Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Шопінг » Фінанси

Обмінники криптовалют онлайн — найкращий курс

Автор: Артем Кондратюк, 07.03.2024, 12:54:35 Обмінники криптовалют онлайн — найкращий курс
Різні види грошей можуть використовуватися не лише для оплати товарів та послуг. Їх можна залучити як робочий інструмент. Для цього досить регулярно аналізувати ситуацію в економічному секторі на постійній основі, вибирати відповідні умови, коли цінність різко змінюється, продавати чи купувати різні валюти. Внаслідок різниці у ціні утворюється дельта, яка і буде прибутком. Найефективнішими у цьому плані є відносно новий вид грошей — цифрові монети. Це пов'язано з тим, що цінність криптовалют визначається лише шляхом комерційних принципів регулювання.

Щоб займатися такою діяльністю та поступово помітно покращувати свій фінансовий стан, важливо розібратися, як працювати з криптою. Спочатку обов'язково потрібно вибрати надійний криптогаманець, а також криптообмінник Ужгород. Зробити це нескладно, якщо орієнтуватися на наступний чек-лист.

JxiwglvQwd5LHI2uN3XB985ns4HJbT1Ou1mZgjgfFHVrKc4u3x-MyBhGbHoujlHCBPimD57FlOWJbvQluhbme0gRMb4Ie_sY9AqghHiBr9cV_d_-kpPxKTZBruLoJlphpY_YlAofe_P2O-PgE9WQKQ

Перевірка безпеки платформи

Працюючи з цифровими монетами, завжди важливо враховувати всі можливі ризики шахрайства. Це пов'язано з тим, що криптовалюти використовуються на умовах:

  • децентралізації ринку;
  • анонімності всіх учасників цієї ніші;
  • комерційного регулювання;
  • незворотності транзакцій.


Виключити ризики легко, якщо перевірити:

  • юридичні документи компанії — обмінник повинен мати реєстрацію та ліцензію, що підтверджує його легальну діяльність, чесність та прозорість усіх заявлених умов;
  • оригінальність платформи — на фішингових сайтах, де аферисти крадуть дані користувачів, а потім і їх криптовалютні активи, застосовуються підроблені адресні посилання, оригінальність вибраного сайту можна перевірити через спеціальні сервіси в інтернеті;
  • шифрування даних — найефективнішими сьогодні є протоколи, які підтримують наскрізне шифрування інформації, зазвичай в адресному рядку на сайті присутня комбінація символів HTTPS.


Якщо жодних питань після перевірки обмінника криптовалют онлайн за цими пунктами не виникло, можна аналізувати інші умови.

Наскільки вигідні умови в обміннику?

Фінансова рентабельність — другий за значущістю аспект, який вимагає уваги при виборі обмінника крипти онлайн. Щоб оцінити перспективи отримання прибутку з допомогою торгівлі криптою через різні сервіси, необхідно порівняти такі умови:

  • валютний курс;
  • кількість валютних комбінацій;
  • особливості оплати послуг компанії (комісія)


Відразу про комісію. Вона може бути відсутня, тобто при оформленні угоди користувач бачитимуть в особистому кабінеті у формі заявки інформацію про те, що комісія системи становить 0%. Або ця графа зовсім відсутня. Насправді такі компанії свій прибуток враховують, коли встановлюється загальний валютний курс у різних напрямках. Однак саме така пропозиція може виявитися за фактом вигіднішою, ніж якщо використовувати криптообмінник онлайн, де комісія береться окремо у форматі відсотка від суми кожної угоди.

Кількість валютних пар прямо визначає можливості отримання прибутку через конкретний обмінник. Річ у тім, що цінність всіх видів цифрових монет регулярно коливається. При цьому з'являються і нові варіанти, які можуть мати відмінні перспективи для динамічного масштабування. Чим більше видів грошей застосовується для отримання прибутку, тим краще. І добре, якщо обмін можна здійснювати через той самий сервіс, а не одночасно використовувати кілька.

Додаткові умови для вибору найкращого обмінника криптовалют

Щоб спростити собі завдання вибору найкращого на сьогодні обмінника крипти онлайн, достатньо відвідати моніторинговий сайт, ознайомитися з рейтингом. Зазвичай, на таких платформах можна відсортувати сервіси під свої індивідуальні вимоги. Наприклад, вибрати сайт, де пропонується:

  • миттєвий обмін;
  • нульова комісія;
  • найвигідніший курс по потрібній валютній парі сьогодні;
  • обмін на кеш.


Коли вибір здійснюється самостійно, не зайвим буде уточнити для довгострокового співробітництва умови партнерської програми. Це в перспективі може дати додатковий прибуток внаслідок зниження комісії з усіх угод або ж вигіднішого обмінного курсу.

Автор: Артем Кондратюк, редактор рубрики "Фінанси" на ЖЖ.info
Фінанси | 07.03.2024 | Переглядів: 219 | финансирование, крипта, криптовалюта

Читайте також на цю тему: