Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2015 » Сентябрь » 11 » 15:06:53

​Формувати владу, якій довірятиме народ, треба з обрання саме місцевих рад   PR  

11.09.2015, 15:06:53 4590 4
​Формувати владу, якій довірятиме народ, треба з обрання саме місцевих рад

Дмитро Добродомов, народний депутат, лідер політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» у Житомирі говорив про можливість перезавантаження влади. Під час зустрічі з житомирянами він наголосив, що починати формування влади, якій довірятиме народ, треба з обрання саме місцевих рад.

«Якщо порівняти фото ідейних лідерів Помаранчевої революції та Революції Гідності – це ті ж незмінні обличчя. І всі вони при владі донині! Політики, які не виправдовують сподівань та довіри українців, щоразу приходять до влади. Вже час змінювати цю безглузду закономірність. Потрібно обирати нових людей, які не були при владі, не причетні до махінацій, корупції, та водночас, мають авторитет серед співвітчизників. Йдеться про активістів, діячів - професіоналів, котрі працюватимуть на благо громади. Саме з таких людей і сформована «Народного контролю», - Дмитро Добродомов. 

Законодавчі зміни в Україні, політичні пріоритети і ситуацію в державі житомиряни жваво обговорювали під час зустрічі з народним депутатом. Особливо люди обурювалися фактами бездіяльності посадовців.

«Здебільшого люди звертаються при бездіяльності чиновників, причому, різних рівнів. Наша команда юристів, журналістів, активістів втручається тоді, коли посадовці не виконують своєї роботи. Якщо ці люди не працюють, чи місце їм в кріслах? Житомирська організація «Громадського руху «Народний контроль» вже заручилася підтримкою житомирян. Особливо тих, кому реально допомогли у вирішенні проблем», - Світлана Пахольчук, голова Житомирської обласної організації політичної партії «Громадський рух «Народний контроль».

Також Дмитро Добродомов провів зустріч зі слухачами Школи молодого депутата. Школа молодого депутата у Житомирі – це регіональний освітній проект підготовки молодих лідерів до роботи в органах місцевого самоврядування. Свою лекцію у Школі народний депутат Дмитро Добродомов присвятив винятковому стилю роботи партії та чітким відмінностям від інших політсил. 

«Ми ставили за мету допомогти молодим активним людям зорієнтуватися в політичній площині. Приємно, що група, яку сформували на початку ніяк не змінилася, жодна людина не покинула курсу. До того ж, чимало слухачів виявили бажання працювати в команді «Народного контролю». По завершенні роботи Школи ми розглянемо можливість їхнього балотування від нашої партії», - Світлана Пахольчук, голова Житомирської обласної організації політичної партії «Громадський рух «Народний контроль». 

Прес-служба партії «Громадський рух «Народний контроль»























Тэги: выборы-2015, Громадський рух, Народний контроль

Схожі новини:


Комментариев: 4
krasapeta
1 krasapeta (krasapeta)   • 16:10:04, 11.09.2015 [Материал]

наша місцева влада - це скопище казнокрадів,бюрократів і абсолютно безграмотних в законодавстві людішек.....саме головне,що йде стаж державної служби , а все інше їх не турбує.......я на днях письмово повідомила їх про виконання своїх прямих обовязків.....
bda
2 ДДД (bda)   • 21:17:06, 11.09.2015 [Материал]

"місцева влада" - куча дерьма, лучше не влазить туда, чтоб руки чистыми осталис, лет 10 (
GuyFawkes
3 Гай Фокс (GuyFawkes)   • 21:55:54, 11.09.2015 [Материал]

Это чо за хрен с горы?
Кораблев
4 Денис (Кораблев)   • 16:56:51, 12.09.2015 [Материал]

А Федирко?
Оголошення на ЖЖ інфо: