Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Люди і Суспільство » 2017 » Май » 24 » 10:48:40

У Житомирі працівники і клієнти банку закупили у дитячу поліклініку нові датчики для УЗД

24.05.2017, 10:48:40 2140 0 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
У Житомирі працівники і клієнти банку закупили у дитячу поліклініку нові датчики для УЗД

Працівники та клієнти ПриватБанку закупили за власні кошти і передали медичне обладнання у Житомирську дитячу міську лікарню (поліклініку).

Для покращення якості обстеження дітей через Благодійний фонд “Допомагати просто!” було зібрано кошти у сумі 491 986,00 грн і придбано датчики для апарату УЗД.

За словами лікарів, нові датчики з більшою ефективністю дозволятимуть виявляти патології у дітей. Раніше спеціалістам доводилось працювати на старих, вже розірваних датчиках, а це значно ускладнювало роботу.

“Апарати самі ще могли працювати, але зі старими датчиками досить складно нашим лікарям. Замінили ці датчики вперше, завдяки коштам від благодійного фонду “Допомагати просто!” від Приватбанку. Це покращить якість діагностичного процесу нашим дітям. Дякуємо!” - розповів головний лікар Центральної дитячої міської лікарні Володимир Башек.

Щодня за допомогою апарату УЗД у лікарні обстежують понад 30 дітей.
“Ми дуже пишаємось тим, що ще один проект нам вдалось реалізувати разом із благодійним фондом саме в дитячій міській лікарні, адже це для наших дітей, для дітей нашого міста, для їх здоров’я. Фонд не має великих меценатів, а всі фінанси, які спрямовуються на благодійність, перераховують невеликими сумами небайдужі клієнти та працівники банку. Тому, по суті, обладнання для лікарні закупили за власні кошти клієнти і працівники банку”, - акцентував заступник директора Житомирського регіонального управління ПриватБанку Вадим Давидюк.

На сайті “Допомагати просто!” банку розміщена вся інформація про програму, фонд, є список дитячих будинків, якими опікується центр, звітність і ті потреби, на які збирають кошти.

Основна мета фонду – допомога дитячим будинкам, інтернатам, підтримка дітей із онкологічними захворюваннями, допомога ветеранам АТО.

Долучитись до благодійності дуже просто. Кожні 50, 100, 200 грн від клієнта чи працівника банку разом дають 500 тисяч, мільйон, а то й 59 мільйонів за пару років. Благодійний внесок можна зробити на сайті blago.pb.ua, у відділеннях банку, в терміналах самообслуговування, в Приват24 – в додатку. Крім цього, всі бажаючі можуть підключити регулярний платіж на благодійність.










 


Тэги: медицинa, оборудование, УЗД, поликлиника

Схожі новини:


Комментариев: 0
Оголошення на ЖЖ інфо: