Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ViktorK » 2015 » Сентябрь » 28
ViktorK Терористи у погонах. ВІДЕО

ViktorK


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

Терористи у погонах. ВІДЕО

27.09.2015, 23:06:18 2586 5.0 2

Міліція Житомира лякає приватні підприємства терористичними актами та  пропонує їм замість себе виїзджати на виклики про злочини 

23 вересня 2015 року о 12 годині 15 хвилин, шукаючи фірму «Безпека» та заблукавши, до малого приватного підприємства «Л …» з міськвідділу УМВС України в Житомирській області зателефонував капітан міліції Распутнєв і повідомив про загрозу здійснення терористичних актів у відділеннях Ощадбанку України. Випадково слухавку взяв журналіст, який завітав на роботу до свого сина, він і повідомив про отриману інформацію до СБУ. Причому, потрапити на гарячу лінію СБУ було майже неможливо, тому що у мережі інтернету заявників переймають фіктивні сайти фальшивої СБУ. Ким вони створені? Якщо не самою СБУ, то чому служба їх не знищує ? Потрапивши нарешті на справжню гарячу лінію справжньої Служби Безпеки України, хвилин 10 довелось чекати – за такої «оперативності» напрошується висновок, що абонентів свідомо «маринують», аби вони нічого не повідомляли. Про міліційні терористичні витівки також було поінформовано хронічно — безнадійне Управління СБУ В Житомирській області.

Того ж дня про всяк випадок журналіст з’ясував в управлінні Ощадбанку, що з міліції жодних попереджень про вірогідність терористичних актів не надходило.

Наступного дня з того самого міліційного дурдому зателефонував старший лейтенант міліції Зайченко і запропонував приватному підприємству «Л ...» взяти участь у злочині — до міліції, мовляв, надійшов сигнал про здійснення крадіжки, то ви поїдьте подивіться і повідомте нам за телефоном 407-475, чи потрібно направляти слідчо – оперативну групу, чи  можна й надалі «дуркувати» по телефону  !!!

До речі, капітан Распутнєв підтвердив, що провокація була санкціонована міліційним керівництвом.

Враховуючи купу іншої надзвичайно цікавої інформації (згодом оприлюднимо) про те, як перевертні у погонах полюють на журналіста і його родину, можна зробити висновок, що й сьогодні структури МВС та СБУ (а також прокуратура, фіскальні органи тощо) залишаються ЗЛОЧИННИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ.

А ось і одна з мотивацій: у мережі інтернету за адресою і телефоном приватного підприємства «Л …» чомусь позначено … медіа — базу журналістської діяльності Віктора Котенка ! Гляньте сюди: газета «Свобода» на карте Житомира

Якщо відверто, то активісти чекали на щось подібне після поширення журналістом матеріалів Акція протесту у ЖитомиріАкція протесту проти свавілля судді БаренкоПресс — конференция бывшего офицера СБУПриватБанда тощо.

Післямова

Порядні люди з «органів» розповідають жахи про одного затятого керівного мусора — чекіста з небезпечного рейдерського угруповання, у котрого на темі переслідування журналіста «поїхав дах». Цей діяч, використовуючи службове становище у злочинних намірах, вже декілька років намагається штучно втілити у життя свої шизофренічні марення про нібито готівкову підпільну підприємницько — релігійно — інопланетну (!!!) діяльність журналіста !

І це не жарти, повірте. Цей, вибачайте за відвертість, недолюстрований придурок, відпрацьовуючи свій діагноз, майже щодня використовує оперативні служби правоохоронних та інших державних служб з єдиною метою — вполювати журналіста або його родину.

Далі буде ...

http://svoboda.zhitomir.ua/zhur_ras/nou-xau-chekistiv-zhitomira.html

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
Scalpel
1 Scalpel (Scalpel)   • 09:26:25, 28.09.2015 [Материал]

кто-то что-то понял ?
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 22:09:01, 28.09.2015 [Материал]

Ну, тут без Немирова явно не разобраться...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо