Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Июль » 27 » 11:23:53

Звернення керівника обласної «Батьківщини» Олександра Чубатенка до активних громадян Житомирщини     Реклама  

27.07.2015, 11:23:53 4900 9
Звернення керівника обласної «Батьківщини» Олександра Чубатенка до активних громадян Житомирщини

Житомирська обласна організація партії "ВО "Батьківщина" оголошує про початок роботи районних, міських та обласних кадрових комісій з публічного відбору претендентів на кандидатів у депутати усіх рівнів на місцеві вибори, що відбудуться 25 жовтня 2015 р., яких висуватиме партія "ВО "Батьківщина".

Про це «Журналу Житомира» повідомила прес-служба обласної організації партії "ВО "Батьківщина". Публікуємо повний текст заяви в оригіналі.
 
Шановні друзі!

Звертаюся до всіх активних громадян Житомирщини, яким не байдужа доля свого району, міста та загалом Житомирської області із запршенням взяти участь у роботі цих кадрових комісій.

Для цього треба звернутися до обласного офісу партії за тел. 413-006, або завітати до офісу особисто (м. Житомир, вул. Ольжича, 7-а з 10.00 до 18.00) і визначитися у засіданні якої комісії братимете участь, після чого включення Вас у список учасників на засідання відповідної комісії відбудеться автоматично.

Кадрові комісії здійснюватимуть свою роботу з 6 липня по 1 серпня 2015 р.

Також інформую, що всі кандидати в депутати, яких партія "ВО "Батьківщина"  висуватиме на місцеві вибори, а відтак, – всі претенденти в кандидати, яких районні та міські організації партії подають на розгляд кадрових комісій, мають відповідати наступним вимогам:
  • є активним членом партії "ВО "Батьківщина", або позапартійним прихильником її позиції;
  • ніколи не був членом Партії регіонів;
  • проживає на території округу, від якого висувається;
  • не здійснював нечесних та аморальних вчинків, не бігав з партії в партію, не зраджував, має в окрузі імідж порядної людини та людини слова;
  • не є діючим депутатом відповідної ради (перевага);
  • є активним представником громадянського суспільства (перевага);
  • є активним представником молоді, зокрема, студентської (перевага);
  • знає у якій комісії працюватиме у разі обрання;
  • готовий брати безпосередню активну участь в організації та проведенні виборчої кампанії;
  • за період виборчої кампанії готовий провести мінімум 15 особистих групових зустрічей з виборцями свого округу;
  • у разі обрання депутатом зобов'язується увійти у фракцію партії "ВО "Батьківщина", брати активну участь у її роботі, голосувати з будь-яких питань згідно рішення фракції, мати особисту приймальню депутата, у якій мінімум один раз на тиждень протягом усіх 5 років каденції здійснювати прийом громадян,  щоквартально звітувати перед партією та виборцями про виконану роботу, завжди бути готовим прийти на допомогу колезі по партії та фракції, керуючись принципом "Один за всіх – всі за одного".
Звертаючись до громадських організацій та спільнот, активних громадян, молоді, студентів, ще раз наголошую: ЯКЩО ВИ ВІДПОВІДАЄТЕ ВИЩЕНАВЕДЕНИМ КРИТЕРІЯМ, ЯКЩО ГОТОВІ ПРЕДСТАВЛЯТИ ІНТЕРЕСИ ВАШИХ СУСІДІВ У ЯКОСТІ ДЕПУТАТА І ВІРИТЕ, ЩО ВАС ПІДТРИМАЮТЬ – ПРИХОДЬТЕ ДО ОБЛАСНОГО ОФІСУ ПАРТІЇ "БАТЬКІВЩИНА", СТАВАЙТЕ ЧЛЕНОМ ЄДИНОЇ КОМАНДИ, ОТРИМУЙТЕ ПАРТІЙНУ ПІДТРИМКУ!

Житомирська БАТЬКІВЩИНА, як оновлена партія, запровадила принципово нові підходи до формування депутатського корпусу від партії у місцевих радах. Ми припинили партійні "междусобойчики", коли кандидатами висувалися лише "свої". Сьогодні для нас найважливіше, щоб ті команди, яких ми приведемо до рад, служили, у першу чергу, людям і своїм громадам. Партії служити не треба, бо основне завдання оновленої "Батьківщини" якраз і є служити людям. І тільки так – лише тоді партію поважатимуть і підтримуватимуть. Саме такий підхід демонструє Юлія Тимошенко, і змінювати цей принцип партія не збирається.

Саме тому, потужні команди з активних, чесних і сильних людей "Батьківщина" форує із числа саме партійців, представників громадських організацій та молоді.  Загалом по області серед усіх кандидатів від партії буде максимум 5 відсотків діючих депутатів відповідних рад, і лише ті з них, які своїми діями довели, що чесне служіння людям – філософія їхнього життя.

Лише нова команда кандидатів від партії, яка пройде публічне обговорення в громадах і буде ними підтримана, у кінці-кінців, наведе порядок на Житомирщині, подолає існуючий хаос, запровадить чесні правила гри для всіх і швидко, подолає корупцію,  не дивлячись на те, що на центральному рівні з нею боротися, схоже, не дуже квапляться. Але у нас є свій дім – Житомирщина, і у воєму домі ми наведемо лад самі.

Сьогодні для цього треба не багато – взяти на себе відповідальність – прийти на вибори і обрати достойних. Обрати тих, хто не зраджував, не з'являвся зненацька, роблячи лише перед виборами добрі справи, а то й просто платячи гроші за голос. Обрати тих, кого ви добре знаєте, хто живе поряд, ходить тими ж вулицями, у ті ж магазини, так же, як і всі, чекає на зупинці автобуса. Такі люди завжди будуть навиду, завжди знатимуть всі проблеми свого округуо і просто не зможуть їх не вирішувати. А командна робота з однодумцями-депутатами та підтримка усієї партійної вертикалі від села до Києва багатократно підсилить їх можливості.

Беремо відповідальність на себе!
 
Олександр Чубатенко

Житомирська обласна партійна організація "ВО "Батьківщина"
м. Житомир, вул. Ольжича, 7-а, тел.: 413-006,
e-mail: [email protected]

Тэги: выборы-2015, Чубатенко, Батькивщина

Схожі новини:


Комментариев: 9
AlexIvanov
1 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 12:02:15, 27.07.2015 [Материал]

Чубатенко! Ты кто ? Откуда приехал наш сказочник ? Явно не Житомирский.
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 13:24:51, 27.07.2015 [Материал]

"Чубатенко! Ты кто ? Откуда приехал наш сказочник ? Явно не Житомирский."

1995 р. Чубатенко ліз в нардепи по мажоритарці у Києві на Відрадному.
Отакоє от.
khrusch
2 Хрущ (khrusch)   • 12:54:02, 27.07.2015 [Материал]

Виталий Француз под эту анкету - 100%
Alex_zxc
4 Aleksandr (Alex_zxc)   • 13:45:24, 27.07.2015 [Материал]

Александр Чубатенко
Экс-парламентарий
Родился в 1960 году в Киеве. По образованию Александр Чубатенко инженер-электрик (1983) и международный политолог (2003).
С 1984 по 1986 проходил служба в Вооруженных Силах СССР. В 1985-1995 работал на инженерных и руководящих должностях киевских промышленных предприятий (мастер сборочного цеха, начальник производства, технический директор, генеральный директор). В 1989-1990 – секретарь ЛКСМУ Украины производственного объединения «Точелектроприлад». В 1995-1998 – председатель правления Киевской экономическо-политической фундации.
С марта 1998 по апрель 2002 - народный депутат Украины III созыва. Входил во фракцию партии «Єдність». С 2003 по 2012 - Президент Центра стратегических инициатив. С 2007 по 2009 – начальник Главного управления экономики Киевской облгосадминистрации.
Как политтехнолог, в качестве руководителя провел 26 избирательных кампаний. Был лидером политической партии «Могутня Україна», которая изменила название на «Гражданскую позицию». В период выборов 2010 года был одним из руководителей избирательного штаба Гриценко. Член Совета политической партии «Гражданская позиция».
AlexIvanov
5 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 14:24:33, 27.07.2015 [Материал]

Один из депутатов загнавших страну в нищету. Я правильно понял ? Когда народ начнет депутатов вешать на столбах, они резко перепишут биографию.
Alex_zxc
6 Aleksandr (Alex_zxc)   • 14:36:54, 27.07.2015 [Материал]

правильно мыслишь Товарищ Иванов!
AlexIvanov
7 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 14:48:11, 27.07.2015 [Материал]

А если правильно то вам пора из страны вываливать, а вы опять в бездну.
Cobalt
8 Cobalt (Cobalt)   • 20:01:36, 27.07.2015 [Материал]

Как только выборы, так и жуки вылазят из навоза...
aurum
9 Антон (aurum)   • 17:01:47, 28.07.2015 [Материал]

Даже номер телефона дали навмисно невірний
Оголошення на ЖЖ інфо: