Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ViktorK » 2016 » Май » 10
ViktorK День Перемоги у Житомирі. Відео

ViktorK


Оценка: 3.0/5 Голосов: 4

День Перемоги у Житомирі. Відео

09.05.2016, 23:30:15 2686 3.0 2

Тисячі людей у Житомирі вшанували День Перемоги над фашизмом. Свято не змогли зіпсувати неадекватний губернатор і наруга влади над памяттю загиблих героїв — майданівців

День Перемоги над фашизмом, проголошений 9 травня 1945 року, означає звільнення всього людства від великої небезпеки. Як відомо, фашисти намагались перекроїти світ за расовими ознаками, знищивши всі «другорядні» народи. Планувалось залишити живими лише певну кількість рабів під пануванням верховної раси німців — аріїв. Людські життя, історія людства, культура, духовні цінності не мали для фашистів ніякого значення — все безжально нищилось заради розбудови ІІІ рейху.
У боротьбі з фашистами приймали участь майже всі народи світу, війна спричинила небачені жертви і страждання, катастрофічні руйнації.

Майже кожна українська родина втратила своїх рідних, люди гинули у боях, у концтаборах, від голоду й холоду ... Пам'ять про такі надлюдські страждання і про радість Великої Перемоги не повинна згаснути ніколи. Тому свято 9 Травня є для українців важливою подією. Фашизм ніколи і ніде не повинен відродитись.

У Житомирі 9 Травня 2016 р. до Монументу Слави весь день йшли тисячі людей, незалежно від їх партійної належності, політичних і релігійних переконань. Урочисті заходи пройшли на високому рівні, правоохоронці професійно забезпечували правопорядок. Люди святкували, втираючи сльози, багато житомирян прийшли з дітьми, до Монументу Слави покладено живі квіти.

Але не обійшлось без казусів — житомирський губернатор Сергій Мошківський під час своєї урочистої промови скидався на наркозалежного і стверджував, що у війні загинули 500 мільйонів чоловік, кожен п'ятий з яких був українцем. Також гостей міста неприємно вразило те, що на Майдані Соборному Монумент загиблим героям — майданівцям вкрай занедбано — лише декілька зів'ялих квітів, брудне і пошматоване знамено, розписаний крейдою граніт ...

У цей самий день гебешна агентура (колишні служки режиму Януковича) робила селфі з ветеранами УПА. Примазуються ...

 

Подробиці святкування Дня Перемоги дивіться у відеоролику


http://sbu.in.ua/nash-arxiv/avtorskie-stati/den-peremogi-u-zhitomiri-video.html

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
здравый
1 nina (здравый)   • 04:44:18, 11.05.2016 [Материал]

Спасибо, ветераны Великой отечественной Войны, за Победу !
Всем моим Житомирянам спасибо, что не смотря ни на что, вы помните своих дедов и прадедов. Наша, в то время Советская Страна потеряла 26 миллионов - солдат, офицеров, матерей, деток и стариков.
Они воевали бок о бок - украинцы, русские, белорусы, грузины, татары, чеченцы... и погибали, чтобы жили мы, наши дети, внуки и правнуки в мире и дружбе в нашем большом доме из 15 республик.
Простите нас, дураков, что не уберегли мы наш дом.
14школа8класс
2 Олександр (14школа8класс)   • 12:46:25, 16.05.2016 [Материал]

И еше! Истоики считают, что миллионы из Украины, Белоруссии, России, были угнаны фашистами на работы в Германию! Большинство -из Украины! Кто-то из немцев лингвистов сохранил массу писем остарбайтеров , ( так называли людей, угнанных с оккупированных территорий) находка писем называется " фрайбургская коллекция" вот ссылка, можно прочитать! Почему-то никто на 9 мая, об этих людях не вспоминает!http://imwerden.de/pdf/preodolenie_rabstva_yazyk_ostarbeiter_1998_text.pdf
Что касается, выступления мэра у памятника в Житомире, то произнесенная им цифра в 500 миллионов погибших, это или оговорка.. Или тот, кто писал выступление, ошибся! Вернее будет- 50 миллионов погибло во время второй мировой во всем мире!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо