Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2012 » Октябрь » 15 » 21:47:17

Пашинский оклеветал, а Кизин делегировал функцию суда, - Развадовский

15.10.2012, 21:47:17 3298 10
Пашинский оклеветал, а Кизин делегировал функцию суда, - Развадовский

Те, що виборча кампанія-2012 буде «брудною», мало хто сумнівався. Але що вона зайде за такі межі, як ігнорування судових рішень, припустити могли хіба що ті, хто до такого кроку вдався.

Зокрема, 3 жовтня 2012 року Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув у порядку письмового провадження адміністративну справу за позовом кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №67 Віктора Развадовського до кандидата у народні депутати від політичної партії ВО «Батьківщина» у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Сергія Пашинського про визнання інформації останнього (режим доступу http://byut.com.ua/news/12567.html) такою, що має недостовірний, наклепницький характер та визнання його дій протиправними, - сообщает zhitomir-online.com

Заслухавши аргументи сторін, суд вирішив, що позивач довів, що інформація викладена відповідачем на офіційному сайті політичної партії ВО «Батьківщина» (режим доступу http://byut.com.ua/news/12567.html) містить завідомо неправдиві негативні відомості, що викладені в образливій формі та що вказані відомості не відповідають дійсності, є образливими, мають наклепницький характер, а також принижують честь, гідність та ділову репутацію Віктора Развадовського:



Вже 8 жовтня 2012 року, після рішення Київського апеляційного адміністративного суду, дана Постанова Окружного адміністративного суду міста Києва про визнання звинувачень кандидатом у народні депутати у загальнодержавному окрузі Сергієм Пашинським на адресу кандидата у народні депутати у 67 одномандатному окрузі Віктора Развадовського протиправними, завідомо недостовірними та такими, що носять наклепницький характер, набрала юридичної сили:



У відповідності до заяви довіреної особи кандидата у народні депутати в 67 одномандатному виборчому окрузі С.Кізіна непрацюючого місцевого жителя В.Кіндрася, власника недіючого цегляного приміщення у селі Новий Любар розміром 60х10 м, в якому на горищі для утеплення зберігалася солома, і яке 29 вересня було пошкоджено вогнем, Любарським РВ УМВС України в Житомирській області проведено ретельну перевірку, під час якої встановлено, що до вказаного приміщення впродовж тривалого часу приходять малолітні діти, які проживають неподалік. Так, 29.09.2012 року у період часу з 13.00 до 14.00 годин у вказаному приміщені перебували дві дитини, мешканці с. Новий Любар. Внаслідок їхнього перебування у згаданому приміщенні і виникла пожежа.

У зв’язку з викладеним, у порушенні кримінальної справи, як того вимагав В.Кіндрась, було відмовлено, через відсутність у даному випадку складу злочину, передбаченого ст. 194 (навмисне пошкодження майна) КК України, оскільки на момент скоєння злочину вказані особи не досягли віку з якого настає кримінальна відповідальність.

Зважаючи на вище наведене, громадянину Кіндрасю В.І. було пояснено, що для відшкодування збитків йому необхідно звертатися до суду у приватному порядку. Одночасно повідомлялося, що відповідно до ст. 99-1 КПК України він має право у семиденний термін з дня отримання постанови оскаржити вказане рішення до прокуратури Любарського району або суду:


За результатами слідства, яке завершилося, матеріали справи Любарським РВ УМВС України в Житомирській області були спрямовані до суду. 10 жовтня 2012 року рішенням Любарського районного суду за неналежне виховання неповнолітніх дітей Заїку Е.Д. та Яблонську Т.Ф. визнано винними у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 184 ч.1 КУпАП і накладено на них адміністративне стягнення за цією статтею у вигляді попередження. Постанова про накладання адміністративного стягнення ними може бути оскаржена до Апеляційного суду Житомирської області протягом десяти днів з дня її винесення:

Великий правозахисник, яким себе підносить Сидір Кізін, мав би знати, що у цивілізованій, правовій державі – якою прагне бачити свою Україну народ – правосуддя здійснюється виключно судами. Делегування функцій судів, а також привласнення цих функцій іншими органами чи посадовими особами не допускається. Тобто, винуватість чи невинуватість особи встановлює не прес-служба, не кандидат у народні депутати (навіть, якщо він уродженець Львова), не міліція, не прокурор… - а тільки суд.


Тэги: Кизин, Развадовский
   По матеріалам: zhitomir-online.com

Схожі новини:


Комментариев: 10
Spirit
1 Adamant Spirit (Spirit)   • 21:57:46, 15.10.2012 [Материал]

Прес-служба Свободи це ще ті писаки - експерти з усіх питань.
Ogin
2 Ogin Konung (Ogin)   • 22:22:14, 15.10.2012 [Материал]

Лозинський, Розвадовський... Там нічого не було сказано про декларацію доходів пана Розвадовського? А про його співпрацю з "офіційним кіллером" МВС паном Пукачем щось було сказано? Так, він же його переховував, він же його і трошки "здав". Хто знає, які там були крім того злочини? Теми братів Черпицькіх не цікаві, я їх сам дуже добре знаю особисто.
ZVEZDA
3 Житомирянин (ZVEZDA)   • 23:18:31, 15.10.2012 [Материал]

"честь, гідність та ділову репутацію Віктора Развадовського" !!!
comments
10 Сергей Иванович (comments)   • 11:48:50, 16.10.2012 [Материал]

я тож хохотал))
maskarad
4 Андрей (maskarad)   • 23:46:25, 15.10.2012 [Материал]

Розвод и совесть- разные вещи.
коррупционер
5 владимир (коррупционер)   • 08:19:02, 16.10.2012 [Материал]

неее....
наш суд самый справедливый и гуманный...я в этом лишний раз убеждаюсь....
фемида с закрытыми глазами...жаль ткань просвещается.
Termytos
6 Ярослав (Termytos)   • 08:19:43, 16.10.2012 [Материал]

Любарський РВ УМВС - та ще шаражка. А бруднішої кампанії, ніж у развадовського, ще пошукати потрібно, от хоча б ця заказуха тільки чого варта.
toma
7 Тома (toma)   • 09:33:59, 16.10.2012 [Материал]

Засуетился Развадовский, чувствует попой,что может пролететь, а вообще, фамилия у него соотвествует его действиям
Юрко
8 Юрій Градовський (Юрко)   • 10:44:10, 16.10.2012 [Материал]

А ось як про це розповідають самі "винуватці" підпалу

http://ruporzt.com.ua/oblasni_novini/42563-shtab-razvadovskogo-zbrehav-pro-prichetnst-dtey-do-pdpalu-fermi-dovrenoyi-o sobi-sidora-kzna.html
Sams2
9 Александр (Sams2)   • 11:21:48, 16.10.2012 [Материал]

Почему все, кто рвется к власти, и якобы борется за правовое государство, считают, что законы должны должны соблюдать все, кроме него самого? недаром говорят: хочешь сделать мир лучше - начни с себя.
Оголошення на ЖЖ інфо: