Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Держава і Політика » 2017 » Июнь » 21 » 10:03:02

Житомирські депутати від «Об'єднання «Самопоміч» під парламентом вимагють у нардепів виконати обіцянку та змінити виборче законодавство     Реклама  

21.06.2017, 10:03:02 2259 5 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Житомирські депутати від «Об'єднання «Самопоміч» під парламентом вимагють у нардепів виконати обіцянку та змінити виборче законодавство

Сьогодні, 21 червня, депутати фракції «Об'єднання «Самопоміч» в Житомирській обласній раді взяли участь у мітингу під стінами Верховної Ради України з вимогою провести політичну реформу.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила депутатка, представниця фракції 'Об'єднання 'Самопоміч' в Житомирській обласній раді - Олена Галагуза.
 

"Нагадаю: Президент та коаліція обіцяли змінити виборче законодавство, змінити склад ЦВК, але досі цього не зробили. Спостерігається тотальна консервація влади і небажання змінити політичну ситуацію. На нашу думку, потрібно виконувати обіцянки, якими маніпулювали нинішні можновладці під час Майдану. Пообіцяли - виконуйте!"







Нагадаємо, як повідомляв вчора «Журналу Житомира»,  вчора депутати фракції “Об’єднання “Самопоміч” в Житомирській обласній раді закликали жителів області прийти на мітинг під стіни Верховної Ради України 21 червня, аби змусити владу виконувати свої обіцянки. 

"Президент України і парламентська коаліція мають дотриматись політичних обіцянок і врешті-решт розглянути проекти законів, які є нагальними для проведення політичної реформи. Слід наголосити, що це були вимоги Майдану. Ще 22 лютого цього року Комітет з правової політики і правосуддя ВРУ розглянув на своєму засіданні законопроекти «Про вибори народних депутатів України» №№ 1068, 1068-1, 1068-2, які стосуються виборчої реформи. І коаліція, і Президент говорили, що ці законопроекти будуть визначені як першочергові для розгляду у Парламенті. Проте цього так і не відбулося."  - зазначалось у повідомленні депутатів  фракції “Об’єднання “Самопоміч” в Житомирській обласній раді

 

Тэги: реформа, избирательная система, парламент, выборы, митинг

Схожі новини:


Комментариев: 5
viewer
1 Name Surname (viewer)   • 10:09:38, 21.06.2017 [Материал]

Прохідний бар'єр 2% - це позитив.
kolvich
2 Nikolay (kolvich)   • 11:08:05, 21.06.2017 [Материал]

Ха!Так в Житомире тож какая то акция возле лифчикового ахтивиста...СК-1 ждали пять минут взад.Плакаты..трусы в крови,секонд на крови.Все дерьмо всплывает наверх.
AlexIvanov
3 Alex Ivanov (AlexIvanov)   • 12:24:56, 21.06.2017 [Материал]

Галагуза.., ваша фракция Самопомичь голосовали и инициировали вход в Обл.совет по пропускам. Вы вернули спецпропуска Януковича. Напоминаю, что спецпропуска отменил Майдан. И после этого вы хотите, чтобы народ пошел за вами!? Ваша фракция голосовала против трудоустройства на работу жены солдата Петренко в Пугачивский интернат, а хотели просунуть на эту должность своего депутата причем без соответствующей квалификации и после этого вы призываете идти за вами? Вы раздаете земли народа налево и направо и ездите на моря жировать.
kolvich
4 Nikolay (kolvich)   • 12:52:57, 21.06.2017 [Материал]

Да Вы их ругаете,они и так в убытке,на митинг маршруткой добирались в Киев за свой счет.))Толерантней,толерантней,одним словом они там скачуть))
Cobalt
5 Cobalt (Cobalt)   • 22:05:32, 22.06.2017 [Материал]

А чего они скачутЬ? Пусть ложатся возле Администрации презика голодовать вместе со своими АднАпартейцами!
Оголошення на ЖЖ інфо: