Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Гроші і Економіка » 2017 » Апрель » 13 » 16:52:04

Ще 7 родин Житомирщини отримають пільгові кредити під будівництво житла у селі

13.04.2017, 16:52:04 2776 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Ще 7 родин Житомирщини отримають пільгові кредити під будівництво житла у селі

Ще 7 родин із Житомирської області, у тому числі 3 з них – сім’ї учасників АТО,  отримають пільгові кредити на придбання чи будівництво житла на селі в рамках програми «Власний дім».

Таке рішення прийняла сьогодні, 13 квітня, робоча група під керівництвом голови ОДА Ігоря Гундича після розгляду поданих документів та співбесід із позичальниками, - повідомляє прес-служба ОДА.
 

«Ми маємо підтримувати родини, які бажають будувати житло на селі, працювати там і розвивати громади. Програма «Власний дім» якраз спрямована на такі сім’ї і користується попитом на Житомирщині», – сказав голова ОДА Ігор Гундич.

Так, у минулому році також 7 родин одержали пільгові кредити для індивідуального будівництва на селі. Зараз сім’ї завершують ремонти та невдовзі переїдуть до власного нового житла.

Програма полягає в тому, що жителям області надається кредит на термін до 20 років, а молодим сім’ям (подружжя, в якому вік чоловіка та дружини не перевищує 35 років) або неповним сім’ям (мати (батько) віком до 35 років) – до 30 років із внесенням за користуванням ним плати у розмірі 3% річних, а на спорудження інженерних мереж до 2 років.

Як скористуватися Програмою кредитування індивідуального житлового будівництва на селі читайте тут.

Довідково. Позичальниками кредитів за рахунок кредитних ресурсів Фонду можуть бути громадяни України, які проживають, будують об’єкти кредитування в сільській місцевості, в селах та селищах і працюють в органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах та організаціях сільського господарства, переробних та обслуговуючих галузей агропромислового комплексу, фермерських господарствах, а також в соціальній сфері, навчальних закладах, закладах культури, охорони здоров’я, правопорядку, зв’язку, інших господарських формуваннях незалежно від форм власності, розташованих в межах району, ФО – приватні підприємці, а також сільські пенсіонери.



 


Тэги: атошники, строительство жилья, кредит, NPRF411

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: