Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2014 » Август » 18 » 12:57:41

Школы Житомирщины осенью получат помощь, если будет поддержка депутатов облсовета

18.08.2014, 12:57:41 4003 2
Школы Житомирщины осенью получат помощь, если будет поддержка депутатов облсовета

На очередной - 27-ю сессий Житомирского облсовета (11 сентября) предлагается вынести вопрос о несении изменений в областной бюджет. Большинство этих изменений это финансирование различных нужд школ Житомирщины.

В проекте решения изменений областного бюджета говорится о таком перераспределении:

Бюджету м. Коростеня на загальну суму 39,3 тис.грн., у т.ч. на поточний ремонт приміщень центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів "Джерело надії" – 5,0 тис.грн., на придбання стільців для Коростенської міської гімназії - 10,0 тис.грн., на поточний ремонт системи опалення ДНЗ № 6 - 10,0 тис.грн., на ремонт фасаду приміщення їдальні та спортивної зали Коростенської ЗОШ І-ІІІ ст. № 3 - 10,0 тис.грн., на придбання вхідних дверей для ДНЗ №16 – 4,3 тис.грн. ”.
Бюджету м. Житомира на загальну суму 44,0 тис.грн., у т.ч.:
на поточний ремонт приміщення санвузла ДНЗ №44 – 10,0 тис.грн., на придбання плитних матеріалів та меблевої фурнітури для НВК №65 – 25,0 тис.грн., на покращення матеріально-технічної бази „Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів” Житомирської міської ради - 4,0 тис.грн., на облаштування комп"ютерного класу Житомирського навчально-виховного комплексу спеціального типу №59 – 5,0 тис.грн.
Бюджету м. Бердичева на загальну суму 21,1 тис.грн., у т.ч. на придбання пластикових дверей для ДНЗ №4 – 1,6 тис.грн., на придбання оргтехніки для ДНЗ №5 – 1,4 тис.грн., на придбання оргтехніки для ДНЗ №11 – 1,6 тис.грн., на придбання пластикового вікна для ДНЗ №17 – 1,6 тис.грн., на придбання лінолеуму для ДНЗ №25 – 1,5 тис.грн., на придбання виробничого столу для харчоблоку, музичного центру для ДНЗ №28 – 1,8 тис.грн., на придбання будівельних матеріалів для ремонту ЗОШ №6 – 1,7 тис.грн., на придбання оргтехніки для ЗОШ №7 – 1,7 тис.грн., на придбання будівельних матеріалів для ремонту ЗОШ №8 – 1,6 тис.грн., на придбання будівельних матеріалів для ремонту ЗОШ №11 – 1,5 тис.грн., на придбання офісного інвентарю для ЗОШ №12 – 1,8 тис.грн., на придбання будівельних матеріалів для ремонту ЗОК №14 – 1,5 тис.грн., на придбання будівельних матеріалів для ремонту ЗОШ №17 – 1,8 тис.грн.
Бюджету м. Коростеня на придбання плитки для ремонту підлоги у позашкільних закладах відділу освіти Коростенської міської ради – 8,0 тис.грн.
Бюджету Бердичівського району на загальну суму 33,9 тис.грн., у т.ч. на заміну вікон у дошкільному навчальному закладі "Дзвіночок" с. Мирославка – 25,0 тис.грн., на придбання мультимедійного проектора для ДНЗ "Сонечко" смт Гришківці – 1,2 тис.грн., на придбання будівельних матеріалів для ремонту Дмитрівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів – 1,0 тис.грн., на придбання будівельних матеріалів для ремонту Гришковецької гімназії – 1,7 тис.грн., на ремонт приміщення харчоблоку Красівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Бердичівського району – 5,0 тис.грн.
Бюджету Брусилівського району на придбання будівельних матеріалів для підготовки Брусилівської загальноосвітньої школи №1 до нового 2014-2015 навчального року – 25,000 тис.грн.
Бюджету Володарсько-Волинського району на загальну суму 46,67 тис.грн., у т.ч. на ремонт покрівель структурних підрозділів Володарсько-Волинського центру ПМСД – 21,67 тис.грн., на фінансування робіт із забезпечення амбулаторії загальної практики та сімейної медицини смт Іршанськ електричним опаленням (закупівля конвекторів, заміна електромережі) – 18,0 тис.грн., на придбання комп"ютерної техніки для Топорищенського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів дошкільного навчального закладу" – 4,5 тис.грн., на придбання спортивного інвентарю для Топорищенського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів дошкільного навчального закладу" – 2,5 тис.грн.
Бюджету Ємільчинського району на загальну суму 12,0 тис.грн., у т.ч. на придбання газонокосарки для Ємільчинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 – 2,0 тис.грн., на придбання музичної апаратури для Ємільчинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 – 10,0 тис.грн.
Бюджету Житомирського району на загальну суму 17,0 тис.грн., в т.ч. на завершення робіт по ремонту моста у с.Глибочок – 15,0 тис.грн., на ремонт пічного опалення медичного пункту у с.Крути – 2,0 тис.грн.
Бюджету Лугинського району на загальну суму 18,0 тис.грн., в т.ч. на ремонт покрівлі Великодивлинського НВК "ЗНЗ І-ІІІ ст.- ДНЗ" – 5,0 тис.грн., на ремонт покрівлі Жеревецького НВК "ЗНЗ І-ІІІ ст.- ДНЗ"- 5,0 тис.грн., на благоустрій населених пунктів Жеревицької сільської ради – 3,0 тис.грн., на придбання меблів для ДНЗ Липниківської сільської ради – 3,0 тис.грн., на придбання музичної апаратури для Степанівської сільської ради – 2,0 тис.грн.
Бюджету Малинського району на загальну суму 18,0 тис.грн., в т.ч. на поточний ремонт Малинівського НВК "ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ст." – 10,0 тис.грн., на придбання меблів, мікрофону та підключення комп"ютерного класу до інтернету Горинській ЗОШ І-ІІІ ст. – 3,0 тис.грн., на впорядкування ігрового дитячого майданчика у с.Слобідка – 5,0 тис.грн.
Бюджету Овруцького району на загальну суму 7,0 тис.грн., в т.ч. на придбання енергозберігаючих лампочок для освітлення вулиць на території Бігунської сільської ради – 3,0 тис.грн., на придбання постільної білизни для ДНЗ Кирданівської сільської ради – 2,0 тис.грн., на придбання меблів для дитячого садочка Нововелідницької сільської ради – 2,0 тис.грн.
Бюджету Радомишльського району на ремонт Радомишльської гімназії - 25,0 тис.грн.
Бюджету Чуднівського району на придбання меблів для Іванопільського ДНЗ "Віночок" - 25,0 тис.грн.
Бюджетам районів на реалізацію заходів Програми розвитку агропромислового комплексу Житомирської області на 2011-2015 роки - 2166,0 тис.грн.”.  
Бюджету м. Коростеня на загальну суму 24,82 тис.грн., у т.ч. на придбання мультимедійної дошки та проектора для Коростенського міського ліцею - 7,5 тис.грн., на придбання мультимедійної дошки та проектора для Коростенської ЗОШ № 5 - 7,5 тис.грн., на придбання принтера для ДНЗ № 16 – 2,5 тис.грн., на закупівлю комплекту меблів для Коростенської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 – 7,32 тис.грн. ”.
Бюджету м. Житомира на загальну суму 11,2 тис.грн., у т.ч. на оновлення морально застарілої оргтехніки Житомирської міської школи хореографічного мистецтва "Сонечко" – 7,2 тис.грн., на заміну вікон в Житомирському дошкільному навчальному закладі №52 – 4,0 тис.грн.
Бюджету м. Коростеня на придбання телевізора для початкової школи Коростенської міської гімназії – 2,88 тис.грн.

Бюджету Ємільчинського району на придбання центробіжного насоса для газової котельні Ємільчинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 - 13,0 тис.грн.
Бюджету Житомирського району на придбання матеріалів для пошиття занавісу для Будинку культури у с.Глибочок – 8,0 тис.грн.
Бюджету Малинського району на придбання оргтехніки (комп"ютера) Щербатівській ЗОШ І-ІІ ст. – 2,0 тис.грн. ”.

Согласно объяснительной записке за подписью и.о. директора департамента финансов ЖОГА Л.Минич в проекте решения "О внесении изменений в областной бюджет на 2014 год говорится следующая информация:

"В структуре поступлений в областной бюджет платы за пользование недрами для добычи полезных ископаемых местного значения удельный вес поступлений от добычи щебня составляет более 98%. В связи с изменениями действующего законодательства относительно платы за пользование недрами, щебень отнесен к перечню полезных ископаемых общегосударственного значения. Таким образом, по расчетам главного управления Миндоходив в области, областной бюджет недополучит до конца 2014 года 6400,0 тыс. грн платы за пользование недрами для добычи полезных ископаемых местного значения. Указанные поступления будут зачисляться в областной бюджет как плата за пользование недрами для добычи полезных ископаемых общегосударственного значения.

Во исполнение распоряжения председателя областной государственной администрации от 31.03.2014 №61 "О мерах по сбалансированию местных бюджетов в 2014 году", в целях экономии бюджетных средств главными распорядителями средств областного бюджета представлены предложения по уменьшению расходов на выполнение программ и мероприятий на общую сумму 2 165, 671 тыс.грн. (в том числе программа развития агропромышленного комплекса Житомирской области на 2011-2015 годы - 2104,0 тыс.грн.). Часть средств - 1500,0 тыс.грн. планируется направить для оказания материальной помощи гражданам области согласно распоряжений председателя облгосадминистрации и председателя областного совета (в том числе 1000,0 тыс.грн. на оказание материальной помощи семь "ям военнослужащих, погибших в районах проведения АТО).

На разницу 665,671 тыс.грн. увеличивается объем резервного фонда областного бюджета."

Подробнее с документом можно ознакомится здесь. На последней сессии Житомирской области также были приняты изменения в бюджет. С этим решением облсовета можно ознакомится здесь.  


Тэги: облсовет, бюджет, школы, Житомирская область

Схожі новини:


Комментариев: 2
Auorigemma
1 Світлана (Auorigemma)   • 13:32:03, 18.08.2014 [Материал]

"на оновлення морально застарілої оргтехніки Житомирської міської школи хореографічного мистецтва "Сонечко" – 7,2 тис.грн." - ось це сподобалось найбільше))
krasapeta
2 krasapeta (krasapeta)   • 15:12:45, 18.08.2014 [Материал]

нічого,почекайте..ось почнеться навчання.потім батьківські збори- однозначно батьки будуть нести мінімум по 300 грн.
Оголошення на ЖЖ інфо: