Живий Журнал
 
ЖЖ інфо » Статті » Україна

Як правильно вибирати білизну для дитини, в якій їй буде комфортно спати

Автор: Оксана Загороднюк, 17.05.2021, 20:40:56 Як правильно вибирати білизну для дитини, в якій їй буде комфортно спати

Якісна спідня білизна - запорука комфортного і спокійного сну для кожної дитини. Уві сні діти часто перевертаються, рухаються, приймають найрізноманітніші пози. Шкіра у дітей дуже чутлива та ніжна, тому найменший дискомфорт або тертя, можуть порушити сон малюка. Тому так важливо, щоб батьки змогли підібрати правильну білизну для дитини, яка не буде йому заважати спати.

Яка вона - якісна спідня білизна для дітей

Спідня білизна для сну і відпочинку - незамінний предмет дитячого гардеробу з найперших днів життя, до вибору якого потрібно підійти з усією відповідальністю. До натільної білизни висуваються особливі вимоги, оскільки вона тісно контактує з ніжною шкірою. Вся нижня білизна для дітей має бути м'якою та комфортною, щоб не приносити незручності дитині.

 

 

При покупці майок і трусиків для сну, не забувайте звертати увагу на такі важливі аспекти, як:

  • Матеріал - це основний і найважливіший момент, якому потрібно приділити більше уваги. Саме тканина буде впливати на комфорт і самопочуття дитини. Немає кращого вибору ніж натуральні дихаючі матеріали без домішок синтетики в складі. Відмінним вибором стане м'який дитячий трикотаж, який добре вбирає вологу і пропускає повітря, а також не викликає подразнення та алергію при контакті з чутливою шкірою дитини. В такій білизні шкіра малюка буде дихати під час сну, і ви можете не хвилюватися, що він спітніє або змерзне.

  • Шви - якісні шви завжди ідеально опрацьовані. Вони повинні бути плоскими, без будь-якої нерівності, бахроми ниток або вузликів. При виборі трусиків і маєчок для малюків важливо вибирати моделі зі швами назовні, щоб вони ніяк не могли натерти шкіру.

  • Крій - найкраще вибирати білизну для сну простих фасонів, яка буде добре сидіти по фігурі, не обмежуючи рухи. Класичні моделі білизни перевірені роками і найкраще підходять дітям.

  • Ластовиця - на дитячих трусиках обов'язково повинна бути з натурального матеріалу і якісно прошита. Це обов'язковий гігієнічний елемент будь-якої спідня білизна.

  • Розмір - не можливо, щоб білизна впивалася в тіло або навпаки, сиділа дуже вільно. Ні той, ні інший варіант не буде комфортним для дитини. Спідня білизна має точно відповідати параметрам фігури.

  • Колір та дизайн - тут батьків може нічого не стримувати, оскільки виробники радують величезним вибором різної білизни для дітей з веселими малюнками і візерунками. Вибирати комплект для сну ви можете разом з дитиною, щоб вона із задоволенням одягала його перед тим, як відправитися в ліжко.


Як підібрати розмір дитячої спідньої білизни для сну?

Вибір правильного розміру - один з важливих аспектів покупки білизни. Зазвичай у кожного виробника є власна розмірна сітка, що дозволяє швидко орієнтуватися по параметрам. Або ж, спираючись на стандартні розміри, можливо підібрати білизну для вашого малюка по зростанню:

  • 36 розмір - до 56 см;
  • 40-44 розмір - 62-69 см;
  • 48-52 розмір - 70-80 см;
  • 56-60 розмір - 93-110 см;
  • 64-72 розмір - 122-135 см.


Комфортний сон для вашого малюка від «VaLeo & V»

Український виробник якісного дитячого трикотажу завжди дбає про комфорт своїх маленьких покупців. Тому в асортименті бренду можна знайти краще дитячу білизну для сну з натуральних матеріалів за дуже вигідною ціною.

Найкрасивіші дитячі трусики, маєчки та піжами в веселих кольорах доступні до замовлення з доставкою по всій території України.

 
Автор: Оксана Загороднюк, редактор рубрики "Україна" на ЖЖ.info
Україна | 17.05.2021 | Переглядів: 1254 | детская одежда, нижнее белье

Читайте також на цю тему: