Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2007 » Май » 11 » 17:16:35

Компания «Церсанит» реализует крупнейший в Житомирской области проект

11.05.2007, 17:16:35 8692 0
Компания «Церсанит» реализует крупнейший в Житомирской области проект

11 травня 2007 року народний депутат України Павло Жебрівський провів робочу зустріч з керівництвом компанії «Церсаніт».

На зустрічі були присутні: голова наглядової ради компанії «Церсаніт» Артур Клочко та директор фірми «Церсаніт – Україна» Кшиштов Талєр. З української сторони були присутні голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко та голова Новоград-Волинської райдержадміністрації Микола Іванюк.

На зустрічі були розглянуті проблемні питання, які турбують інвесторів, зокрема взаємодія з місцевими контролюючими органами, питання своєчасного проходження дозвільних процедур. Зі свого боку, українська сторона відзначила важливість своєчасного запуску виробництва. Представники виконавчої влади запевнили, що сприятимуть усуненню зайвих бюрократичних процедур на шляху реалізації найбільшого в області інвестиційного проекту. Водночас було наголошено на необхідності безумовного дотримання інвестором усіх діючих норм  будівництва та виробництва.

Цей інвестиційний проект у сумі у 100 млн. євро із створенням 1400 робочих місць, започаткований за безпосередньою участю П.Жебрівського ще на посаді голови ОДА, є найбільшим в області і повинен стати, за його словами, інвестиційною візитною карткою області, прикладом для інших інвесторів.

За підсумками обговорення прийнято рішення провести 21 травня робочу нараду з представниками дозвільних та контролюючих установ обласного та районного рівня. Мета: забезпечення пуску об’єкта в листопаді і випуску першої партії продукції в цьому році, повідомляє «Журналу Житомира» прес-служба Житомирської організації НУ.



Напомним, в середине 2005 г. компания Cersanit сообщила о намерении построить фабрику по производству сантехники и мебели для ванных комнат в Виннице. Однако в конце года решила перенести место строительства в Житомирскую область из-за более низкой стоимости земли. Соглашение о строительстве завода в Украине тогда было подписано на сумму в 54,6 млн. грн.

СПРАВКА: "CERSANIT" - Производитель современной сантехники: раковины, унитазы, ванны, аксессуары (мыльницы, держатели, вешалки, полочки и др.), краны, смесители, плитка и др. В состав компании входят три фабрики в Польше.
Адрес:
Poland
ul. Zagnanska 27
PL-25-528 Kielce
Польша, г. Кельце, ул. Загнаньска 27
Тел.:+48 (41) 363-17-65, 363-17-66
Факс:+48 (41) 363-17-67
Internet:www.cersanit.pl

Тэги: Церсанит, Новоград-Волынский, заводы

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: