Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2014 » Январь » 20 » 11:09:58

В четверг облсовет Житомирщины расмотрит бюджет области на 2014 г.

20.01.2014, 11:09:58 3580 1
В четверг облсовет Житомирщины расмотрит бюджет области на 2014 г.

Председатель Житомирского областного совета подписал распоряжение о созыве очередной, 19-й сессии Житомирского облсовета на четверг, 23 января.

На сессии депутаты рассмотрят программу экономического и социального развития области на текущий год, а также ряд других вопросов (см. ниже).

На прошлой неделе прошло заседание постоянной депутатской комиссии по вопросам бюджета и коммунальной собственности.

Общий объем бюджета областного бюджета на 2014 год предлагается в сумме 3 миллиарда 328,3 млн гривен. Расчетные показатели на область поступили еще 23 декабря 2013-го. Департамент финансов к этому времени уже успел поработать с распорядителями средств. Сейчас неизвестными являются показатели транспортной субвенции. Ее, по словам Анны Емченко, директора департамента финансов ОГА, распределят согласно формульных подходов и коэффициентов, - сообщает сайт «Репортер Житомира».

С 17 января проект областного бюджета был вынесен на обсуждение депутатов профильной комиссии.

Председатель областного совета Иосиф Запаловский сообщил, что все вопросы, предложенные к рассмотрению на пленарном заседании 19 сессии, подробно обсуждены на заседаниях всех постоянных комиссий областного совета, приняты соответствующие рекомендации. 

Он отметил, что одним из главных вопросов сессии областного совета является принятие областного бюджета на 2014 год, - сообщает пресс-служба Житомирского облсовета. 

Проект главной сметы принято на расширенном заседании постоянной комиссии по вопросам бюджета и коммунальной собственности, и будет внесен на рассмотрение и утверждение депутатов.

В повестке дня вопроса о бюджете области на 2014 год пока нет, как самого проекта решения на сайте облсовета.


Перелік питань для розгляду на
19 сесії обласної ради шостого скликання

  1. Про Програму економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2014 рік.

  2. Про внесення змін до обласної Програми з підготовки тому «Звід пам’яток історії та культури України по Житомирській області» на 2010-2014 роки.

  3. Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку об’єктів спільної власності територіальних громад області на 2013 – 2014 роки.

  4. Про план роботи обласної ради на І півріччя 2014 року. 

  5. Питання комунальної власності:

    1. Про внесення змін до контракту з директором комунального підприємства «Житомирський академічний музично-драматичний театр ім.І.А.Кочерги» Житомирської обласної ради.

    2. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу комунального підприємства „Світанок” Житомирської обласної ради.

    3. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу Житомирського обласного підрядного спеціалізованого ремонтно-будівельного об’єднання „,Житомиррембуд” Житомирської обласної ради.

    4. Про приватизацію єдиного майнового комплексу комунального підприємства "Обласний лікувально-оздоровчий реабілітаційний центр "Полісся” Житомирської обласної ради, що знаходиться за адресою: м. Житомир, провулок Оздоровчий, 7.

    5. Про внесення змін до рішення обласної ради від 08.09.11 № 266 "Про Положення про оренду майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області”.

    6. Про зміну розміру орендної плати.

    7. Про призначення завідувачки комунального підприємства „Аптека „Міжлікарняна” Житомирської обласної ради.

    8. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.

    9. Про списання основних засобів із балансів установ та організацій, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

    10. Про списання основних засобів із балансу комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

    11. Про надання дозволу на застосування коефіцієнта 0,7 до орендної плати.

    6. Про надання погоджень щодо отримання спеціальних дозволів на користування надрами, гірничих відводів та мисливських угідь:

    1. Про надання погодження товариству з обмеженою відповідальністю «Камінець-Добринь» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

    2. Про надання погодження Державній службі геології та надр України щодо продажу на аукціоні спеціального дозволу на користування надрами Олегівського родовища лабрадориту.

    3. Про надання погодження товариству з обмеженою відповідальністю «Олександрівське кар’єроуправління» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

    4. Про надання погодження публічному акціонерному товариству «Пиво-безалкогольний комбінат «Радомишль» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

    5. Про надання погодження товариству з обмеженою відповідальністю «Овруч Стоун» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

    6. Про надання погодження товариству з додатковою відповідальністю «Трудовий колектив «Коростенський щебзавод» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

    7. Про надання погодження товариству з обмеженою відповідальністю «Виробниче об’єднання «Граніт» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами.

    8. Про переоформлення акта про надання гірничого відводу товариству з обмеженою відповідальністю «Маркол».

    9. Про внесення змін у рішення обласної ради від13.11.09 № 986 «Про надання мисливських угідь товариству з обмеженою відповідальністю «Мисливсько-рибальський клуб «Рись».

Тэги: облсовет, Житомирская область, бюджет 2014

Схожі новини:


Комментариев: 1
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 11:13:20, 20.01.2014 [Материал]

"11. Про надання дозволу на застосування коефіцієнта 0,7 до орендної плати."

дайтедва?!
Оголошення на ЖЖ інфо: