Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Що таке жіночий тренч та з чим його носити?

Автор: Оксана Загороднюк, 25.01.2021, 14:34:13 Що таке жіночий тренч та з чим його носити?

Якщо спитати, які класичні елементи гардеробу ви знаєте, відповідь скоріш за все буде, що це біла сорочка чи маленька чорна сукня. Але більшість жінок також згадають про тренч пастельного кольору. Зірки світового масштабу також не залишилися у стороні доповнюючи ним свій образ. Шанувальницями цього елементу гардеробу є Ірина Шейк, Зендая, Джессіка Альба та навіть Меган Маркл. Тож в цій статті ми вирішили розповісти про цей цікавий предмет одягу та дати кілька порад, як правильно його носити.

Детальніше про тренч

Це свого роду плащ з двома рядами ґудзиків, частіше з широким поясом та декором. Моделі цього елементу одягу бувають довжиною як максі, так і міді чи до колін. Можуть бути різного кольору, починаючи зі стриманого сірого та завершуючи неоновим жовтим.

Ця стильна річ гардеробу підійде кожній жінці, бо його крій здатен скоригувати всі недоліки фігури та підкреслити її переваги. Такий плащ з легкістю зробить будь-яку даму більш жіночною, та стрункою. Також цей предмет одягу підійде як для молоденьких леді, так і більш зрілим панянкам. До речі, купити тренч жіночий ви можете в інтернет-магазині Вірна. Тут ви знайдете великий вибір різноманітного одягу та підберете собі ідеальний образ.

З чим поєднувати:

  • Класичний плащ бежевого кольору дизайнери рекомендують носити з білими бойфрендами чи кюлотами світлого кольору. Доповнить образ та зробить його максимально стильним оверсайз светр коричневого чи карамельного кольору. Доповнити лук ви можете шопером та капелюшком такого ж відтінку.
  • Чорний – найсильніший тренд цього року. Для образу на кожен день обирайте темні джинси та бежевий светр чи сорочку. А яскравим акцентом можуть стати лофери з леопардовим або зебровим принтом.
  • Ще одним трендовим кольором цього року є темно-синій. Його можна поєднувати з блакитними чи білими брюками, доповнюючи образ туфлями зі шпилькою ніжного блакитного кольору.


Якщо ви хочете додати вашому образу елегантності та витонченості, тоді обирайте тренч довжиною міді з поясом на талії, а колір оберіть бежевий, чорний чи білий. Такий варіант буде пасувати до більшості одягу в вашому гардеробі.

Чому тренч такий популярний?

Трен не дарма один з найпопулярніших елементів гардеробу в цьому році. Його головний плюс в тому, що кожна жінка в ньому виглядає прекрасно. Завдяки тому, що його можна комбінувати з різним одягом, ви можете підібрати свій стиль в якому будете почуватися максимально комфортно. Не бійтесь комбінувати цей стильний елемент одягу з різноманітними шарфами, та аксесуарами. Правильно підібраний образ не залишиться без уваги навколишній.

«Джерело: virna.ua»

Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 25.01.2021 | Переглядів: 990 | одежда, тренч, гардероб

Читайте також на цю тему: