Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ВиК » 2015 » Май » 15
ВиК Суд поновив полковника Остапчука на посаду начальника Житомирського міськвідділу міліції

ВиК


Оценка: 5.0/5 Голосов: 5

Суд поновив полковника Остапчука на посаду начальника Житомирського міськвідділу міліції

15.05.2015, 14:54:35 2646 5.0 3

Соціальної справедливості, безперечно, не існує. Але надважливо її добиватися! Саме це прагнення дозволяє людині бути дійсно людиною, а не звичайним люмпеном. Хочу вірити, що це лише маленький крок на шляху великих зрушень!
Р. Орехов

Суд поновив полковника Остапчука на посаду начальника Житомирського міськвідділу міліції

 Постановою Житомирського апеляційного адміністративного суду від 14 травня 2015 року полковника міліції Володимира Остапчука поновлено на посаді Начальника Житомирського міськвідділу міліції.

Одночасно суд визнав незаконними та скасував два накази міністра внутрішніх справ Авакова про притягнення Остапчука В.О. до дисциплінарної відповідальності та про звільнення з цієї посади. Про це редакції повідомив представник головного міліціонера міста –адвокат Роман Орєхов. Зі слів пана Орєхова, звільнення Володимира Остапчука з посади відбулося з кричущими порушеннями майже всіх можливих норм чинного законодавства та, що напевно найважливіше, всупереч інтересам та прагненням самих житомирян.

Скасовані судом накази, видавалися минулими датами, за «лівими»номерами, а сам Остапчук В.О. дізнався про них більше ніж за місяць, хоча протягом усього цього часу керував міською міліцією, видавав працівникам зброю та боєприпаси, відправляв команди до зони АТО. Ні для кого не є секретом, що звільнення Остапчука з посади було особистим питанням колишнього заступника міністра, більш відомого у мережі Інтернет за прізвиськом «гнилий Чеботар» та сумно відомого безкінечною вервечкою корупційних скандалів.

Саме цей міліцейський кермувальник, опинившись перед загрозою бути кинутим до сміттєвого баку житомирськими активістами, у вересні 2015 року ледве не на колінах заприсягався житомирянам у присутності багатьох відеокамер – не звільняти Остапчука В.О. з посади. І не здригнулася рука хреститися при цьому! Та от тільки відійшовши від переляку та перетнувши адміністративний кордон між Житомирською та Київською областями, про свої обіцянки хутко забув. Прикро, що якісь негідники на великих посадах так безсоромно брешуть людям.

Показово, що рішення суду про поновлення Володимира Остапчука на посаді відбулося у той самий день, коли Кабінет міністрів України звільнив з посади самого Чеботаря. Лишається сподіватися, що керівники держави схаменуться та не допустять, що б Чеботар знову десь виплив – руйнувати чергову галузь народного господарства. Важливо і те, що суди нарешті припинили боятися посадовців та дедалі частіше виявляють здатність діяти відповідно до закону, навіть тоді, коли це багатьом не до вподоби. Пам’ятаючи, як житомиряни у минулому році (єдині у всій Україні) стали на захист начальника міліції, коли навколо всі навпаки з нею боролися, дуже хочеться вірити, що встановлення реального, нового, європейського порядку у державі почнеться саме з Житомира, а неприємна відрижка чеботарно-януковицької корупції нарешті кане у Лету. 


Джерело: http://zhitomir-online.com/top_news/40427-sud-ponovyv-polkovnyka-ostapchuka-na-posadu-nachalnyka-zhytomyrskogo-miskviddilu-miliciyi.html
 

Прикреплённые изображения:
ВиК Суд поновив полковника Остапчука на посаду начальника Житомирського міськвідділу міліції
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 3
ВиК
1 Viktor (ВиК)   • 15:19:32, 15.05.2015 [Материал]

Меня удивляет и, признаюсь, настораживает избирательность посещения мероприятий нашими активистами. Складывается такое впечатление, что их интересуют только те мероприятия, где есть возможность пропиариться.

На общественные слушания по кандидатуре, точнее по уже назначенному начальнику областного управления милиции, собрался весь цвет активистов гневно высказывающих на камеру свое негодование - Да как они посмели! Без нас да без общественных слушаний! Да мы!.. Да мы!..
Ну и что мы? Отменили назначение? Нет? А чего тогда собирались?
Ах да, забыл - пиар превыше всего.

Почему-то вспомнились общественные слушания по недолюстрированной Куришко, "героине" АТО. Собрались, поговорили, согласовали, а теперь Лилю с кресла не сковырнешь. Одно название, а не общественные слушания.

А вот на суде по начальнику горотдела не было аж никого. Не интересует? Почему? Нет площадки для пиара?
nvvetal
2 Ololo (nvvetal)   • 20:29:13, 15.05.2015 [Материал]

Sad but true
Cobalt
3 Cobalt (Cobalt)   • 14:36:18, 16.05.2015 [Материал]

"... Не интересует? Почему? Нет площадки для пиара? ..."

Получается, что они просто какие-то активАСТЫ... (((


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо