Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » SlavaNibiru » 2016 » Январь » 2
SlavaNibiru Заява житомирських Автономних Націоналістів щодо Мінських домовленостей і ситуації в країні

SlavaNibiru


Оценка: 3.4/5 Голосов: 10

Заява житомирських Автономних Націоналістів щодо Мінських домовленостей і ситуації в країні

02.01.2016, 16:17:52 2139 3.4 2

Ненормативна лексика частково вилучена з тексту. Орфографія і пунктуація збережені. Автор блогу не розділює усіх ідей автору тексту.



Цей кончєний стан що затянувся зараз в країні вже достає всіх .. коли немає ні рішучих військових дій - Ні економічного мирного зростання —— Брехня по телевізору про якісь успіхи ,прогрес роздратовує до люті. - Дєгєнєрати при владі нерозуміють - МИ НЕЗМИРИЛИСЯ З ПРОГРАНОЮ ВІЙНОЮ !! Ми ніколи незмиримся з тим що у нас як у останіх тєрпіл забрали Крим та Донбас — - Нам вже заї####ся бути вонючими лохами тєрпілами - наші баби звалюють закордон сосати члєни по Нью -Йоркам , а мужики мріють про те як батрачить рабами у Польщах-Іспаніях за 2 євро
Наші Чмошники при владі нерозуміють якщо небуде активних дій на фронті тоді будуть вони всередині — Ми почєкаєм іщє ..пів -року -рік -два .. і якщо змін небуде !! Ми розх##рим к чорту цю нікчемну державу шлюх і рабів цю Хохляндію в якій правлять жиди - перевішавши на столбах всіх хто при владі був за остані 25 років і їх сім"ї_ ну звичайно якщо вони перші нас не поприбивають на вулицях і загноять в тюрьмах )
К чорту Мінські домовленості ! Якщо уряд не почне нормально вести війну - це прийдеться зробити нам попередньо перестрілявши увесь Гєнштаб


26 грудня 2015 року
Джерело

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 18:44:03, 02.01.2016 [Материал]

слог годный!!!
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 21:00:11, 03.01.2016 [Материал]

Так, слог непоганий. Але Подерев'янський написав би краще. ;-) У всякому випадку, без помилок.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо