Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2016 » Февраль » 25 » 10:07:43

Абетка корисного хлібу     Реклама  

25.02.2016, 10:07:43 3709 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Абетка корисного хлібу

Що може бути простіше та дешевше за піклування про власне здоров`я! Здивовані? ТМ Хліб Житомира представляє Вашій увазі "Солодовий з висівками", що виготовлений на основі пшеничного та житнього солоду з додаванням висівок та йодованої солі.

Зараз, коли здорове харчування вже не забаганка, а необхідність, перед нами постало завдання створити не просто функціональний хліб, але й такий хліб, що буде по кишені кожному. Корисне харчування - справа не багатих, а розумних. Розкладемо все по полицях:

Перший важливий складник - Солод.

Пшеничний та житній солод - унікальний природний продукт, що отримують на основі пророщених злакових культур. Його корисні властивості обумовлені способом виробництва. Він багатий на різноманітні мікроелементи та вітамінами, які являються майже незмінними для здоров`я та нормальної життєдіяльності людського організму. Так, у склад солоду входять магній, марганець. кальцій, селен, фосфор, вітаміни Е, В2, В3, В4, А та інші. Завдяки такому багатому набору корисних речовин солод, як житній, так і пшеничний, сприяють розвитку тіла, активізують білковий обмін, стимулюють роботу харчової системи, очищають організм від шлаків та токсинів, має жовчогінний ефект.
Джерело: http://vashvkus.ru/ingredients/solod-rzhanoi

Другий важливий складник - Висівки.
 
Це подрібнена оболонка зерна, що включає зерновий зародок та алейроновий прошарок (найкорисніші складові зерна, що містять масу корисних речовин). Висівки - джерело вітамінів групи В, назамінних для нервової системи. Також у них містяться вітаміни А, Е - борці зі старінням, що наповнюють клітини шкіри та укріплюють органи зору. Мінеральний склад висівок достатньо широкий: калій, кальцій, цинк, магній, мідь, селен. Мікро та макроелементи, що містяться в висівках, корисно впливають на склад крові, виводять холестерин низької щильності та нормалізують рівень цукру. Але основну частину висівок складають харчові волокна - клітковина, яка за своєю дією нагадує чистящий засіб.Перемішуючись з їжею, волокна висівок впитують у себе залишкову вологу, токсини та з`єднання тяжких металів, виводячи з собою усе непотрібне та шкідливе.
Джерело: http://polzavred.ru/otrubi-polza-i-poleznye-svojstva-otrube

Третій важливий складник - Йодована сіль.
 
Користь йодованої солі полягає у тому, що при вживанні такої солі збільшується кількість йоду в організмі людини, доводячи її до норми, що дозволяє попереджати захворювання, пов`язані з щитовидною залозою. Це особливо актуально в наші дні для мешканців саме Житомирської області.
Джерело: http://bezvreda.com/jodirovannaya-sol-polza-ili-vred/

Отже, Ви можете самі переконатись - жодної реклами, просто три літери здорового хліба: С - солод, В - висівки, Й - йодована сіль. Їжте щодня! Смачного!

Докладніше тут 


Тэги: Хліб Житомира, Житомир, Золотий каравай, хлібзавод

Схожі новини:


Оголошення на ЖЖ інфо: