Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2009 » Июль » 1 » 15:40:05

Житомирским «секс-кафе» руководила 45-летняя сутенерша

01.07.2009, 15:40:05 16867 8
Житомирским «секс-кафе» руководила 45-летняя сутенерша

Наталя (ім’я змінено) працювала барменом в одному з кафе Житомирського району. Чи то платня не влаштовувала 45-річну жінку, чи то нереалізований потенціал організаторських можливостей не давав спокою, однак вирішила вона поряд з основною роботою зайнятись додатковою «підприємницькою» діяльністю.

Про це «Журналу Житомира» повідомляє Алла Ващенко, ВЗГ УМВС

Кафе, в якому Наталя уже тривалий час трудилась, розташувалось поблизу автодороги, тож клієнтів вистачало. Частенько траплялись й такі, що хотіли вгамувати не лише спрагу та голод, але й мали бажання до всіляких розваг. Все ж таки організаторський потенціал у Наталі був, до того ж вона швидко зметикувала, що саме можна додатково пропонувати, як кажуть, для повного сервісу. Окрім того, новий вид діяльності не вимагав додаткових ані матеріальних, ані часових затрат, навіть робоче місце у кафе залишати не потрібно. Єдина вимога – наявність телефонного зв’язку, а це у наш інформатизований час абсолютно не проблема.

А відтак жінка активно розпочала приховану для стороннього ока справу.

Життєвий досвід допоміг без особливих труднощів залучити до роботи трьох дівчат, що, власне, і стали засобами виробництва Наталі. Обслуговуючи клієнтів кафе, жінка практично без помилково визначала, кому з них можна запропонувати розваги з дівчатами, звичайно, за окрему платню. Як правило, послуги сутенерки, а саме так кримінальним кодексом України класифікуються ці дії, визначались для клієнта з урахуванням індивідуальних особливостей від 50 до 100 гривень, інтимні послуги дівчат – від 100 до 300 гривень.

Діяльність цієї «підприємиці» на початку червня припинили працівники міліції. Наразі відносно неї порушено кримінальну справу за ч.2 ст.303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Як прокоментував ситуацію начальник відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, УМВС України в області Михайло Сорока, упродовж декади червня на території Житомирщини тривали оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Нічне місто», що мали на меті попередження і виявлення правопорушень та злочинів у сфері суспільної моралі.

Оперативники перевіряли нічні розважальні заклади, готелі, ресторани, бари, сауни, банно-оздоровчі комплекси та інші місця проведення дозвілля для викриття фактів звідництва, утримання місць розпусти та притягнення до відповідальності їх організаторів, а також осіб, які займаються проституцією.

Особлива увага приділялась пунктам прокату та продажу відеопродукції, де виявлялись факти розповсюдження порнографічних предметів та творів, що пропагують культ насильства і жорстокості.

Загалом же, за час проведення заходів 65 осіб притягнено до адміністративної відповідальності за зайняття проституцією, ще відносно 7 - порушено кримінальні справи за вчинення злочинів у сфері суспільної моралі, а саме: 4 – за ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, 3 – за створення або утримання місць розпусти, звідництво, сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією.

Тэги: проститутки, сутенер, милиция

Схожі новини:


Комментариев: 8
Antoshkin
1 Антошко (Antoshkin)   • 15:45:55, 01.07.2009 [Материал]

яка Шустра Жіночка Наталя !!
2 DFC   • 16:21:14, 01.07.2009 [Материал]

От шоб легалізували наркотики та проституцію !!!
dakar
3 Инспектор Кранник (dakar)   • 17:39:39, 01.07.2009 [Материал]

Такс, а где фоторепортаж, надо ж воочию заценить всю аморальность которая там творилась)))
Лёша
4 Олексій Миколайович (Лёша)   • 21:49:58, 01.07.2009 [Материал]

а лучше видео:)
5 Cobalt   • 22:31:58, 01.07.2009 [Материал]

А ещё и побывать-поучаствовать?!
Репортер
6 Серый волк (Репортер)   • 11:52:28, 02.07.2009 [Материал]

Ага, абмічталися! Участвовать треба було до ментовської облави...

Цікаво, невже наша доблесна міліція ніколи не користувалася послугами тих самих "дєвочок", та їхніх "мам", із якими вона так доблесно бореться...

А, я ж забув, там працюють найбільш високоморальні особи, яким все "плотское - чуждо"...

А взагалі, треба вже давно цю проституцію легалізовувати, щоб і держава мала надходження і цих бідних "мамочок" до тюрем не запроторювали. А то борються із найдревнішою професією, час від часу користуючись її послугами...

7 Сашко   • 21:51:13, 02.07.2009 [Материал]

И что такого страшного она совершила? "Троє дівчат" ведь сами согласились...работать- в секс.рабстве их никто не держал, и клиенты довольны. Пройти медкомиссию, снять налоги-и пусть работает дальше.
8 Cobalt   • 00:25:23, 03.07.2009 [Материал]

Да можно было конечно "поучаствовать" и до ментовских облав, да
только ментами было занято!
Оголошення на ЖЖ інфо: