Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Кримінал » 2009 » Июль » 7 » 17:04:21

В Житомире местный таксист оказался сутенером

07.07.2009, 17:04:21 6768 3
В Житомире местный таксист оказался сутенером

2 роки 6 місяців позбавлення волі – так Корольовський районний суд Житомира оцінив «підприємницьку» діяльність 42-річного жителя Житомирського району. Про це «Журналу Житомира» повідомила Алла Ващенко, ВЗГ УМВС

Ця історія розпочалася близько року тому, у липні 2008 року. В усякому разі саме про це свідчать офіційні документи, зібрані працівниками міліції. Хоча цілком закономірно, що 42-річний Віталій (всі імена змінено) мав вагомі підстави, аби приховати подалі деталі своєї «підприємницької» діяльності, у тому числі і її тривалість. І справа навіть не у тому, що чоловік працював таксистом, скажімо так, напівлегально – за нинішніх традиційно нестабільних економічних умов цим нікого не здивуєш, а у нього сім’я, дитина.

Віталій познайомився з 17-річною Іриною не в найкращі для дівчини часи: з однієї сторони - юність і краса, а з іншої – постійні матеріальні труднощі. Чоловік запропонував дівчині легко та швидко підзаробити, однак нічого нового він не вигадав – йшлося про надання сексуальних послуг. Не можна сказати, що Ірина відразу погодилась, довелось вмовляти, обіцяти. До того ж Віталій відразу оговорив, що пошуком клієнтів займатиметься лише він, то ж і оплату дівчина отримуватиме лише від нього за кожну окрему зустріч.

5 липня відбулася перша з них.

Увечері чоловік зателефонував дівчині й сказав, щоб збиралася «на роботу». Віталій привіз Ірину до лазні, розташованої на території одного з престижних розважальних комплексів обласного центру. Клієнт уже був там, послуги дівчини, як і було домовлено, він оплатив відразу. Уже за півгодини Віталій таксував по місту, а Ірина «працювала» у лазні.

Наступна зустріч, задокументована працівниками відділу по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України в Житомирській області, відбулася за декілька днів уже в квартирі клієнта, потім у приватному будинку, знову у лазні, і т.д.

Ірина за кожну таку зустріч отримувала по 100 гривень, уже у ході розслідування кримінальної справи, порушеної відносно Віталія, вона дізнається, що сутенер свої «труди» оцінював у 300 гривень, які клієнти справно платили.

Дії чоловіка Кримінальним кодексом України класифікуються як втягнення особи у заняття проституцією з використанням її уразливого стану, вчинене повторно, та звідництво особи для розпустити з метою наживи, тож Корольовським районним судом м. Житомира визначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін 2 роки 6 місяців.

Тэги: Житомир, проститутки, такси, сутенер

Схожі новини:


Комментариев: 3
dakar
1 Инспектор Кранник (dakar)   • 17:38:35, 07.07.2009 [Материал]

Раскрыто ещё одно преступление века, уря товарищи)
Лёша
2 Олексій Миколайович (Лёша)   • 21:04:37, 07.07.2009 [Материал]

Прикольная у парня была подработка, вот только государство тупое
KAPJICOH
3 Andrey (KAPJICOH)   • 00:07:51, 08.07.2009 [Материал]

А в Киеве еще один мент оказался наркодиллером. :)
Оголошення на ЖЖ інфо: