Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2017 » Май » 4 » 09:47:18

На відкриття сезону зі Street workout до Житомира приїхали 27 учасників. ВІДЕО     Реклама  

04.05.2017, 09:47:18 3172 1 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
На відкриття сезону зі Street workout до Житомира приїхали 27 учасників. ВІДЕО

Спортивний турнік, гучна музика та десятки глядачів, – так відкривається тренувальний сезон зі Street workout у Житомирі. На змагання приїхали 27 учасників із Житомирщини та Києва.

Організатор заходу Вадим Заблоцький розповідає: зазвичай влаштовують воркаут-батли на дворових майданчиках. Сьогодні ж завдяки спонсорам проводять змагання на Михайлівській, щоб якомога більше людей дізнались про такий вуличний спортивний напрям, який розвиває не лише фізично, а й духовно, - повідомляє Житомир.інфо.

«27 учасників будуть змагатися у чотирьох номінаціях: силовий фрістайл, жіночий та чоловічий фрістайл і кроссбар. Ми завжди говоримо, що потрібно розвиватися не лише фізично, але і ментально. Тобто, качати і м’язи, і розум», – каже лідер руху Street workout у Житомирі Вадим Заблоцький.

П’ятнадцятирічний Ігор зізнається, до змагань готувався ретельно, тренувався щодня по 4-5 годин. Нині ж укотре прокручує сценарій свого виступу.

«Виступ розпочнеться з елементу «замок», «горизонт», «принц», стійка на одну руку та динамічні елементи», – розповідає воркаутер із міста Новоград-Волинський Ігор Тимофеєв.

Оцінюватиме учасників суддівська трійка, серед яких – чемпіонка України із жіночого воркауту Тетяна Корецька та лідер руху воркаутів Чеської республіки Адам Рав. Воркаутери певні: такі змагання, як ніщо інше, популяризують спорт. Окрім цього, судді діляться, за якими критеріями обиратимуть переможців.

«Аби це було досконало, чисто, щоб були силові елементи, важлива і динаміка виконання елементів, дух, настрій, артистизм», – ділиться чемпіонка України зі Street Workout Тетяна Корецька.

«Аби у молодих у руках не було алкоголю, цигарок, щоб вони займались спортом. Намагаємось мотивувати молодь, щоб вони робили щось позитивне для себе», – говорить лідер руху Street workout Чеської Республіки Адам Рав.

По закінченню на учасників змагань чекають нагороди та цінні подарунки від спонсорів заходу «Фонду родини Розенблат» та тренажерного залу Favoryt Gym.

«Наш фонд завжди намагається підтримувати молодь, які прагнуть до кращого та ставлять свої цілі і їх досягають. Юнаки та дівчата сильні, ведуть здоровий спосіб життя. Ми практично щомісяця виділяємо кошти на подібні заходи», – зазначає волонтер «Фонду родини Розенблат» Людмила Альтовська.

«Favoryt Gym підготував 10 безкоштовних сертифікатів на безкоштовні заняття у своєму спортзалі. Ми дуже пишаємось цими дітьми, які роблять нашу націю більш здоровою. Тому, запрошуємо до нашого спортивного залу, у Favoryt Gym, не лише переможців, а і усіх житомирян. У нас класно, приходьте», – додає адміністратор тренажерного залу Favoryt Gym Олена Рибак.

 
















Тэги: Житомир, фаворитжим, воркаут

Схожі новини:


Комментариев: 1
Gerhadriger
1 Dark (Gerhadriger)   • 10:23:07, 04.05.2017 [Материал]

Браво!!!
Оголошення на ЖЖ інфо: