Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2017 » Сентябрь » 22 » 14:57:13

Жители Полевой просят мэра Житомира разобраться с незаконными МАФами

22.09.2017, 14:57:13 4663 3 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Жители Полевой просят мэра Житомира разобраться с незаконными МАФами

В редакцию "Журнала Житомира" обратилась житомирянка Светлана Лочмелис. с просьбой опубликовать открытое обращение на имя городского головы Житомира - Сергея Сухомлина. По словам женщины, в микрорайоне Полевая на перекрестке ул. Циалковского и Кибальчича ведется подготовка для установки нового МАФа, а у местных жителей никто не спросил их мнения по этому поводу.

Подробнее в обращении ниже. Текст публикуется в оригинале, без изменений.

Прошу розібратись згідно законів України “Про регулювання містобудівної діяльності”, “Про благоустрій населених пунктів”, “Про місцеве самоврядування в Україні” постанови КМ України “Про затвердження Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони”, наказу від 21.10.2011 №244 “Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності”, рішення міської ради від 30.08.2012 №428, рішення №152 від 01.03.2016 Виконавчого комітету Житомирської міської ради, додаток №1 до рішення міськвиконкому від 01.01.2016, про затвердження порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності за №1330/20068 з розміщенням та виділенням земельної ділянки під павільйон на пересічені вулиць Кібальчича 1 та Ціалковського.

   До заяви надано схему земельної ділянки та шість роздрукованих фото установленого павільйону. Були зрізані три дерева (два каштани і одна калина) також вивезли землю яка насипана для захисту території від небезпечних геологічних процесів. Павільйони встановлено з виходом на автомобільну дорогу, що створює прецедент аварійної ситуації.

   Не було враховано думки громадськості при встановлені тимчасової споруди на внутрішній території багатоквартирної житлової забудови.

   Міськвиконком Житомира виділив земельну ділянку під МАФи приватному підприємцю не перевіряючи його заборгованість перед Державою.

   Оформлення паспорту прив’язки тимчасової споруди, яку встановлено на фундаменті, було порушено згідно чинного законодавства України та рішення виконавчого комітету міської ради. Додаток 1, до рішення міськвиконкому від 01.03.2016 №152, вимоги до місць розташування передбачають не створення перешкод для проходу пішоходів.

   Мешканці прилеглого будинку не згодні з розміщенням МАФів на що було надана заява 18.09.2017 за № 9106 міському голові Сухомлину С. І.

   Звертатись до директора КП “Інспекція по благоустрію м. Житомир” немає сенсу, оскільки Юзвінський Ю. К. знаходиться в братських стосунках з підприємцем який встановив МАФи про що свідчить світлина з полювання.

   Враховуючи викладене, прошу розібратись згідно із законодавством України, щодо правомірності та виділення земельної ділянки під розташування МАФу на розі вулиць Кібальчича 1 та вул. Ціолковського.

   Виконання законів України починається з місцевої влади не тільки в період виборчої кампанії.​


  Заява ст.1 Заява ст.2 Заява мешканців будинку ст.1 Заява мешканців будинку ст.2

8

5

4

3

2

Тэги: Житомир, маф

Схожі новини:


Комментариев: 3
Mira
1 Irina (Mira)   • 15:26:10, 22.09.2017 [Материал]

Одни МАФы сносят,другие устанавливают.Что поменялось?Радует активная позиция жителей,но есть очень большие сомнения в решении вопроса в их пользу.
sharq
2 Юрий (sharq)   • 15:28:40, 22.09.2017 [Материал]

Ничего нового. Вон, подобную хрень построили на перекрестке Гамарника/Победы. Она просто органичнейше вписывается в архитектуру и без того угрюмой центральной улицы. И никому нет дела.
Grusha85
3 Груша (Grusha85)   • 05:26:59, 23.09.2017 [Материал]

хм, какое дело жительницы с ул.Тутковского к ул.Кибальчича???
у себя на районе марафет навела???

"По словам женщины, в микрорайоне Полевая на перекрестке ул. Циалковского и Кибальчича ведется подготовка для установки нового МАФа, а у местных жителей никто не спросил их мнения по этому поводу."
-- его вгооющето уже установили, причём далеко не вчера(хз, вроде с месяца два-три), но как-то потом резко тормознулось всё
Оголошення на ЖЖ інфо: