Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Особливості тонкої срібної каблучки - її ніжність

Автор: Светлана Егорова, 07.04.2021, 11:08:42 Особливості тонкої срібної каблучки - її ніжність
Каблучки - одне з найбільш популярних і широко використовуваних прикрас. З давніх часів вони підкреслювали місце своїх власників в суспільстві і їх статус, що свідчить про достаток і достаток. У різні епохи кільця робили з кісток тварин, каменів і металу. Срібло особливо подобається ювелірам за його м'якість і еластичність. З нього можна втілити самі незвичайні й сміливі фантазії. Цілісні срібні каблучки, прикрашені дорогоцінними каменями, підкреслюють положення власника в суспільстві. Тонкі витончені срібні каблучки надають господиням жіночності та ніжності, а замовити красу можна на цьому сайті.

Краса вимагає особливої уваги. Тонкі срібні кільця не виняток. Якщо ви хочете, щоб ваше прикраса якомога довше захоплювало своїм зовнішнім виглядом, є певні моменти, які слід враховувати:
  • зберігати окремо від прикрас з інших металів,
  • чистити регулярно,
  • тримати якомога далі від побутової хімії, та інших їдких рідин.

Заведено вважати, що тонке срібне кільце підходить тільки молодим дівчатам. Звичайно, він найкраще підкреслить витонченість тонких пальців. Але і жінкам елегантного віку підійдуть такі моделі, до речі, ви знали, що існують так звані безрозмірні срібні каблучки. Все, що вам потрібно зробити, це обрати правильний продукт. Великий камінь або вставка відвертає увагу від широких суглобів і надає глядачеві форму ідеальних пальців.

Обираючи тонку срібну каблучку, потрібно враховувати наступне:

  • розмір. На сайтах є калькулятор, який дозволяє вибрати прикраси виходячи з розміру пальця (виміряного за допомогою нитки). Якщо це занадто проблематично, ви можете вибрати безрозмірну модель з відкритим краєм і, отже, яка підходить для всіх пальців;
  • відповідність стилю. Це особливо актуально при покупці кільця в подарунок. У таких випадках вибирайте класичні моделі. Ви також можете замовити зворотний дзвінок, і менеджер допоможе з вибором;
  • інкрустація. Іноді дорогоцінні камені - не найкращий варіант. У певних випадках кращим варіантом буде суворе прикраса зі срібла з чорною керамікою або емаллю;
  • наявність захисних покриттів. Технологія родієвого покриття підвищує довговічність, додає блиск і запобігає утворенню нальоту на сріблі.

Доступна ціна на каблучки на kviten.in.ua робить їх ідеальним подарунком - дорогоцінний метал надовго зберігає зовнішній вигляд прикраси, і ви можете купити його, чи не позначившись на своєму бюджеті. Всі каблучки в каталозі мають докладний опис і великі інформативні фотографії. Вони дозволяють з першого погляду скласти для себе повну уяву про прикрасу. Купивши тонкі срібні кільця в нашому магазині, ви отримаєте не тільки стильні та оригінальні прикраси, а й гідний сервіс.
Автор: Светлана Егорова, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 07.04.2021 | Переглядів: 963 | кольцо, Серебро, украшение

Читайте також на цю тему: