Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2015 » Январь » 14 » 12:47:15

Найпопулярнішими продуктами січня стали хліб «Обідній» і «Пікантний»     Реклама  

14.01.2015, 12:47:12 6193 0
Найпопулярнішими продуктами січня стали хліб «Обідній» і «Пікантний»

Новорічні свята завжди є особливими і для хлібопекарів житомирського краю, адже хлібобулочні вироби є невід’ємною частино святкового столу.

Так, хліба, тістечка, торти ТМ "Хліб Житомира” присутні у раціоні кожного жителя Житомирщини не тільки в повсякденному спожіванні, а й у свяктові дні. За даними хлібзаводу найбільшим попитом у свята, які припали на січень користувалися хліб "Обідній” та торт "Пікантний”.

«На нас велика відповідальність перед споживачами, адже на святкових столах поряд із кутею і наш хліб, і наші торти - пояснює директор хлібзаводу (ТМ "Хліб Житомира”) Олександр Вербицький. - Ми прагнемо, аби продукція, яку ми виготовляємо була ситною та корисною, тому основною умовою нашого виробництва лише натуральна сировина, а в результаті і 100% натуральні хлібобулочні вироби”.

Забезпечення житомирян таким необхідним продуктом – важлива робота, яку хлібопекарі сумлінно виконують. На хлібзаводі ТОВ «Золотий коровай» (ТМ "Хліб Житомира”) відроджують хлібопекарські традиції нашого краю. Всі останні роки підприємство  максимально втілило у своїх технології традиційну рецептуру випікання хліба, який по-праву  називають "живим"; без шкідливих консервантів та розрихлювачів.

«Натуральні хлібобулочні вироби вимогають часу та праці. Так, наприклад, виготовлення батону від замісу тіста до його випікання займає більше 3 годин", - додає Олександр Вербицький.

Якісний продукт вимагає серйозного підходу. Виготовлення хліба на житомирському хлібзаводі ТОВ «Золотий коровай» (ТМ "Хліб Житомира”) починається з ретельної перевірки сировини у власній сертифікованій лабораторії. За останні роки на хлібозаводі відбулася модернізація обладнання. Сьогодні тут встановлені сучасні пекарські лінії. «Процес  автоматизований. Усе чисто і точно, як в аптеці. Наша лабораторія на кожному етапі перевіряє якість: від сировини до готової продукції”, - коментує директор хлібзаводу (ТМ "Хліб Житомира”) Олександр Вербицький.

Фахівці ТОВ «Золотий коровай» (ТМ "Хліб Житомира”) значну увагу приділяють  транспортуванню продуктів: враховується і процес пакування, і стан автотранспорту, який нещодавно кардинально оновили. Загалом, на підприємстві намагаються продумати усі найдрібніші деталі аби вчасно доставляти своїм споживачам свіжий та духмяний хліб.

Пресс-служба компанії "Золотий Каравай"



Тэги: Житомир, Хліб Житомира, хлібзавод, Золотий каравай

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: