Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » garold » 2013 » Апрель » 10
garold Цинизму нет предела!!!

garold


Оценка: 4.3/5 Голосов: 6

Цинизму нет предела!!!

10.04.2013, 21:27:42 2407 4.3 6

Ландік каже, що Янукович "тупо помилився"
У справі про побиття Марії Коршунової Романом Ландіком цілеспрямовано обманули президента, тепер же перемогла справедливість, заявив сам депутат Луганської міськради в коментарі Радіо "Свобода", коментуючи інформацію про відкриття справи на дівчину.

"Увесь світ знає, що українські суди говорять на біле – чорне, і навпаки. Насправді цілеспрямовано був обманутий президент України, і він порушив закон. Він виступив до того, як було висунуте звинувачення, і сказав, що я винен. Невже вам не зрозуміло, що він просто тупо помилився?" – сказав про голову держави Роман Ландік.

За словами міського депутата, на повній версії відеозапису інциденту, якої ЗМІ не показують, чітко видно, хто саме є жертвою сварки.

"Вона мені завдала пошкодження, я був тверезий, а вона абсолютно п’яна. Просто така інформаційна брехня була потрібна, щоб впевнити президента, що йому правильно звітували. За це чиновник адміністрації президента отримав хабар у півмільйона доларів. Адже всі свідки в суді показували: це Коршунова хуліганила, кинула в мене склянкою, рознесла мені голову. Я в неї навіть жодного разу не влучив", – заявив Ландік.

Він також заявив, що переживає за президента Віктора Януковича.

"Мені все одно, чи покарає її суд. Я виграю Європейський суд з прав людини, отримаю (ухвалу про) незаконний арешт та затримання. Але я хвилююся, що суд може засудити дії президента", – сказав Роман Ландік.

Сьогодні в Луганському обласному управлінні МВС повідомили, що Марію Коршунову, яка була постраждалою у справі про хуліганство з боку депутата Луганської міськради Романа Ландіка, підозрюють у завданні йому тілесних ушкоджень, а провадження за його заявою про це відкрили ще у грудні минулого року.

19 січня 2012 року Ленінський районний суд Луганська засудив Ландіка до трьох років позбавлення волі з відстрочкою на два роки за побиття Коршунової, що сталося 4 липня 2011 року. Його звільнили з-під варти в залі суду.

Романа Ландіка зобов’язали відшкодувати судові витрати, а на час виконання вироку йому заборонили залишати межі України.

27 червня Апеляційний суд Луганської області залишив чинним вирок суду.

По материалам:
http://intv.ua/news/56758-landk-kazhe-scho-yanukovich-tupo-pomilivsya.html

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 6
Passionar
1 Дмитрий (Passionar)   • 21:36:51, 10.04.2013 [Материал]

Надо было этого сынка-придурка ухайдокать той бутылкой, жаль девчонка не успела, хотя и приложилась разок к его тупой голове.
telefon
2 джавахарлал нюру (telefon)   • 23:11:00, 10.04.2013 [Материал]

Мажорам до выборов преза можно всё. Перед выборами парочку показательно посадят, и снова жировать дадут.
garold
3 Кonstantin (garold)   • 23:23:52, 10.04.2013 [Материал]

И после всего этого он наверное себя считает мужиком,а на самом деле типичный выродок!!!
Hoakina
4 Марина (Hoakina)   • 06:22:41, 11.04.2013 [Материал]

Это политика. Ландык-старший вновь понадобился партии.
Buchinskij
5 Александр (Buchinskij)   • 07:47:31, 11.04.2013 [Материал]

Борьба за власть никогда не утихает...я прав доктор?
коррупционер
6 владимир (коррупционер)   • 10:57:16, 11.04.2013 [Материал]

даже если это все и правда.....но откуда столько злорамятности.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо