Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2014 » Август » 5 » 08:11:15

У Житомирі відновлюють хребет, суглоби та м’язи без пігулок та операцій. ФОТО

05.08.2014, 08:11:15 8451 6
У Житомирі відновлюють хребет, суглоби та м’язи без пігулок та операцій. ФОТО

Вже пів року у Житомирі діє унікальний медичний центр реабілітації та здоров’я спини «Відновлення». 

У плані використання найсучасніших методик та медичного обладнання, на теренах області даному медичному закладу немає рівних, та й в Україні таких одиниці. Тут займаються лікуванням захворювань хребта та суглобів, проводять реабілітацію після травм опорно-рухової системи, допомагають при багатьох інших проблемах зі здоров’ям.

®

За час своєї роботи спеціалісти центру допомогли позбутися болю і стати на ноги кільком сотням людей. Колишні пацієнти називають це дивом, лікарі ж - своєю роботою. Медичний центр реабілітації та здоров’я спини бере на лікування навіть тих, від кого відмовилися інші лікарі, в будь-якому стані занедбаності захворювання опорно-рухового апарату. Не менш важливим є те, що фахівці беруться допомагати пацієнтам похилого віку і дітям. Нерідко сюди, як до останньої інстанції, приходять вже зневірені люди з багаторічною історією хвороби.

- Ми не боїмося брати «важких» пацієнтів, - розповідає директор центру Матвій Хренов. - На сьогоднішній день існує велика кількість сучасного обладнання, яке в поєднанні з правильним розумінням причин виникнення та етапів розвитку хвороб, грамотним виконанням процедур дає просто вражаючі результати, про які ще кілька років тому можна було лише мріяти.

Варто зауважити, що ефект одужання у центрі «Відродження» настає  без медикаментів та операцій. За словами лікарів, часто медикаментозне лікування дає лише тимчасове полегшення, і біль повертається знову і знову. Тимпаче, що прийом знеболюючих препаратів лише маскує хворобливий процес, який прогресує з кожним днем та переростає у хронічний.

- Простіше виписати пацієнту рецепт в аптеку, - продовжує Матвій Хренов. – Значно важче підібрати ключ до організму і, знайшовши причину болю, позбавити людину від нього без пігулок і блокад. Адже людський організм - це єдина система, і порушення роботи однієї з її частин завжди спричиняє дисбаланс в інших. Тому лікувати потрібно не хворобу, а людину!

Для цього лікарі використовують широкий спектр методик, які базуються на застосуванні мануальної терапії. У центрі проводять такі процедури, як ударно-хвильова терапія, електротерапія, лазеротерапія, класичний масаж та сухе професійне витягування хребта. Це передові методики для лікування захворювань опорно-рухової системи. Наприклад, лазар високої інтенсивності покращує стан тканин і знеболює, дає надзвичайно позитивний ефект – регенерацію тканин, особливо хряща.

Також лікарі «Відновлення» застосовують сучасний стимулятор «Міоритм», який працює на клітинному рівні з м’язами, налаштовує правильний тонус та іннервацію. Цікаво, що ця технологія була розроблена Київським науковим інститутом для космонавтів. Такого обладнання немає ніде в Україні. Також дуже важливим елементом лікування є сухе витягування. Процедура значно відрізняється від інших методів терапії абсолютної відсутністю побічних ефектів і можливістю розтягнути всі відділи хребта рівномірно.

Установки для розтягування вже зарекомендували себе як ефективний спосіб позбавлення від більшості захворювань хребта. Важливим методом лікування є ударнохвильова терапія, яка завдяки звуковому удару дозволяє відновити функцію суглобу, як кажуть в народі – розбиває солі.

Оскільки причин, що викликають біль у спині існує величезна кількість, особливу роль в їх лікуванні займає діагностика, якій у центрі приділяють особливу увагу. Для цієї мети лікарі вертебрологи, які до речі, проходили навчання не лише в Україні, але й закордоном, проводять ретельний огляд пацієнта. При необхідності хворий направляється на додаткове обстеження і вже на підставі повної інформації йому ставиться точний діагноз і призначається індивідуальний курс лікування.

Спеціалісти центру розповідають, що дивляться на організм людини комплексно, як на єдину систему, не зациклюючись на якійсь окремій ділянці. Адже нерідко буває так, що пацієнт скаржиться на біль у лікті, а проблема у шийному відділі хребта, або болить нога, а проблема в поперековому відділі хребта. Цікаво, що ряд захворювань викликає, наприклад, клишоногість.

- Дуже багатьох людей турбують болі у суглобах, попереку, шиї, плечі, коліні, чи м'язові болі. Більше половини дорослого населення турбують постійні болі в суглобах від перенавантаження, чимало чоловіків та жінок знайомі з такою проблемою, як «п'яткова шпора». Всі ці хвороби пов'язані із захворюваннями опорно-рухового апарату, - розповідає лікар-вертебролог центру «Відновлення» Олексій Казаков.   

За словами лікаря, на жаль, виникають вони не лише у людей малотренованих, що ведуть малорухомий спосіб життя, та літніх, які з віком втрачають тонус тіла. Такі ж проблеми підстерігають і активних спортсменів, що переносять значні навантаження та людей, які роблять монотонні, однотипні рухи. Наприклад, одне із таких захворювань - тунельний синдром. Це біль в руках, особливо в кисті правої руки, викликана довгою одноманітною роботою,наприклад, при роботі з мишкою або незручним положенням рук під час роботи з клавіатурою, при якому зап'ястя перебуває в постійній напрузі. Все це може призвести до постійного відчуття болю чи дискомфорту в руках, ослаблення й оніміння рук, особливо долонь.

Лікують у центрі й, так звані, професійні захворювання, які також викликані монотонною роботою. Лікоть тенесиста, плече гімнаста, зап'ястя маляра, коліно бігуна - ось лише кілька їх назв. Варто зауважити, що зараз з такими професійними захворюваннями звертаються до центру й дачники та городники, які перевантажують свою опорно-рухову систему під час роботи.

Окрім захворювань опорно-рухової системи, таких як остеохондрози, артрози, порушення осанки та деформації хребта, вивихи та розтягнення, тут допомагають в боротьбі ще з цілим рядом інших проблем. Наприклад при захворюваннях  периферійної нервової системи: невритах, радикулітах, невралгіях, рухових порушеннях. Проводять реабілітацію після гострих порушень мозкового кровообігу, травматологічних та ортопедичних оперативних втручань та інше.

Фахівці центру «Відновлення» закликають не затягувати із візитом, не чекати хронізації процесу та ускладнень, а звертатися якнайшвидше: - Наш центр створений для того аби допомагати людям. Адже їх здоров’я – це найкраща оцінка нашої роботи.

Більш детальну інформацію можна отримати за телефонами: +380 (412) 46-40-73;  +380 (68) 073-58-60; або на сайті http://reabilitacia.zt.ua/








Тэги: Житомир

Схожі новини:


Комментариев: 6
Yur4ik61
1 Yurik (Yur4ik61)   • 08:25:18, 05.08.2014 [Материал]

На правах рекламы? Тогда прейскурант цен на услуги огласите.
Сalikusu
2 HOOLIGANova (Сalikusu)   • 08:40:19, 05.08.2014 [Материал]

http://reabilitacia.zt.ua/prais
Yur4ik61
4 Yurik (Yur4ik61)   • 16:58:31, 05.08.2014 [Материал]

я видел. Это не прайс-это заманишка. Полный курс интересно и "повторный курс".
Admiral8
3 Misha (Admiral8)   • 12:55:13, 05.08.2014 [Материал]

почитал у них про грыжу позвоночника - полечат, но не вылечат. мол, полегчает тут, отпустит там... и все.
garold
5 Кonstantin (garold)   • 17:32:21, 05.08.2014 [Материал]

А кто сказал что грыжу позвоночника можно вылечить?
Yur4ik61
6 Yurik (Yur4ik61)   • 21:48:56, 05.08.2014 [Материал]

Короче пасаны, в Глобале эта муйня стоит в проходе. Ну, которая лечит и грееет и там ещё что-то(абы не кончить)....Но пока греешь-лечишь, по ушам ездят лекционно. Хотя, можно терпеть.
Оголошення на ЖЖ інфо: