Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2014 » Декабрь » 12 » 13:24:34

У Житомирі школярі опанували секрети виробництва хліба. ФОТО

12.12.2014, 13:24:34 7599 0
У Житомирі школярі опанували секрети виробництва хліба. ФОТО

На правах реклами

11 грудня виробничі потужності хлібозаводу ТОВ «Золотий коровай» (ТМ ”Хліб Житомира) відвідали учні шостого класу 27 школи м. Житомир. 

28 маленьких житомирян на власні очі побачили процес перетворення борошна, цукру та інших натуральних інгредієнтів у смачний та корисний хліб — ТМ "Хліб Житомира”. Учням розповіли про виникнення хліба та історію підприємства, яке працює у Житомирі вже більше 100 років, показали, як старовинні традиції українського пекарства поєднуються із сучасним виробництвом, розповіли про важливість споживання якісної продукції, якою є продукція ТМ "Хліб Житомира”.

Під час екскурсії діти відвідали різні цехи, спілкувалися з працівниками, спостерігати за процесом виготовлення хліба. Школярі побачили, як робиться заміс, проводиться обробка тіста та випікання хлібобулочних виробів. Екскурсантів ознайомили з технологічним процесом випікання хліба і професіями, представники яких працюють на хлібозаводі. По закінченню екскурсії на малечу очікували смачні подарунки від ТМ "Хліб Житомира” прямісінько із печі.

Такі екскурсії, на думку хлібопекарів, є дуже корисними для дітей. Побувавши на виробництві діти по іншому будуть ставитися до хліба та до праці в цілому, поважати їх. Можливо, відчувши аромат свіжого хліба у цехах та побачивши процес його народження, хтось з дітей, у майбутньому, вирішить пов’язати своє життя та професію саме з хлібом. Адже у світі немає коштовнішого скарбу, ніж свіжий хліб, а тим паче хліб, який виробляється у рідному місті.

Керівництво ТОВ «Золотий коровай» запровадило традицію організації ознайомчих екскурсій для дітей на хлібзавод, аби діти на власні очі побачили процес народження  духмяного хліба. 







Тэги: Хліб Житомира, Житомир, хлебзавод, экскурсия

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: