Живий Журнал
 
ЖЖ » Новини » Місто і життя » 2018 » Июль » 30 » 16:43:09

Авиакомпания YanAir отменила рейсы из Житомира в Батуми

30.07.2018, 16:43:09 11457 25 Помилка?Помилка в тексті?
Виділили слово мишкою
і натисніть Ctrl+Enter
Авиакомпания YanAir отменила рейсы из Житомира в Батуми

Первый рейс из аэропорта «Житомир» в грузинский город Батуми, который должен был состояться 30 июля, отменен, как и все остальные рейсы в этом направлении.

«Рейсы на этом направлении отменены», – сообщили Житомир инфо в контактном центре авиакомпании YanAir.

По информации относительно проданных билетов и возврата средств посоветовали обращаться в пресс-службу авиакомпании, но предоставленный номер не отвечает.



Сейчас на сайте YanAir уже невозможно приобрести билеты на рейс Житомир-Батуми или в обратном направлении.



Как сообщал «Журнал Житомира», 13 июня 2018 года на сайте авиакомпании YanAir в перечне аэропортов вылета появился Житомир. Планировалось, что первый вылет из нашего города пройдет 30 июня в грузинский город Батуми. Также сообщалось, что житомирскую авиакомпанию YanAir могут лишить сертификата перевозчика.

Тэги: YANAIR, Житомир, аэропорт

Схожі новини:


Комментариев: 25
Provocateur
1 Agent Provocateur (Provocateur)   • 17:18:47, 30.07.2018 [Материал]

Усе чекав, коли шановна редакція опублікує цю зраду, бо на Житомир.інфо вона була вже в обід. Не лякайте так!
anastas
2 igor (anastas)   • 17:30:00, 30.07.2018 [Материал]

Честно говоря, жаль. И не потому, что мне в Грузию нужно
Hoakina
3 Марина (Hoakina)   • 17:54:34, 30.07.2018 [Материал]

ех
Misceviy
4 Misceviy (Misceviy)   • 18:30:47, 30.07.2018 [Материал]

Бамбарбия кергуду.
bda
5 ДДД (bda)   • 19:46:48, 30.07.2018 [Материал]

Вдруг! И, комменты, не те, что при открытии рейса. Чё, билеты сдаёте?
RaID
6 Сергій (RaID)   • 20:05:19, 30.07.2018 [Материал]

А от чого ти такий гострий? Можна подумати всі прям вірили що він полетить у цей день. Смішно. І без тебе всі знали що не полетить, бо надійність ЯнЕйр під питанням з їх пару літаків які часто ламаються і не до запуску нових рейсів, коли старі немає чим обслужити. Але на відміну від тебе дехто сподівається на краще, а не живе у світі лайна і всьо пропало бо ви всі тупі ,а я молодєць. Зроблять смугу, гроші вже відлистали, прийде якийсь може МАУ на Київ на якомусь пропєллернуму літаку чи якийсь лоукост у якийсь хаб і погналі хоч на Лас Вегас як ти мріяв. Берем приклад http://airport.kherson.ua/online-tablo/ - он з Херсону літає, на сьогодні 4 рейси, 3 на Київ і 1 на Стамбул від Туркіш Ейрлайнс, а звідти чувак можна полетіти куди завгодно по світу, якщо тебе Київ як Хаб не влаштовує. Так що Херсон який нічим не кращий за Житомир зв'язаний з світом через Стамбул. І достатньо мати лише один такий рейс у міжнародний хаб щоб можна було долетіти куди завгодно. І вже зараз можеш піти на ті ж тікетс.уа і купити квиток Херсон-Лас Вегас і з'сти його. То саме буде і з Житомиром, достатньо буде 1 рейсу у міжнародний хаб, а авіа компанії запускають їх для підвоза пасажирів на свої основні рейси у основні хаби.
telefon
19 джавахарлал нюру (telefon)   • 17:51:51, 31.07.2018 [Материал]

Когда в Житомире сделал пробную посадку пустой Боинг, я, честно сказать, обрадовался. И даже не тому конкретно, что я когда-нибудь смогу летать прямо в Житомир без пересадок, а тому, что в стране начинают реально работать малые аэропорты. Как в СССР.
Если кто не помнит, то тогда можно было из одного облцентра слетать в любой другой по цене, сравнимой с проездом в купейном вагоне.
А на АН-2 за 4-6 рублей в любой райцентр из областного города.
Когда Янэйр прорекламировала рейсы в Грузию, я воспринял это за реальное возрождение аэропорта.
А сейчас испытываю жесточайшее разочарование.
Ну, что ж, сам дурак. Нашёл, кому поверить...
RaID
22 Сергій (RaID)   • 19:22:25, 31.07.2018 [Материал]

Погано що ніхто нічого нормально не коментує по суті справи і чим сам завдає репутаційних збитків. Якби завчасно було оголошено про відміну рейсів, а не у день потенційного вильоту, да й ще зазначено причини, то якось може воно пройшло б простіше. А так ми тільки можемо гадати. Я вангую що тут багато факторів, один з них це проблем у авіакомпаній і так вистачаж щоб всіх туристів поперевозити і тому відривати літаки на нові рейси, на які можливо і не дуже багато білетів було продано вони не хочуть, адже реклами навіть сам ЯнЕйр не давав. Друге це якщо вірити цитаті що буде далі - аеропорт ще немає статусу міжнародного, тобто юридично не можуть літати рейси при всьому бажанні. Цитата «Зараз, в ці дні, вже працює комісія з Кабміну по прийомці та присвоєння аеропорту статусу. Ліцензія Державіаслужби на пасажирські перевезення з Житомира може бути лише тоді, коли буде статус міжнародного, і об’єкт буде зданий в експлуатацію», - зазначив Сергій Сухомлин."
vovik-zt
7 ВовикЬ (vovik-zt)   • 22:04:19, 30.07.2018 [Материал]

Все вірно. YanAir погано себе зарекомендував останнім часом, тому чекаємо Lufthansa :) Нефіг у маршрутках в Грузію літати. Ну там же ще Ілон Маск може взагалі Космопорт зробить.
RaID
8 Сергій (RaID)   • 22:04:25, 30.07.2018 [Материал]

Спеціально сидів згадував і переписував у ексель для тебе. Сподіаюсь ти оціниш і даш нормальну відповідь, а не почнеш як завжди... Вообщем всього ~55 перельотів, 10 з них трансатлантичні. Години рахують пілоти, якщо хочеш сам прикинь. Всього ~215 днів за кордоном, США, Німеччина, Швеція, Хорватія, Турція, Іспанія... Якщо нічого не забув звичайно, зараз пишу тобі з США. Тож слухаю.
MAS-ter
9 Mast (MAS-ter)   • 22:13:25, 30.07.2018 [Материал]

Янэйр - конченные.
RaID
10 Сергій (RaID)   • 23:30:04, 30.07.2018 [Материал]

1. Згоден, тут зразу попахувало фейлом. ЯнЕйр не сама краща компанія, вже раніше рейси з'являлись на сайті тур оператора tpg і нічого не було у результаті, да і смугу ніхто не робив ще, тому це все було бульками під водою. Але літають же літаки з всяких обласних центрів аля Вінниця, Херсон і так далі, то ж чому нам не вважати що можливо такий само розвиток подій?
2. Мау на Київ я не думаю також, але грубо кажучи якщо Бориспіль розростається, то буде з Житомира вигідно відкривати рейси авіакомпаніям попростіше які будуть затягувати пасажирів собі у свій хаб, як робить туркіш з Херсону у Стамбул, і тут не про то що у Житомирі немає пасажирів, питання у ціні. Якщо ціна годна, то сюди весь Київ поїде і навіть більше. Я літав з людьми, які казали за наявності рейса з Харкова вони обирали Київ бо дешевше виходило на нормальну суму. А де Харків і де Київ? Так що приїхати у Житомир якщо звідси буде літати щось нормальне це не проблема взагалі ні Києві ні іншим. Траса є.
3. От бачиш, ти ж сам кажеш про регіональні аеропорти? Це так само можливість розвитку, якщо лоукостам буде дорого Бориспіль, велкам ту Житомир, тут недалеко і явно буде не дорого. Ще один можливий розвиток подій.

4. Я вже казав, при вигідній ціні я і у Херсон поїду вилітати, так само як хтось навіть з Херсону сюди попреться. Якщо тобі летіти за багато грошей, то пару сот грн на проїзд по країні це вообще ніочьом, хіба що незручності. І кожен вже вирішить терпіти їх чи платити.

Забудь що аеропорт у Житомирі тільки для Житомира, він близько до Києва і ізі може стати аеропортом лоукостів які будуть казати що летять у Києв, а прилітають у Житомир, як багато по Європі є. Так і другий напрям це розвиток не лоукосту з перетягуванням пасажирів ціною з Києва і інших регіонів.

Я не кажу що це буде завтра, з такими темпами можлио ще не скоро, але буде точно, все залежить тільки від економічної ситуації у країні. А судячи з росту пасажиропотоку Борисполя, який показав №1 по темпах росту у Європі серед великих аеропортів, то шанси на аеропорт у Житомира є завдяки його вигідному розташуванню як для лоукостів для Києва, так і навпаки переманювати сюди пасажирів.
telefon
20 джавахарлал нюру (telefon)   • 18:05:40, 31.07.2018 [Материал]

ЦИТАТА:""Забудь що аеропорт у Житомирі тільки для Житомира, він близько до Києва і ізі може стати аеропортом лоукостів які будуть казати що летять у Києв, а прилітають у Житомир, як багато по Європі є. Так і другий напрям це розвиток не лоукосту з перетягуванням пасажирів ціною з Києва і інших регіонів. ""
Какие, к хренам, лоукосты?
От них осталась одна рыглама.
А цены (для нормальных условий полёта) сравнялись с линейными авиакомпаниями.
Ты не смотри на эуропу: там у людей есть деньги смотаться на уикэнд из Берлина в Лиссабон. Тут (прав Антивраки) таких желающих просто мало. Да и никто не полетит в город за 150 км от Киева (рейсы лоукостов, как правило, в неудобное время, к тому же).
Я в этом году, просмотрев предложения лоукостов, решительно послал их в задницу и полетел нормальной компанией, в удобное для себя время, переплатив баксов 30 за билет.
RaID
23 Сергій (RaID)   • 19:39:56, 31.07.2018 [Материал]

Хтось не полетів, а хтось полетів. Все вирішує ціна питання. За наявності аеропортів у Харкові чи Львові, багато хто преться у столицю чомусь, бо тут або дешевше, або кращий рейс, або ще інше щось. Якщо будуть задовольнятись критерії у іншому місті, то будуть літати звідти. Ну крім тих у кого критерій вильота тільки Бориспіль і нічого іншого. Решта буде обирати що зручно, дешевше чи які там завгодно критерії. Якщо навіть буде дорожче на 30 баксів з Житомира ніж з Борисполя, то комусь це може бути так само не принципово, як наприклад - Західна Україна банально ближче і не треба пхатись через весь Київ у той Бориспіль вангуючи попадеш у корки чи ні, встигнеш чи ні.
1-10 11-20
Оголошення на ЖЖ інфо: