу розберемося, чому закладам є сенс повністю перейти на такий варіант.

Чим професійна хімія відрізняється від звичайної 

Є доволі багато суттєвих відмінностей. В першу чергу слід відзначити: 

  • Ефективний склад, який є повністю безпечним, як для здоров'я людини, так і для навколишнього середовища.
  • Склад речовини розроблено таким чином, щоб засіб міг справитися з будь-яким забрудненням, незважаючи на його причину або ступінь забруднення. 
  • Такі речовини зазвичай дуже сильно концентровані. Це означає, що їх потрібно використовувати лише після поєднання з водою. Таким чином з одного літру концентрату можна зробити від двадцяти до ста літрів розчину для прибирання. 
  • Повну сумісність з професійним обладнанням. 
  • Менший час, який потрібно витратити на те, щоб приміщення було в чистому стані. 
  • Набагато більш ефективна боротьба з різноманітними патогенними мікроорганізмами. 


Також слід відзначити, що асортимент такої продукції також доволі різноманітний. Тому є можливість знайти речовини, які повністю закриють ваші потреби. Часто такий варіант є більш доцільним з економічної точки зору. Оскільки, крім того, що сама хімія може бути дешевшою, можна зекономити час, який витрачається на прибирання. 

Чому варто перейти на професійні засоби для миття 

В цілому можна сказати, що головні причини переходу виходять з особливостей професійної хімії, які ми вже назвали. Це: 

  • Можливість суттєво економити на придбанні засобів для миття. Оскільки практично вся професійна лінійка продається у вигляді концентрату, з нього виходить набагато більше робочого розчину ніж при купівлі готових до використання побутових речовин. Щоб провести адекватну оцінку вартості, треба дивитися не те скільки коштує упаковка продукції, а на те, яку площу вона може відмити. 
  • Зменшення часу, який потрібен персоналу, щоб провести прибирання. Завдяки тому, що в лінійці професійних засобів для миття, всі речовини є вузькоспеціалізованими, вони діють набагато ефективніше та швидше. Таким чином можна зменшити навантаження на персонал або скоротити робочі години та зекономити на оплаті. 
  • До таких виробництв дуже високі вимоги. Тому спеціальні розчини є абсолютно безпечними для використання та мають всі необхідні дозволи та сертифікати. 


Ви можете особисто перевірити, що використання професійних засобів дозволяє зекономити і гроші, і час.

Автор: Мария Никулина, редактор рубрики "Будинок та затишок" на ЖЖ.info
Будинок та затишок | 18.11.2022 | Переглядів: 579 | клининг, химия, уборка

Читайте також на цю тему: